Merhaba herkese

Diş bakımı hepimiz için çok önemli; bunun için de en iyisini, en zararsız ve en iyi bakım yapan diş macunu ve diş fırçasını kullanmaya çalışıyoruz. Çünkü dişlerimize yatırım yapmazsak hayatımız boyu acısını çekiyoruz.

Bir süredir yepyeni bir diş macunu denedim Dentasave markasının Klorhex diş macunu.İçeriğinde triklosan ve SLS yok. 

Dentasave Klorhex Diş Macunu Günlük Diş Eti Bakımı

Dentasave Klorhex Diş Macunu Günlük Diş Eti Bakımı ne işe yarar diyorsanız;

Klorhex diş macunu diş etlerini tedavi ediyor. Diş eti kanamalarına çok iyi geliyor. Dişlerde sızlama varsa sızlamaları da büyük ölçüde azaltıyor. Ağız kokularını gideriyor, plak ve diş taşlarını temizliyor, yeniden oluşmasını da engelliyor.

Kullanmaya ilk başladığımda tadını ve yapısını sevdim. Bir de ben Klorhex günlük ağız çalkalama suyu ile beraber kullandım. Klorhex ağız çalkalama suyunun tadını biraz yadırgadım ama içinde alkol ve zararlı maddeler olmadığı için kullanmaya devam ettim. Düzenli kullanımda diş etlerimde çekilmelerin geçtiğini, diş taşlarımda da azalma olduğunu görünce kullanmaya devam ettim. Düzenli kullanıp memnun kalınca da sizlerle paylaşmaya karar verdim.

 Klorhex Diş Macunu Günlük Diş Eti Bakımı

Hem Klorhex diş macunu hem de Klorhex ağız çalkalama suyu gerçekten de çok etkili. Bana göre macunun hiç bir eksiği yok ama Klorhex gargaranın tek eksisi tadı ki ona da 2-3 gün sonra alıştım. Ben zaten bu zamana kadar hiç bir macunun tadını sevdiğimi hatırlamıyorum. Ama ağızdaki ferahlık hissi ve dişlerime yaptığım bakımın mutluluğu ile içeriği temiz ürünleri severek kullanıyorum. 

Korona virüse karşı korunurken ağız sağlığı daha da önem kazandı biliyorsunuz; gargara yapmanın faydaları doktorlar tarafından bol bol söylendi. İçeriğinde alkol olan gargaralar ağızda kuruma yaptığı için çok tercih etmiyordum ama Klorhex ağız çalkalama suyunda alkol olmadığı için rahatlıkla kullanabiliyorum.

Sizler Klorhex ağız bakım ürünlerini denediniz mi? 

Dentasave Klorhex günlük bakım diş macunu fiyatı  18 TL

Dentasave Klorhex günlük ağız bakım çalkalama suyu 12 TL 

3 Yorumlar

  1. Diş sağlıgı tüm vucut sağlıgının ilk kapısı kesinlikle
    diş macunumu çok fazla degiştirmem fakat sizin daha önce tavsiyeleriniz dogrultusunda bir kaç ürün de bayağı memnun kaldım deneyecegim
    diş macunum bitince :)

    YanıtlaSil
  2. Klorhex Diş Macunun diş etini sızlatmaması çok iyi artı fiyatıda çok uygun

    YanıtlaSil
  3. Diş etine iyi geliyorsa ürünlerine bakmalıyım..

    YanıtlaSil

View My Stats