Merhaba herkese

Covid 19 dan dolayı bol bol el hijyenine dikkat ettiğimiz bu günlerde yepyeni bir ürün kullandım; bir çoğunuzun belki de duymadığı bir ürün Probiyotikli Sıvı El Sabunu Prowill
Probiyotikli Sıvı El Sabunu Prowill

Probiyotikli Sıvı El Sabunu Nedir, Ne işe Yarar?


Probiyotikler vücudumuz için faydalı bakterilerin sayısını artırır bu sayede vücudumuz hastalıklara karşı daha dayanıklı olur. Ellerimizi sık sık yıkadığımız bu günlerde en büyük ihtiyacımız hem hijyen, hijyenle beraber de cilt sağlığımızın da bozulmaması. İşte Prowill Probiyotikli Sıvı El sabunu ellerimizi temizlerken cildimizin kuruyup çatlamasını önlüyor. Probiyotikler uzun süreli koruma sağlayıp zararlı mikropların ellerimizden yayılmasını önler.
Prowill Probiyotikli Sıvı El Sabunu 

Prowill Probiyotikli Sıvı El Sabunu ambalajından başlayacağım, dışı mat ve kaymaz bir maddeden yapılmış ve rengi türkuaz. Sabunun çok doğal ve güzel bir kokusu var. Elleri ıslattıktan sonra bir pompa sıvı sabun yetiyor ellerinizin hijyenini sağlamak için. Elleri sabunladıktan sonra eller yumuşacık oluyor. Gerçekten bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim ilk kullanmaya başladığımda. Benim ellerim çok kurudur sürekli nemlendirici sürmek zorunda kalırım hep. Ne kadar dikkat edersem edeyim suyla çok uğraşmamdan dolayı ellerim çatlar. Bu Probiyotikli sıvı sabunu kullanmaya başladığımdan beri ellerimin çatlaması azaldı. Kokusunu da yapısını da çok beğendim.

Prowill Probiyotikli Sıvı El Sabununun 250 ml ambalajıyla beraber evde yahut iş yerlerinde kullanmak için 1 lt, 5 lt, 10 lt ve 20 lt lik ambalajlarda satışları da var.

Prowill Probiyotikli Sıvı El Sabunu 250 ml fiyatı 21.90 TL

Sizler Probiyotikli ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? Probiyotikli Sıvı Sabunu denediniz mi?

6 Yorumlar

  1. Tüm gün ev işi temizlik mutfak derken ellerimiz çok yipraniyor Denemek isterim doğrusu Ellerim pamuk gibinolsun isterim heep🙄

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten de çok güzel, her eve lazim

    YanıtlaSil
  3. Probiyotikli sıvı el sabunu daha önce hiç duymamıştım, Prowill i mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. pandemi sürecinde olduğumuz için probiyotik sıvı el sabunu kullanmayı herkese tavsiye ediyorum. Yazı için teşekkürler.

    YanıtlaSil

View My Stats