Merhaba herkese

Parfüm kokuları konusunda biraz takıntılıyım. Yenilerini denesem de bazı parfümlere bağımlıyım diyebilirim. Yıllardır Avon markasının Today parfümünü çok severek kullanıyorum, biri bitmeden yenisini sipariş veriyorum. Dolabımda 50 tane de parfüm olsa Today mutlaka bulunmalı elimin altında.


 Avon parfüm konusunda gerçekten de çok başarılı. Özellikle son yıllarda çıkartmış olduğu bir çok yeni koku ile Türkiye'nin parfüm konusunda 1 numara oldular diyebilirim. Her tene, her keseye hitap eden eşsiz kokuları ve muhteşem ambalajları ile parfüm dünyasında büyük bir yere sahip oldular. Benim için en önemli kısmı kullandığım zaman baş ağrısı ve boğaz yanması yapmaması ki Avon parfümlerinde bu sıkıntıları çok şükür yaşamıyorum ; bazı markalarda kokuyu beğensem de rahatsız ettiği için kullanamıyorum.


Avonun yeni parfümleri Attraction One unisex olmaları sebebi ile bence çok farklı ve adından söz edilen bir kampanya oluşturdular. Avon Attraction One hem kadın, hem de erkekler tarafından kullanılabilen ve birbirini tamamlayan iki ayrı unisex kokuyu bir araya getirerek çiftler arasında çekim yaratıyor. 


Ambalajları ile de #ikimizbiriz mesajı veren Avon Attraction One parfümleri birbirini tamamlayan kokularıyla gelecekte de efsane olacak gibi geliyor. Ben özellikle siyah olanı çok beğendim.Zaten erkekler için olan parfümleri daha çok seviyorum:) Siyah şişedeki Avon Attraction One İntense sandal ağacı ve kakule kokuları ile tam benlik bir koku. Oğlum -anne o erkekler için sen beyaz olanı kullan siyah benim olsun dese de kokunun erkeği kadını mı olurmuş dedim ve vermedim:)) İkisini aynı anda kullanarak farklı bir koku elde etmeniz de mümkün çünkü başta dediğim gibi kokular birbirini tamamlar özellikte. 

Sizler Avon markasının hangi parfümlerini seviyorsunuz. Unisex parfümler hakkında ne düşünüyorsunuz? Avon Attraction One Unisex parfümleri kullandınız mı?

Avon Attraction One Unisex Parfüm Fiyatı 89 TL. Hazır indirim varken denemelisiniz bence. 

13 Yorumlar

  1. Yahudinin malı bu kadar övülür mü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle onayladım ki ne kadar zavallı olduğunuzu görün !!!! gerçek isimle bile yazmaya cesaret edemeyecek kadar zavallı. O yahudi malı dediğiniz ürünlerden yüzlerce Türk özellikle de hanımlar para kazanıyor. Buraya böyle bir üslup ile yorum yazacağınıza o beyninizi faydalı olmak için kullansaydınız keşke. Belki Müslümanlara bir faydanız olurdu. Kaldı ki dini bilmediğiniz de aşikar. Peygamber efendimiz kestiği kurban etini bile yeri gelmiş gayri müslimlerle paylaşmış. Takva da Peygamberimizden yukarıda iseniz zaten bizim gibi kötü kullar ile muhatap olmayın siz zaten.

      Sil
  2. Ben Avon'un Full Speed parfümünü çok severim. Attraction One'ı ilk defa duydum. Denemek lâzım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten de çok güzel kokuyor. Eşime alıyorum arada ben kullanıyorum :))

      Sil
    2. Avon satıcıları azaldı sanırım artık. Biraz da NM sisteminden online satışa doğru geçtiler. Şimdiki hanımlar daha çok Farmasi satışına yöneldiler gibi. Eskiden Oriflame vardı; şimdi onun da çok sesi soluğu çıkmıyor.

      Sil
  3. Ben çok sevdim Lerzancım kokuların 2sini de.. Ama beyaz favorim.. Maskülen kokuları hep çok severim zaten.. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. sadly this is not available at any AVON premise here...

    YanıtlaSil
  5. Avon parfümleri hakkında hep iyi yorumlar var. Ben şişelerini de çok beğeniyorum. Şişeye bakıp parfüm aldığım oluyor bazen 🙈

    YanıtlaSil
  6. Dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Bazı parfümlerin kokuları güzel olsa da insanı boğuyor sanki. Avon'un bu şekilde olmaması almam için güzel bir neden :)

    YanıtlaSil
  7. Siyah olanını denedim gerçekten hoş kokuyor ayrıca fiyatı da uygun alınmaya değer parfümler.

    YanıtlaSil
  8. Özellikle beyaz kısmı kokusunun arkadaşlarımdaha çok sevmiş

    YanıtlaSil
  9. Avonun ürünlerinde kullanıcıların geneli memnun çok az şikayet duydum çevremden.

    YanıtlaSil

View My Stats