Merhaba herkese

Tatil dolayısıyla bir süre ayrı kaldım sizlerden ama bomba gibi döndüm. Şu covid19 günlerinden bir an evvel kurtulursak inşallah her şey daha da güzel olacak. Önce bu yazıyı yazma sebebimi açıklamak istiyorum; Sizlere bir müjde vereceğim. Vereceğim müjde hepimizi ilgilendiriyor; artık şeker hastalığı ölçümlerini parmağınız delinmeden yapabileceksiniz.

Şeker hastalığı o kadar yaygın ki artık :(  Yaşam şartlarımız, dengesiz beslenme, genetik faktörler ve düzensiz uyku maalesef şeker hastalığının artmasının sebeplerinden. Şeker hastalığı sürecinde şeker testi yapılması kaçınılmaz oluyor. Özellikle çocuk şeker hastalarında bu ölçümlerini yapmak hem çok önemli hem de her seferinde parmakları delineceği için çok zor. Büyükler için de sürekli şeker takibi yapılması şart ve acılı bir süreç. Bir de şeker hastalığında tedavi hastalığı tamamen bitirmiyor, sadece sağlıklı bir hayat sürmek için gerekiyor. Yani şeker hastası iseniz sürekli şeker kontrolü yapmak ve ilaç ya da ne gerekiyorsa onu kullanmak zorundasınız.

Geçenlerde şeker hastalığı için araştırma yaparken(çok yakın arkadaşım için) yepyeni bir cihazla karşılaştım. Biraz incelediğimde diyabetli birçok hasta tarafından güvenle kullanıldığına şahit oldum ve arkadaşıma da tavsiye ettim. Özellikle açlık şekeri ve tokluk şekeri ölçümlerinde büyük kolaylık sağlıyor. Sitede kullananların hikayelerini okuyunca ne kadar güzel bir buluş olduğunu sizler de anlayacaksınız.

İnşallah çevremizde diyabet hastası olmaz ama olanlar için de böyle bir kolaylık var herkesin haberi olsun istedim. Bu cihaz sayesinde parmak delmeden sadece 1 saniyelik okutmalarla 8 saatlik şeker geçmişini öğrenmeniz mümkün. Böylelikle diyabet hastalığı sürekli kontrol altına alına biliyor. Şeker hastalığınız var ise bu kolaylıktan sizler de faydalanın istiyorum.

Referanslar: www.libresensor.com , www.freestylelibre.com.tr

3 Yorumlar

  1. Çok sevindirici bir haber canım gerçekten

    YanıtlaSil
  2. Çok yaygın bir hastalık gerçekten, bende yok ama çevremde çok, uzak akrabalarda, kız kardeşimin rahmetli kayınvalidesinde filan hep vardı. Eline sağlık Lerzancığım.

    YanıtlaSil

View My Stats