Merhaba herkese

Body Butter kullanmayı sever misiniz? Açık konuşayım ben daha önce biraz ön yargılıydım. Body Butter denildiğinde aklıma vıcık vıcık yapış yapış kremler geliyordu. Ecolab Body Butter bu ön yargımı değiştirdi.
body butter
Ecolab Vitamin Body Butter

Bugün sizlere içeriği son derece güzel ve doğal bir vücut nemlendiricisinden bahsedeceğim. Aslında body butter yani yani yağlı vücut kremi. Ecolab Vitamin Body Butter %97.5 den fazla bitkisel içerikten oluşuyor. Organik badem yağı cildin yaşlanmasını önlerken içerisindeki kuşburnu yağından gelen C ve E vitaminleri cildin canlı ve sağlıklı olmasını sağlıyor. Paraben ve silikon içermiyor.


Ecolab Vitamin Body Butter yoğun nem veren yağlı bir vücut kremi. Yağlı derken aslında vazelin filan gibi bir şey gelmesin aklınıza yoğun nem verdiği için bu şekilde geçiyor ismi. Zira sürüldükten sonra asla yağlı bir his kalmıyor, yapış yapış da olmuyor. Kuru cilde masaj yaparak sürüyorsunuz ardından yumuşacık bir cilde sahip oluyorsunuz. Kokusu sanırım içerisindeki badem yağı ve diğer bitki özlerinden dolayı hafif ve güzel. Yapısı yoğun gibi gözükse de cilt tarafından çok çabuk emiliyor. Ben daha çok bacak ve kollarımda kullandım. Günde 1 kez kullanmam yetti. Kol ve bacaklarım o kadar kuru ki bu tarz yoğum nemlendirici kullanmazsam pul pul dökülüyor. Ürünün tedavi özelliği de var mı bilmiyorum; sanırım var ki kremim bittiği halde eski o kuruluktan kaşınan ciltten bir süredir kurtuldum.
Ecolab Vitamin Body Butter

Kavanoz şeklindeki ürün karton bir kutu içerisinde. O kutu da üzerinde ürün hakkında bilgilerin yazıldığı şık bir ambalaja sarılı. Ambalajı bile bana o kadar özenli geldi ki. İçerik zaten dediğim gibi yüzde 97.5 bitkisel ürünler olunca bittikçe alınacak bir ürün.


Sizler body butter kullanmayı seviyor musunuz? Doğal içerikli ürünler seviyorsanız kaçırmayın. 





3 Yorumlar

  1. Body butter hiç kullanmadım ama bu güzel ürünü denemek isterim, çok ilgimi çekti

    YanıtlaSil
  2. Şuana kadar kullanmadım ama bu ürünü merak ettim. Bakacağım :)

    YanıtlaSil

View My Stats