Merhaba herkese

Karantina sürecinde bolca kitap okuduğumu belirtmiştim. Hatta en son okuduğum kitabı sizinle paylaşmıştım okumak isterseniz Dalga Bir Kötülük Deneyi
debbie macomber
Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var Debbie Macomber

Bugünde eminim pek çoğunuzun okuduğu bir yazar olan Debbie Macomber -Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var isimli kitabını paylaşacağım sizlerle.

Kitap 224 sayfa. Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var kitabı 2014 yılı baskılı bendeki ilk baskı. Süslü bir ambalajı var ve kar taneli baskılı.
Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var

Debbie Macomber'in kitaplarını seviyorum. İnsanların gerçekten de kalbine dokunarak yazıyor. Hayatı çok güzel gözlemliyor ve bence çok da güzel aktarıyor. Kitaplarını okurken asla sıkılmıyorum; tam tersi bir solukta okuyup bitiriyorum. Hayata dair şeyleri yazdığı için her kitabında kendimden bir şeyler buluyorum.

Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var kitabında ön yargılardan, insanlara şans vermenin gerekliliğinden fazlasıyla bahsedilmiş. Yazarın dili çok sade ve anlaşılır. Okurken karakterleri ve olayları kafamda canlandırma gibi bir huyum olduğu için romanları okurken film izler gibi oluyorum.

İki zıt karakterin ortak noktalarda nasıl buluştuğunu keyifli bir dille anlatmış yazar. Aşkın hiç beklemedikleri anda kendilerini nasıl bulduğunu ve neleri göze almaları gerektiğini yaptığı betimlemelerle o kadar güzel ifade etmiş ki çok keyifle okudum.

Daha fazla anlatıp heyecanını bozmak istemiyorum. Sizler Debbie Macomber kitaplarını okudunuz mu?

8 Yorumlar

  1. Güzel bir kitaba benziyor.Kışa doğru alayım ki bunu okurken tam yerini bulsun :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yazarın kitaplarını hiç okumadım (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dili hiç sıkmıyor o yüzden seveceğine inanıyorum

      Sil
  3. Sen sevdıysen kesınlıkle bakmalıyım :)

    YanıtlaSil
  4. Ne yazıkki yazarın hiç kitabını okumadım, ama en kısa zamanda okuyacağım :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok severim bu yazarın kitaplarini. Bu arada kahve fincanın çok şık 🥰

    YanıtlaSil

View My Stats