Merhaba herkese

Uzun süredir taslakta beklettiğim bir yazımla geldim bugün. Taslakta bekletmemin nedeni ben yeni ürün denemeye başlamadan fotoğraflarını çekerim ve sonra kullanmaya başlarım. Çünkü özellikle beğendiğim ürünleri paylaşmak isterim ancak kullanılmış ürünlerin ambalajları kullanım sırasında aşınır yıpranır ve ben deforme olmuş ambalajlı fotoğrafları blogumda paylaşmak istemem. Tüm ürünlerini çok severek kullandığım Drxdion Dermakozmetik Cilt serumunun da gelir gelmez fotoğraflarını çektim diye biliyordum ancak ne telefonumda ne de fotoğraf makinemde bir türlü fotoğraflara ulaşamadım. Artık ümidi kesmeye başlamışken tesadüfen bilgisayarımda farklı bir dosyada kayıt etmiş olduğumu gördüm ve çok sevinerek taslak halindeki yazımı güncelleyip paylaşıyorum.

DrXdion Dermakozmetik Cilt Bakım Serumu içeriğinden bahsedeyim önce;

Drxdion Serumda Koenzim Q10, Kolajen, C vitamini, Somon DNA, Hyalüronik Asit ve İpek Protein var.

Drxdion Dermakozmetik Cilt Bakım Serumu
Drxdion Dermakozmetik Cilt Bakım Serumu


Cilt sağlığı ve cilt bakımı için gerekli olan tüm maddeleri içinde barındıran bu harika serumu incelediğinizde bu maddelerin cildin yaşlanmasını geciktirdiğini, yeniden yapılanmasını hızlandırdığını ve canlı bir cilt oluşumu için ne kadar önemli olduğunu görebiliyorsunuz. 

Ben serumu düzenli olarak temizlenmiş cildime kullandım. Kullandığım dönem haziran ayı gibiydi  pandemide en korktuğum zamanlardı. O dönem o kadar çok kimyasal temizleyici kullanıyordum ki ellerim ve yüzümde yaralar oluşuyordu. Eldiven takmayı çoğu zaman unutuyordum, unutmadığım zamanlarda dahi cildimin kuruduğunu ve zarar gördüğünü gördüm. Sürekli ellerimi ve yüzümü dezenfektanlarla korumaya çalışmak cildimi bozmuştu. O dönem başladım Drxdion serum kullanmaya. 

Drxdion Serum mavi bir ambalaja sahip. Cam damlacıklı kapağı var. Serumun yapısı ne çok akışkan ne de katı. Losyon kıvamında açık sarı renkte ve yağlı bir yapısı var. Yağlı demem sizi korkutmasın asla cildimi yağlandırmadı ya da sivilce yapmadı. Doğal ve temiz içerikli olduğu için parfümsüz. Genellikle akşam yatmadan iki-üç saat önce sürüp masaj yapıp yattım. Sabaha dinlenmiş ve yumuşak bir ciltle karşılaştım. Dudak kenarlarında ince çizgilerim oluşmaya başlamıştı. Onlarda bayağı bir yumuşama olduğunu fark ettim kullandığım dönemde. Dediğim gibi hijyenik ürünlerden kaynaklı elimde ve yüzümde oluşan ufak tefek yaraları iyileştirdi, izlerini hafifletti. Ben Drxdion Dermakozmetik Cilt bakım Serumunu çok beğendim. Gerçekten de etkilerini bizzat görmemiş olsam 30 ml lik bir ürünün bu denli işe yarayabileceğini düşünmezdim. 

Drxdion Dermakozmetik Cilt Bakım Serumu
Drxdion Dermakozmetik Cilt Bakım Serumu


Siz Drxdion Dermakozmetik Cilt Bakım Serumunu denediniz mi?

DrXdion Cilt Bakım Serumu Fiyatı 77.50 TL


2 Yorumlar

  1. içerik iyi görünüyor gerçekten ..

    YanıtlaSil
  2. Ellerin kimyasal yüzünden mahvolması benim de derdim, Drxdion Dermakozmetik Cilt Bakım Serumu kullanmak lazım en iyisi :)

    YanıtlaSil

View My Stats