Merhaba herkese

Bugünkü yazımın konusu patili dostlarımız için bir öneri niteliğinde olacak; Sağlıklı Kedi Kumu BioNatura !!!

Sağlıklı Kedi Kumu BioNatura
Sağlıklı Kedi Kumu BioNatura


Bio Natura Kedi Kumu neden farklı diye soracak olursanız önce Bio Natura Kedi Kumunun özelliklerinden bahsedeyim sizlere

Bio Natura Kedi Kumu %100 geri dönüştürülmüş kağıttan üretilmiştir. Bionatura Kedi Kumu'nun zararlı kimyasallar içermeyen, tozsuz bileşenleri kedi ve insanlarda astım, alerji atakları ve diğer solunum sistemi hastalıklarının gelişmesini engellemeye yardımcı olr.  Bionatura silika kumlara uzun süre maruz kalma sonucunda insan ve hayvanlarda görülebilen silikozis (ölümcül bir akciğer hastalığı), bronşit ve verem gibi hastalıklara yol açmaz. Topaklanabilen sıradan bentonit kumlar kedilerin vücuduna giren toz ve partiküllerin bağırsak veya midede katı bir kütle oluşturmasına neden olabilir. Bionatura, kil ve ince parçacıklar içermediği için ameliyatlı kedilerde de enfeksiyon tehlikesi yaratmaz. 

Bionatura %100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilmiş olduğu için biyolojik olarak %100 parçalanabilir ve çevre üzerinde de zararlı etki oluşturmaz. Ayrıca Bionatura'da koku hapsetme özelliği olduğu için eviniz mis gibi kokar. 

BioNatura Sağlıklı Kedi Kumu Sadece Kediler için mi?

Bionatura sadece kediler için değil tavşan, ginepig, gelincik, hamster, iguana, kuş gibi küçük evcil hayvanlar için de kullanıma uygundur. 

Bionaturanın en sevdiğim özelliklerinden birisi de kedimin patilerine yapışmıyor, böylece hem ev batmıyor hem de kedimin patileri yaralanmıyor. 

Sağlıklı Kedi Kumu BioNatura
Bio Natura Sağlıklı Kedi Kumu


BioNatura Kedi Kumu nasıl kullanılır?

Benim uygulama şeklimi anlatayım; Kedimin adı Minik (pek çoğunuz biliyorsunuz). Minik alışana kadar normal kumunun içine BioNatura karıştırdım yavaş yavaş normal kullandığım kedi kumunu azaltıp tamamen BioNatura'ya geçiş yaptım. Bu alıştırma yaklaşık 1 hafta sürdü. Çünkü ilk defa kum kabının tamamına BioNatura koyarsanız kediniz hiç bilmediği için tuvaletini yapmayabilir. Alışınca zaten bu temizlikten kendi de mutlu olarak kullanmaya devam edecektir. 

Sizler hangi kedi kumunu kullanıyorsunuz kedileriniz için? Bio Natura Sağlıklı Kedi Kumu denediniz mi yahut denemeyi düşünür müsünüz?

6 Yorumlar

  1. Gerçekten de çok güzel bir kedi kumuymus

    YanıtlaSil
  2. Bugün bizim apartmanın önüne gelen kediler için yem aldığım yerde gördüm bionatura kedi kumunu

    YanıtlaSil
  3. Ablamların kedisi var.Onlara önerim :))

    YanıtlaSil
  4. Nasıl tatlı bir kedi yaa :)

    YanıtlaSil
  5. Bir kedim bile yokkk :) Ama hissediyorum yakında olacak, aklımda olsun :)

    YanıtlaSil

View My Stats