Merhaba herkese

Bugün sizlere bir süredir kullandığım bir leke kreminden bahsedeceğim. Newwell Bioenergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi Newwell ailesinin yeni tanıştığım bir üyesi. Tatilden geldiğim şu günlerde onca koruma çalışmalarıma rağmen yüzüm ve ellerim gene de lekenince hemen deneyip yorumlamak istedim. Benim için bir ürünün kolay ve pratik kullanılması, çok fonksiyonlu olması çok önemli. Newwell leke kremini elime aldım ve içeriğini okudum. Hem nemlendirici, hem leke giderici hem de güneş koruyucu krem olarak görünce eğer işe yararsa işte benim gibi -bir ürün alayım tüm sıkıntılarıma çare olsun diye düşünenlere mucize gibi gelecek.  

Newwell Bioenergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi Nedir? 



Newwell Bioenegry Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi Nedir ?

Newwell Bioenergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi içeriğinde bulunan Hyalüronik asit ve Argan yağı ile cildi besleyip, nemlendiriyor. Salisilik asit ile siyah nokta oluşumunu engelliyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan Newwell leke kremi diğer leke kremleri gibi sadece gece kullanılabilen bir krem değil; SPF50 içerdiği için gündüz de rahatlıkla kullanılabiliyor. Bu bence ürünün en büyük artısı benim için. Paraben içermediğini de eklemek istiyorum. Newwell leke kremi 70 gramlık cam bir kutuda, gümüş rengi bir kapağa sahip ve harika bir kokusu var. 



Newwell Bioenergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi Nasıl Kullanılır?

Newwell Bioenergy Cilt beyazlatıcı krem temizlenmiş cilde masaj yaparak uygulanıyor. Günde iki sefer kullanabiliyorsunuz. Yani hem gündüz hem gece kullanabilirsiniz. Yapısı çok güzel cilt tarafından hemen emiliyor. Kalın bir yapısı yok ağırlık yapmıyor. Denemek için ilk elime bir miktar aldım o  bembeyaz görüntüsü görünce açıkçası -cildime nasıl yedireceğim diye düşündüm ama sürer sürmez  cildim tarafından hemen emilince Newwell gene harika bir ürün yapmış dedirtti. Cildimde kesinlikle alerjik bir reaksiyon, kaşıntı, sivilce vs yapmadı. 

Cildinize nemlendirici olarak sürüp rahatlıkla üzerine makyaj yapabileceğiniz Newwell Bioenergy Cilt beyazlatıcı leke kremi cilde sürer sürmez bir ferahlık hissi de yaratıyor. Düzenli olarak temizlenmiş cilde günde iki kez kullandığınızda ortalama 10 gün içinde etkilerini bariz olarak görüyorsunuz (bende öyle oldu). Cilt tonum ve lekelerimin rengi açıldı. Tabi ki bu tip ürünlerde istikrar ve sabır çok önemli. Sihirli bir değnek gibi sürer sürmez bembeyaz porselen bir cilt beklemek çok ütopik olurdu :)) Ben çok memnun kaldığım için kullanmaya devam edeceğim. Sizler de almak isterseniz Newwell Bioenergy Cilt Beyazlatıcı leke kremi fiyatı 89.90 TL 

Güzel bir nemlendirici ve leke kremi arıyorsanız mutlaka şans verin dedim. Tek ürünle hem leke önleyici ve leke giderici, hem nemlendirici hem de güneş koruyucu ihtiyacınızı karşılamış olacaksınız. 


12 Yorumlar

  1. benden daha çok annem kullanıyor yüzünle lekeler çok olduğu için ikimizde sevdik bu ürünü :)
    güle güle kullan canım
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
  2. Newwell ürünlerini seviyorum, bu da şaşırtmayan bir ürün olmuş ve başarısını göstermiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten de öyle newwell ürünlerini genel olarak çok beğeniyorum

      Sil
  3. Fiyat olarak uygun parapen içermemesi de artısı

    YanıtlaSil

  4. Her derde deva gibi. Alıp denemek isterim Lerzancığım. Çokkkkk teşekkür ederim bu faydalı ürünü bize tanıttığın için 😊🌺🎈

    YanıtlaSil
  5. Newwell leke beyazlatıcı kreme bakmam lazım mutlaka benim de çok lekem var :)

    YanıtlaSil
  6. Newwell Bioenergy Cilt beyazlatıcı leke kremi Paraben içermemesi güzel bir özellik. Mutlaka denemeliyim dedim yazını okuyunca.

    YanıtlaSil

View My Stats