Merhaba herkese

Bugün sizlere bir süredir kullandığım bir cilt tonu düzenleyici serumdan bahsedeceğim; New essential  Cilt Tonu Düzenleyici Vitamin C Serum.

Newessential Ultra Glow Serum Cilt Tonu Düzenleyici Vitamin C Serum
Newessential Ultra Glow Serum Cilt Tonu Düzenleyici Vitamin C Serum


Serumu cilt tonumun eşitsizliği ve özellikle soluk, donuk görüntüden kurtulmak için kullanmaya başladım. Bir ay kadar bir süre kullanınca sizlerle paylaşmaya karar verdim. Zira instagramda paylaşım yaptığımda çok fazla soru almıştım şimdi buradan herkese toplu bir yanıt vermiş olayım.

Öncelikle Newessential C vitaminli serumu ne işe yarar ondan bahsedeyim; Cilt tonu eşitsizlikleri, sivilce izleri gibi izlerin yumuşatılması ve düzenli kullanımda yok olması, kırışıklıkların azaltılması ve yok olması (çok derinse elbette sadece yumuşatacaktır ameliyatsız tamamen geçirebilen bir ürün olduğunu sanmıyorum)


Benim cildimde en büyük sıkıntım renk tonu eşitsizliği ve sivilcelerin olduğu yerlerin nokta şeklinde bazen de sadece o kısımda hafif bir kararması. Ne kadar dikkat edersem edeyim cildimde güneş lekesi de oluyor sivilce izi de :( Tek avantajım kırışıklığım ya da aknelerden kaynaklı delikli, girintili bir cildim yok. 

Ürün minik cam pompalı bir ambalajda. Kokusu yok yapısı da sudan az yoğun, jelden biraz daha akışkan. Sürümü çok kolay birkaç damla tüm yüzünüze yeterli geliyor. Yağlı bir hissi yok ve çok çabuk emiliyor. Makyaj altına çok rahat kullanılabilecek yapıda ama ben genel olarak C vitamini içeren serumları sadece gece yatarken kullanıyorum çünkü bildiğim kadarıyla C vitaminini gündüz kullanırsam lekelerim artar(yanlış biliyorsam uyarabilirsiniz). Ürünün sitesindeki açıklamada krem veya makyaj uygulamasından önce biraz bekleyin yazıyor bu demek ki gündüzde rahatlıkla kullanılabiliyor. Şöyle de yapabilirsiniz serumu sürüp üzerine güneş kremi kullanabilirsiniz ama ben hiç denemedim.

Newessential Ultra Glow Serum Cilt Tonu Düzenleyici Vitamin C Serum


 C vitamini serumunu nasıl uyguladım; Günde bir kez gece yatarken temizlediğim cildime uyguladım. Arada aklıma geldiğinde dermaroller ile yaptım ama çoğunlukla normal masaj yaparak sürdüm. Sürdüğüm andan itibaren yumuşaklığını hissedebiliyorsunuz. Ama daha önceki kullandığım C vitamini serumlarından biraz farklı. Farkı şu ki çok çabuk emiliyor sürdüğünüzü unutuyorsunuz sadece yumuşaklığı kalıyor. Diğer serumlarda kimi yağlı his bırakıyordu kiminde yapışkan his oluyordu bunda olmuyor. Yağlı ve karma ciltlerin özellikle bu yüzden çok seveceğini düşünüyorum. Kuru ciltler ise -benimki kadar kuruysa özellikle serum kullandığını unutup tekrar sürebilir :)) Kokusu olmaması da büyük bir artısı bence. Cildimde sivilce, kaşıntı, ağırlık vs yapmadı

Newessential Ultra Glow Serum Cilt Tonu Düzenleyici Vitamin C Serum


Newessential Serumu Kullanınca Cildimde ne değişti derseniz canlılığını artırdı diyebilirim. Yani soluk ve donuk görüntüyü bayağı azalttı. Lekelerimde büyük bir fark olmasa da renkte açılmam oldu. Tabi dediğim gibi 1 aya yakın süre kullandım henüz, daha uzun süreçte yazıyı tekrar düzenleyip başka etkileri olursa onları da eklerim. Genel olarak beğendim Newessential C vitaminli Serumu. Olumsuz bir şey yaşamadım zaten. İçerisinde Paraben yok. Nemlendirici olarak düşünmeyin çünkü her ne kadar canlandırıcı etkisi varsa da nem etkisi az ki zaten ürünün böyle bir vaadi yok. Newessential serumun fiyatı 70 TL civarında ( zaman zaman indirime girebiliyor)


13 Yorumlar

  1. Fiyatı da iyiymiş aslında, ben de bir bakayım bu seruma.

    YanıtlaSil
  2. Aklımızda olsun canım, teşekkür ederiz 🙏😊🤚

    YanıtlaSil
  3. C vitamini serumunu ben de gündüz kullanmamak gerek diye biliyorum. Lekelere yol açtığı için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende öyle biliyorum ama :) yanlış biliyorsam diye de yorumlara açığım

      Sil
  4. Bu c vitaminli serumları merak ediyorum ben de 😊

    YanıtlaSil
  5. Cildimde leke yok fakat canlilik vermesi ozelliginden dolayi newessentials serumu denemek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canlı bir görüntü oluşturuyor matlığı geçiriyor tatlım

      Sil
  6. Cilt tonu düsensizliği ve lekelerim için bir serum arayışındayken keşfetmem çok iyi oldu. Teşekkürler önerin için canım 🥰

    YanıtlaSil
  7. Geçen ay internetten sipariş verip kullanmaya başladığım serum..Cildime çok iyi geldi ışıl ışıl oldu çok memnunum ben de😍

    YanıtlaSil

View My Stats