Merhaba herkese

Uzun süredir saçlarım için keratin&botox bakımı yaptırtmak istiyordum ancak o kuaförde geçen zamanı düşündükçe vazgeçiyordum. Yaptıran arkadaşlarım faydalarını anlattıkça heveslensem de yaklaşık 1.5-2 saatimi orada geçirmem gerektiğini düşündükçe de vazgeçiyordum. Sonra Cabelo Protein Botox ürününü duydum; denemeye karar verdim. En azından evde denerim dedim. 
Ev Rahatlığında Saçlarınıza Keratin Protein Botox Bakımı

Markanın ismini kardeşim Feyzan'dan duymuştum; o markanın farklı ürünlerini kullanmış çok beğendim demişti. Ben de deneyeyim ne kaybedeceğim dedim ve aldım.

Uygulamayı yapmadan önce videolarını izledim. Sağ olsunlar çok güzel bir şekilde instagram sayfalarında anlatmışlar. Ardından uygulamayı yapmak için geçtim başına. 

Cabelo Protein Botox


Önce Cabelo Tuzsuz Şampuan ile saçlarımı yıkadım kuruttum. Ardından Cabelo Protein Botox'u saçlarıma saç boyasıyla boyar gibi sürdüm ardından kuruttum. Sonrasında düzleştirici ile 200 derecede saça iyice yerleşmesini sağladım. Son derece kolaymış ben bile yaptım :))) Saçta tam etkili olması için 72 saat durması gerekiyor bunu da dip not olarak belirteyim.



Söylemem gereken iki önemli nokta var daha doğrusu benim yaptığım hatalar;
1. Cabelo Protein Botox yapacaksanız açık hava ya da havalandırabileceğiniz bir yerde başlayın. Ben banyoda yapmaya başladım ama boğazım yanıp gözlerim yaşarınca balkona geçiş yaptım. Balkonda bir sıkıntı olmadı ama banyo kapalı alan olunca biraz rahatsız etmişti.

2.Cabelo Protein Botox saçlarınıza uygularken mutlaka eldiven kullanın. Ellerimde yanma filan yapmadı ama kuruttu ve tabiri caizse hışır hışır yaptı. Bol bol el kremi sürmeme rağmen 2 gün düzelmedi ellerim. 

Cabelo Protein Botox etkileri nelerdir diyorsanızsaçları güçlendiriyor ve bakımlı bir görünüm sağlıyor. Düzleştiriciyle yeterli ısı ve  sürede yaparsanız düzleşmiş ve fönlü gibi yumuşacık saçlara sahip oluyorsunuz. Uzun vadede dökülmeleri, kırılma ve kopmaları önlüyor. Elektriklenme azalıyor ve saçlar parlak görünüyor.

Sizler saç botoxu-keratin bakımı yaptınız mı?

7 Yorumlar

  1. Saçlar önemli. Yaş ilerledikçe fena yıpranıyor malesef

    YanıtlaSil
  2. kertain yapmıştım ama belki de benim saçımdan ötürü bana yaramadı .. saç botoxu ise denemedim hiç onu deneyeceğim işte..

    YanıtlaSil
  3. bende evde yapmak istiyorum bir süredir araştırıyorum ama neyi deneyeceğime emin olmadım bir türlü.

    YanıtlaSil
  4. sound good product for hair....
    have a great day

    YanıtlaSil
  5. Merak ettim bir araştırayım bunu

    YanıtlaSil
  6. bu yazını bekliyordum ben de yaw :=) tam benlik ürünmüş bu protein botox yalnız, son dönemde saçlar röfleli ya sende biliyorsn :) deniyim

    YanıtlaSil

View My Stats