Merhaba herkese

Bugün sizlere farklı bir ürünle geldim; Adalox İntim Hijyen Spreyi

Adalox İntim Hijyen Spreyi
Adalox İntim Hijyen Spreyi


Sağlığımız için pek çok şey yapıyoruz; sağlıklı gıdalar tüketiyoruz, duşumuzu alıyoruz, dişlerimizi fırçalıyoruz, gıda takviyeleri alıyoruz, evimizin ve kıyafetlerimizin temizliğine dikkat ediyoruz peki intim hijyenine dikkat ediyor muyuz? Türkiye üzerinde yapılan araştırmalar gösteriyor ki intim hijyenine sadece hastalıklar olduğu zaman dikkat ediyoruz. Oysa en çabuk mikrop kapabileceğimiz ve en sinsi hastalıkların (kanser gibi) kaynağı intim bakımı.

Cildimizin bakımına dikkat ederken yüzümüze ayrı, ellerimize ayrı ürünler kullanıyoruz. Hatta göz altı kremlerimiz bile ayrı. İntim hijyeni de en az göz bakımımız kadar önemli. Çünkü kendi evimizin wc temizliğine çok dikkat ediyor olsak bile çoğu zaman başka yerlerde wc kullanmak zorunda da kalabiliyoruz. İşte böyle zamanlarda intim bölgesinin PH derecesini bozmadan hijyenini sağlayan bir ürün şart oluyor. İntim bölgesini sabunla vs ile yıkamak PH derecesini bozduğu gibi mantar gibi rahatsızlıklara da sebebiyet verebilir. O yüzden sadece bu bölgeye uygun dermatalojik testlerden geçirilmiş ürünler kullanılması gerekiyor.

Adalox İntim Hijyen Spreyi


Adalox İntim Hijyen Spreyi Neden Gerekli?

İntim bölgesinin hijyeni için uygun bir ürün kullanılması gerekir. Adalox Genital bölge spreyi de yararlı bakterilere dosttur ve intim bölgesinin PH derecesini bozmadan hijyen sağlar. Sprey formunda olduğu için kullanımı çok kolaydır. Ayrıca çantanızda rahatlıkla taşıyıp ihtiyacınız olduğunda kullanabilirsiniz. Günde 3 kez kullanabilirsiniz. Erkekler ve kadınların kullanımına uygundur. Dermatolojik testlerden geçirildiği için herhangi bir yan etkisi olmaz.

Bence kadın erkek demeden herkesin kullanması gereken bir ürün. Ürünü yetkili eczanelerden temin edebilirsiniz. 
Adalox İntim Spreyi fiyatı 69 TL

14 Yorumlar

  1. İntim temizlik ve hijyeni gerçekten çok önemli. Ben sıvı ürün kullanıyorum ama sprey de fena fikir değil ☺️

    YanıtlaSil
  2. Dikkat etmemiz gereken ürünlerden biri aslında ama biz çok onem vermiyoruz.
    Sağlığımız için kullanmaya başlayalım

    YanıtlaSil
  3. Özellikle kullanılması gereken önemli bir ürün👍🏻

    YanıtlaSil
  4. Özellikle sürekli dışarda olduğum için bana büyük kurtarıcı (:

    YanıtlaSil
  5. Ben kullanıyorum çok memnunum bu üründen

    YanıtlaSil
  6. Baylarin bu spreyi kullanabilmesi de çok iyi

    YanıtlaSil

View My Stats