Merhaba herkese

Bugün sizlerle bir süredir kullandığım AA Kozmetik Kolajen Yaşlanma Karşıtı Kremi hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım.


Yaş 30 olduğunda artık cildimiz sinyalleri vermeye başlıyor. Hem içten hem dıştan korumak gerekiyor. Korumaya da ne kadar erken başlarsak o kadar iyi. Bu yüzden kolajeni takviye gıda olarak almakla beraber cildimize de sürmek gerekiyor.

AA Kozmetik Kolajen Yaşlanma Karşıtı Krem kullanmaya karar verdim. İçeriğini inceledim ve işte aradığım bu dedim.

AA Kozmetik Hial Collagen içeriğinde neler var diye sorarsanız;  Kolajen, Shea Yağı, Jojoba Yağı, Hyalüronik Asit var.

Kolajen ve Hyalüronik Asit cildin kaybettiği nemi kazandırırken Shea Yağı ve Jojoba Yağı cildi yeniliyor, güçlendiriyor. Böylece cilt daha sağlıklı ve pürüzsüz görünüyor. Cilt yaşlandığında deri altındaki yağ bariyerleri azalıyor ve bu yüzden kırışıklıklar ve sarkmalar oluyor. Bu ürün yağ bariyerlerini de destekleyerek daha pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan ürün benim cildimde herhangi bir alerji ya da sıkıntı yaşatmadı. Ürünün vegan olduğunu ve hayvanlar üzerinde test edilmediğini de belirtmek istiyorum.


AA Kozmetik Kolajen Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi Nasıl Kullanılır?

Sabahları temizlenmiş cildime sürüyorum, kalıntı bırakmıyor rahatsızlık vermiyor losyon ya da serum gibi çok ince bir yapısı yok ama ağırlık da vermiyor. Bir süre bekledikten sonra dışarı çıkacaksam güneş kremini üzerine sürüyorum. Geceleri de takviye olarak AA Kozmetik C Vitamini Konsantre Serum kullandım. Bir de Nutrinew Kolajen Gıda Takviyesi kullandım ( o yazımda da belirtmiştim). AA kozmetik C vitamini Serumundan başka bir yazıda detaylı bahsedeceğim ama kısaca söylemem gerekirse gerçekten de mutlaka kullanmanız gereken bir ürün.

Kullanım sonrası görüşlerime gelecek olursak göz altı morluklarım, torbalarım azaldı, cildimdeki lekelerin rengi açıldı ve sivilce izlerim hafifledi. Göz kenarlarımda kırışıklık olmamasına çok özen gösteriyorum, nemlendirici takviyesini ben beni bildim bileli uygularım. Ama göz yapımdan ve yaştan dolayı ister istemez çizgiler oluşuyor.  Kaz ayağı dediğimiz yerlere masaj yaparak kremi yedirdiğimden beri çizgilerimin de hafiflediğini gördüm. Ben AA Kozmetik Kolajen Yaşlanma Karşıtı Gündüz kremini beğendim. Daha etkili sonuç için çok daha uzun süre düzenli kullanılması gerekiyor elbette. AA Hial Collagen Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi Fiyatı 145 TL

1 Yorumlar

View My Stats