Merhaba herkese

Fotoğraf çekmeyi ve çektirmeyi çok severim. Hatta öğrenciyken harçlığımın büyük bölümünü fotoğraf bastırmak için harcardım. Şimdilerde bazı kişiler fotoğraflarını dijital olarak saklanmak istese de ben fotoğraflarımı bastırıp öyle saklamayı seviyorum. Zaten fotoğraflı hediyeler ve kişiye özel hazırlanmış hediyeler de en büyük mutluluk sebebimdir.

Fotoğraflarınızı evden çıkmadan bastırmak ister misiniz? İşte sizlere bunun için harika bir site önerisi ile geldim. Sosyopix anılarınızı yaşatıyor.

Peki Sosyopix sitesinin farkı nedir?

Sosyopix sitesinde hem istediğiniz boy, ebat, kalitede fotoğraflarınızı bastırırken hem de kendi tasarımınızı oluşturup satın alabileceğiniz çok fazla hediye seçenekleri var. 

Sipariş vermek de çok kolay; 
Öncelikle üyelik oluşturuyorsunuz sonra ürünü seçip fotoğrafınızı yüklüyorsunuz sonra da güvenle ödeme yapıyorsunuz işte bu kadar basit:)

Ben kendime güzel bir paket oluşturdum. En çok görmek istediğim ve kullanmak istediğim ürünlerden oluşturdum paketimi. 

İlk tercihim kendi çektiğim fotoğraflardan yapılmış kanvas tablolar oldu. Kahve içmeyi çok seviyorum özellikle de balkonumda💖☕ İşte bunun için balkonuma asmak için bu tabloyu hazırladım. Renkler o kadar canlı çıkmış ki bayıldım. Plastik baskı değil bildiğiniz kanvasa baskı yapılmış. Çok özel ve güzel duruyor. 

sosyopix kanvas tablo
Bunu da oturma odam için hazırladım. Gene kendi çektiğim bir fotoğrafımdan oluşturdum.

sonbahar kanvas tablo sosyopix

Özellikle bu dönemde en çok kullandığım şey bez çanta olunca kişiye özel bez çanta hazırladım. 

Sosyopix Baskılı Bez Çanta

Açacak özelliği olan magnetler ise ayrı güzeller. İki tanesini hediye olarak sipariş verdim. Bence unutulmayacak ve çok sevilecek bir hediye. Sürekli de elimin altında, gözümün önünde fotoğraflı magnetler. 
Fotoğraflı magnet Sosyopix

Sosyopix sitesinde çok daha fazla hediye seçenekleri var; kendi fotoğraflarınızdan takvimler de yaptırabilirsiniz posterler de. Benim bir sonraki siparişim dekoratif led ışık ve polo kartlar olacak. 



Anneler günü hediyesi, babalar günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, yılbaşı hediyesi gibi kategorilerden paketler de oluşturabilirsiniz. Sosyopix de seçenek çok hediyeler sizin hayal gücünüze kalmış ister anı kitabı oluşturun, ister rozetler hazırlayın evden çıkmadan internet rahatlığında oluşturun sipariş verin. Siparişleriniz en geç 3 gün içinde hazırlanıp elinize ulaşıyor. Ürünlerle çektiğiniz fotoğrafları #sosyopix hastagı ile instagram ve facebook da paylaştığınızda anında 10 TL indirim kazanıyorsunuz.

Ben sosyopix sitesinden çok memnunum; gerek ürünleri hazırlama hızları ve kalitesi gerekse sitenin kolay kullanımından. 

Sizler fotoğraflı hediyelerden hoşlanır mısınız? ya da benim gibi canınız sıkıldıkça fotoğraflarınıza bakar mısınız? Eğer cevabınız evet ise hemen Sosyopix sitesine bakmalısınız.


6 Yorumlar

  1. tablolar gerçekten çok hoş olmuş güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  2. Lerzan hanım ilk defa duydum Sosyopix sitesini bir deneyim bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Molto belli.
    Buona giornata.

    YanıtlaSil
  4. Zaman zaman görüyordum bu siteyi ancak girip deneme şansım olmadı hiç. Fiyatları uygunsa alışveriş yapılabilir.

    YanıtlaSil

View My Stats