Çeyiz setlerinin temel gereksinimi küçük ev aletleri ve mutfak gereçleridir. Gündelik kullanımda her an ihtiyaç duyulan tencere, tava, tabak ve elektrikli ev aletleri için dekorasyon tarzınıza uygun modeller sunan bir markayı tercih etmelisiniz. Evinizde ve mutfağınızda size yardımcı olacak, ihtiyaçlarınıza anında cevap verecek, kaliteli ve uzun ömürlü küçük ev aletleri seti almak istiyorsanız Arzum markasını tavsiye ederiz. 



Arzum Küçük Ev Aletleri Çeyiz Seti İncelemesi

Küçük ev aletleri seti belli başlı parçaları içermelidir. Çaydanlık, tost makinesi, blender seti ve kahve makinesi 4 temel ürün olarak kabul edilir. Ek olarak, blenderın daha geniş hacim sunan hali olan mutfak robotu ve temizliğin ana karakteri elektrikli süpürge çeyiz setine eklenebilir. Tüm bu ürünleri tek tek incelediğimizde, neden en gerekli parçalar olduklarını göreceksiniz.

1. Blender 

Blender, mutfakta pratik olmak isteyenlerin mutlaka sahip olması gereken elektrikli ev aletleri arasındadır. Yiyecek ve içecek hazırlıklıkların hemen her aşamasına kullanılabilir. Gıdaları çırpma, karıştırma, parçalama, ezme işlemlerinden geçirmek için ayrı ayrı alacağınız mutfak ürünleri yerine blender seti tercih etmeniz avantaj sağlar. Çırpma teli, doğrama bıçağı çeşitleri ve karıştırıcı aparat bulunduran bir blenderla mutfak hazırlıklarını kolaylıkla yapabilir ve mutfağın en hızlısı siz olabilirsiniz. 



2. Çaydanlık

Çaydanlıklar da çok amaçlı mutfak ürünlerinden biridir. İster çay demlemede ister su ısıtmada kullanabilirsiniz. Sıcak su ihtiyacını ve çay keyfini daha kısa sürede karşılamayı sağlar. Arzum çaydanlık modellerinde paslanmaz çelikten üretilen demlik ve su ısıtıcı bölmeleri bulunuyor. Birçok modelde demlik kapasitesi 1.2 litre, su ısıtıcı kapasitesi 1.8 litre olarak karşımıza çıkıyor. Sıcak tutma özelliği, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi, double heat teknolojisi, ışıklı uyarı sistemi ve yine paslanmaz çelik çay filtresi olan modeller özellikle çeyiz setlerinde tercih ediliyor.

3. Kahve Makinesi

Türk kahvesi geleneksel bir içecek olarak kültürümüze işlenmiştir. Modern hayatın gereksinimlerinde olan filtre kahve de herkesin damak tadına uygun çeşitleriyle yine sıcak içecek tercihlerimizde yer alır. Misafir ağırlamayı seviyor ya da günün yorgunluğunu atmak için ufak bir destek istiyorsanız kahve makineleri de çeyizinizde yer almalıdır. 2’li, 4’lü veya 8’li finca sunumu yapabileceğiniz Türk kahvesi makineleri ve farklı hacimlerde hazneye sahip filtre kahve makineleri de Arzum içecek hazırlama grubunda yer alıyor.


4. Tost Makinesi

Türk kahvaltısı zengin çeşitliliğiyle nam salmıştır. Pazar kahvaltılarının önde gelen lezzetlerinden olan tostu, pratik bir şekilde ve tam kıvamında hazırlamak için Arzum Tostçu modellerine göz atmalısınız. Izgara olarak da kullanılabilen cihazlar; çelik veya döküm plaka taban çeşitleriyle alternatif sunuyor. Geniş hacim, sıcaklık ayarı, 180 derece açılabilir tasarım, çıkarılabilir plaka, termostat ikaz ışığı gibi ek özelliklerin yer aldığı elektrikli ev aletleri arasında olan tost makineleri, her eve lazım.

Bonus:

4 temel parçayı inceleyip mutfağını tamamlayanlar için elektrikli süpürge değerlendirmesi de öneririz. Hava filtreli, ergonomik tasarıma sahip ve düşük seste çalışma özelliği ile donatılan Arzum elektrikli süpürgeler aradığınız kolaylığı ve temiz havayı ev yaşam konseptinize ulaştırıyor. 


5 Yorumlar

  1. Evlenecek kızlarımız için harika bir bilgilendirme yazısı olmuş. Kızlar çeyiz için bu yazıyı okumadan geçmeyin.

    YanıtlaSil
  2. set olarak değil ama bir ekmek kızartma makinesi almam lazım...:-)

    YanıtlaSil
  3. yeni evlenecek çiftler için çok faydalı olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. küçük ev aletleri çeyiz setinde görseldekilerin hepsi olmalı bence, her bir aletin işlevi mutfaklara hem renk hem de kolaylık katacak :)

    YanıtlaSil
  5. Bi' kahve makinemiz olmadı gitti. Cezve ne güne duruyor? :)

    YanıtlaSil

View My Stats