Merhaba herkese

Bugün hassas ciltliler için bir güneş kremi tavsiye edeceğim. Bu sene oğlum Mirza için tr.Beachday güneş kremi kullandık. Beachday yeni tanıştığım bir marka ve Hassas Ciltler İçin Güneş Kremi olması çok dikkatimi çekti. Çünkü bebeklerin ve çocukların cildi bizimkilerden biraz daha hassas ve özel ürünler kullanılması gerekiyor.



tr.Beachday Güneş Kremi hassas ciltler için yüksek korumalı bir güneş koruyucu. İçerisinde SLS, SLES, Gluten içermiyor. En önemlisi UVA ve UVB içeriyor. 3 aydan itibaren bebek ve çocuklarda güvenle kullanılabiliyor. Yapısı sprey kadar hafif değil çok yoğun da değil. Pompalı bir ambalajı var. Sürüldükten sonra çok çabuk emiliyor ve bembeyaz bir görüntü oluşturmuyor. Hoş bir kokusu var ve en önemlisi vıcık vıcık kaygan yapışkan bir yapısı yok (Mirza için bu çok önemli çünkü o tarz ürünleri asla sürdürmüyor). tr.Beachdayın en önemli özelliği güneş sütünün Avustralya standartlarında olması.

Gelelim tr.Beachday deneyimlerimize; Mirza'nın her sene sık sık güneş kremini tazelememize rağmen  omuzlarında kızarıklıklar ve yanıklar oluşuyordu. Bu sene tr.Beachday kullandık ve çok şükür sorunsuz ve sıkıntısız bir tatil yaşadık. İlk kullanmaya başladığımız andan itibaren hiç bir kızarıklık ve yanma yaşamadı. Çok rahat bir şekilde 15 günlük tatilde gayet güzel karardı :)) lekesiz ve kızarıksız. Açıkçası bu kadar iyi olabileceğini düşünmüyordum ama tr.Beachday güneş sütü bizden tam not aldı. Mirzanın ağzından Tr.Beachday dinlemek isterseniz tıklayın 

Beachday Güneş Kremi fiyatı 67 TL

tr.Beachday güneş kremini denediniz mi?



10 Yorumlar

  1. Ürün fiyat olarak çok uygun kaç faktör Lerzan hanım?

    YanıtlaSil
  2. Gunes kremleri cok pahali alinca guzeli olsun istiyor insan Beachday gunes kremini sen oneriyorsan mutlaka alirim.

    YanıtlaSil
  3. Bilgilendirme icin cok sağol bende çocuklar icin bakayım yaz kış kullanmak gerek alayım bir tane

    YanıtlaSil
  4. teşekkürleer, bu yaz denize giremediim belki seneye işallah :)

    YanıtlaSil
  5. Görkem için bu yaz kullandığım güneş kremi oldu. Beyaz ve hassas cildini kullandıktan sonra güneş sonrası hiç kızartmadı 👍
    Sevgiler
    Makyajlikareler

    YanıtlaSil
  6. Ömerde kullanıp bayıldığım bir ürün oldu 🥰

    YanıtlaSil
  7. Bence çok başarılı bir ürün bu Beachday Güneş sütü. Hafif yapısıyla,kolayca emilimiyle cilde asla zarar vermeyen bir yapıda. Kullandım karma ciltte sorun da yapmadı. Yazı için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. Ben de kokusunu çok sevdim bir de cilde verdiği sağlıklı görünümü (:

    YanıtlaSil
  9. Bu yıl tatile gidemedik ama bir kac kere denize gittiğimiz de severek kullandık.

    YanıtlaSil
  10. Bu yaz iyi Li dediğim bir güneş kremi oldu 👍🏻

    YanıtlaSil

View My Stats