Salon ve oturma odası mobilya dekorasyonlarının vazgeçilmez unsuru olan TV ünitesi çeşitleri, her geçen sezon farklı model skalasıyla karşınıza çıkıyor. Ahşap, cam detaylı, konsollu, ışıklandırmalı ve çekmeceli formda tasarlanan üniteler, hem yaşam alanlarınıza şıklık katıyor hem de TV'nizi modern şekilde dekore edebilmenizi mümkün kılıyor. 2021 yılında salon dekorasyonunu yenilemek isteyenlere özel yine birbirinden sade ve minimal modeller göz önüne çıkıyor. Özellikle hobi alanları olarak da kullanım sunan TV sehpası modelleri, dolap ve raf eklentileriyle salonlarınızın havasına yeni bir enerji katıyor. Fazlalık eşyalarınız varsa ve daha şık bir TV ünitesi modeli arıyorsanız üçlü formda satışa sunulan modelleri düşünebilirsiniz.




Country TV Ünitesi Tasarımlarıyla Minimal Şıklık


2021 TV ünitesi koleksiyonlarında spor ve klasik görünümü bir arada deneyimlemek isteyenler için country tarzda pek çok model bulunuyor. Bej, krem, sarı ve ceviz renginde tasarlanan üniteler; aksesuarları sergileme fırsatı sunarken beraberinde televizyonunuza şık bir yer olanağı sunuyor. Çekmece bölmeleri ise elektronik eşyalarınızı muhafaza ederek kötü görüntünün önüne geçiyor.


Country TV ünitesi modellerini, yalın formdaki spor koltuklarla tamamlayarak yaşam alanlarınızı kullanışlı ve modern bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Alt ve üst olmak üzere iki ayrı modül şeklinde beğeniye sunulan ikili tasarımlar, genellikle geniş salonlar için ideal kullanım sağlıyor. Odanız küçükse veya daha sade bir mobilya düzeni istiyorsanız sadece alt çekmeceli modülünü kullanarak yalın bir ev stiline imza atabilirsiniz.


Avangart Stilin İhtişamına Kapılın


Göz alıcı tasarımlardan hoşlanıyorsanız 2021 yılının avangart TV ünitesi modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Gold ve bronz detaylı, aynalı, varaklı stildeki tasarımlar, büyüleyici görünümleriyle yuvanızın albenisini arttırıyor. Sarayvari seçimler yapmak isterseniz 2021 yılının en favori avangart üniteleri arasından yaşam alanlarınıza yakışır güzel bir model belirleyebilirsiniz.


Kapitone işlemeli koltuklar, kadife fon perdeler, berjerler ve yemek takımı eşliğinde kombinleyebileceğin TV ünitesi tasarımlarıyla gösterişli bir tarza ortam hazırlayabilirsiniz. Halı seçiminizi ise açık renkli sade modellerden yana kullanarak mobilyalarınızın ihtişamlı duruşunu yansıtabilirsiniz.


Beyazın Saf ve Asil Duruşu


Aydınlık bir salon dekorasyonu istiyorsanız beyaz renkteki Tv ünitesi modelleri tam size göre! Üstelik tozu göstermemesi ve her tarz mobilyalarla uyum sağlaması da avantajları arasında yer alıyor. Özellikle dar odaları daha ferah göstermek istiyorsanız ahşap materyallerden tasarlanmış beyaz renk üniteleri tercih edebilirsiniz. Ahşap detaylı üniteler, mekanların havasını huzurlu bir atmosfere dönüştürerek daha yaşanılası bir ambiyans yaratmanızı kolaylaştırıyor.


Metalik ve gümüş detaylı sap detaylarıyla şıklık yansıtan TV ünitesi tasarımları, fonksiyonel özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Yaylı kapak tasarımları, vitrin gibi kullanım imkanı sunarak aksesuarlarınızın ve züccaciye eşyalarınızın muhafazasına olanak tanıyor. Uzun ayak yapıları ise hareket etme kolaylığı sağlarken beraberinde zemin temizliğinizi kolayca gerçekleştirebilmenizi mümkün kılıyor. Beyaz renkli ünitelerle 2021 yılında yuvanızda hem güçlü hem de zarif bir görünümün kapılarını aralayabilirsiniz.


Lake Tasarımların Görsel Güzelliği


2021 sezonunda lake tasarımlı TV ünitesi modelleri sıklıkla ön plana çıkıyor. Lületaşı, bebek mavisi, cam göbeği, fildişi, lavanta, buz beyazı gibi farklı tonlarda karşınıza çıkan mobilyalar, hem kolay silinebilen özellikli yapılarıyla hem de parlak dokularıyla kullanıcı memnuniyetini arttırıyor. Ahşabı daha canlı bir görünüme dönüştüren lake özellikli ünitelerle oturma odanızın şıklığına yepyeni bir bakış açısı kazandırabilirsiniz.


En cazip aralıklardaki TV ünitesi ve TV sehpası fiyatları Koçtaş mağazalarında sizlerle! 2021 yılının en favori ünite ve diğer mobilya modellerine Koçtaş güvencesiyle hemen ulaşabilir, bütçenize ve beğeninize uygun seçim yaparak yuvanızı yeniden dekore edebilirsiniz.


2 Yorumlar

View My Stats