Merhaba herkese. Evde fazlaca kaldığımız şu günlerde en keyif aldığım şey evimle uğraşmak; düzenlemeler yapmak yeni eşyalar beğenmek, dekorasyon siteleri gezmek.Tabi bunları yaparken de uyum çok önemli biliyorsunuz; halı mobilyaya, mobilya perdeye uymak zorunda. Biz kadınlar bu konuda biraz daha ince eleyip sık dokuyoruz sanırım ve sağ olsun mobilya ve dekorasyon firmaları da bu bütünlüğü oluşturarak görseller ekliyorlar. Bu gezmelerim sırasında tüm bu beklentilerimi karşılayan bir siteyle karşılaştım dekorekrani.com
Bu site neden mi farklı; ev, bahçeler ya da farklı mekanlar için bir çok kategori var, evlerimiz için kendin yap dekorasyon fikirleri, farklı ülkelerin de ev dekorasyon fikirleri gibi aradığım her şeyi buldum ben.

İlginizi Çekecek Bir Ev Dekorasyonu Sitesi''Dekor Ekranı'' Kapak.png
DekorEkrani.com



Yayın Kategorileri
Dekorekrani.com; ev, iş yeri ve bahçe dekorasyonu üzerine üç ana kategoride içerikler üretmekte. Ancak paylaşımlarda daha çok ev dekorasyonu üzerine yoğunlaşıldığını söyleyebilirim.  

Birçok dekorasyon sitesinde gördüğümüz kaynaksız fotoğraflar ve videoların aksine Dekor Ekranı paylaştığı her fotoğraf ve videoya kaynak eklemeyi ihmal etmiyor. Böylece beğendiğimiz bir model olduğunda kaynağına ulaşmak çok daha kolay.
Dekorasyon için farklı fikirlerin bulunduğu sitede ev tekstili, mobilya modelleri, kendin yap, soru&cevap ve ev turu kategorileri de bulunmakta. 

Evler İçin Kendin Yap Dekorasyon Fikirleri

Youtube içerik üreticileri ile birlikte ziyaretçilerine ev dekorasyonları için kendileri yapabilecekleri dekorasyon fikirleri sunan dekorekrani.com’un kendin yap kategorisi göz atmaya değer.

Tavsiye İsteyenler İçin Soru&Cevap

Dekorasyon konusunda fikir almak isteyenler için hazırladıkları soru&cevap sayfasından gelen sorulara ait cevap içeriklerinde özellikle fon perde ve halı önerilerinin ilk sırada olduğunu görüyoruz. 
Markalara ait örnek modeller ile kaynak belirtilerek hazırlanan cevaplarda, fikir verici tavsiyeleri bulabilirsiniz.

Ev Turuyla Farklı Ülke Ev Dekorasyonlarını İnceleme

Dekorekrani.com, ülkemizdeki evleri görmeye alışık olduğumuz ev turu videolarının aksine, farklı ülkelerin ev dekorasyonlarından ilham alabileceğiniz en güzel evleri bulup, her odasından fotoğraflar ve öneriler ile paylaşıyor.
Bu evler; Hindistan’ın Mumbai, İngiltere’nin Londra, İspanya’nın Barselona,  Amerika’nın Miami ve daha birçok ülkeden şehirler.

İncelerken keyif aldığım ve yeni fikirler edindiğim bu ev dekorasyonu sitesini https://dekorekrani.com/ ziyaret etmenizi öneririm. 

5 Yorumlar

  1. Lerzan hanım, dekorekrani.com u ilk defa duydum tanıtım için teşekkürler. Modalife ve İstikbali açmaktan bıkmıştık...

    YanıtlaSil
  2. ilk defa duydum inceleyeyim severim böyle şeyleri :)

    YanıtlaSil
  3. İlk senden duyuyorum, inceleyeceğim, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Dekor ekraníní mutlaka ziyaret edeceğim dekorasyon çok ilgimi çeken bir konu ☺️

    YanıtlaSil

View My Stats