Merhaba herkese

Bugün sizlere çok sevdiğim ve güvendiğim bir marka olan Drxdion markasının canlandırıcı temizleme jelinden bahsedeceğim.

Drxdion Canlandırıcı Temizleme Jeli

Drxdion Canlandırıcı Temizleme Jeli 
İçeriğinde Hydra IQ ve Coenzyme Q10 olan Drxdion Canlandırıcı Temizleme Jeli sabun içermiyor. Harika hafif bir kokusu var. Yapısı jel kıvamında ve dermatolojik testlerden geçmiş. 

Benim cildim kuru ve hassas olduğu halde haftada 4-5 kez kullandım asla cildimi kurutmadı. Daha önceki kullandığım temizleyici jellerden en büyük farkı bu oldu. Diğer bir artısı da peeling kullanmış gibi cildimi ferahlatması ve parlak canlı bir hale getirmesi. Düzenli kullanımda akne oluşumunu engellediğini de gözlemledim. Kullandığım süre içerisinde çekirdeği biraz fazla kaçırdım ve ben çekirdeği biraz çok yediğimde mutlaka sivilcelerim çıkardı; çıkmadı :) Düzenli olarak Drxdion jel ile temizlediğim için sanırım çıkmadılar. Tabi bir de ek olarak Drxdion Cilt Bakım Serumunu da kullandım. 

Drxdion Canlandırıcı Temizleme Jeli 


Drxdion Canlandırıcı Temizleme Jeli Nasıl Kullanılır?

Islatılmış cildime bir miktar sürüp masaj yapıyorum. Yüzünüze temizleme jeli de sürseniz, krem de, serum da sürseniz mutlaka yukarı doğru sürün. Yani yerçekimine karşı şekilde. Bu şekilde masaj yapmak cildi toparlıyor ve ürünleri kullanırken cildimiz için çok önemli olan yüz yogasını da yapmış oluyorsunuz. Bir süre sonra da ılık su ile duruluyorsunuz. Ben üzerine de dediğim gibi Drxdion cilt bakım serumunu sürdüm. Kullandığım süre içerisinde cildim hem parlaklaştı hem de canlandı. Makyaj temizliğinde de rahatlıkla kullanabileceğiniz Drxdion Canlandırıcı Temizleme Jeli Fiyatı 55 TL.
Fiyatı hazır çok uygunken denemenizi tavsiye ederim. 



Sizler Drxdion ürünlerini denediniz mi? 

8 Yorumlar

  1. Sen iyi diyorsan iyidir Lerzanım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten de çok severek kullandım, kullanıyorum

      Sil
  2. denemedim ama nerede bulabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Drxdion satış sitesinde var bir de yetkili eczanelerde bulabilirsin. Beğeneceğini düşünüyorum çünkü benim kuru cildime bile çok iyi geldi

      Sil
  3. Lovely post, my dear!🤩

    I follow you, would you like to become blogger friends, and follow me back so we can support each other? 👯‍♀️✨

    Happy December ☃️☃️

    Shades of Silvie

    YanıtlaSil
  4. Cildim biraz sorunlu olduğu için dermatolojik bir ürün kullanıyorum.Teşekkürler yine de öneri için :)

    YanıtlaSil
  5. Drxdion ürünlerine bayılıyorum ama temizleme jelini hiç denemedim.

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir ürün demek ,denk gelirsem alırım.

    YanıtlaSil

View My Stats