Merhaba herkese

Online Kaliteli Kuru Yemiş ve Kuru Meyve Nereden Alınır?
Geçtiğimiz günlerde online kuru yemiş ve kuru meyve ararken bir siteye rastladım. Sitelerinde en üst kalite ürünler sattıklarını görünce denemeye karar verdim. Çünkü bazen kuruyemişçilerden aldığım ürünlerin bayat olduğunu görüyordum ve bundan dolayı da almaktan vazgeçiyordum.

Kuru Çarşı'dan siparişimi en çok sevdiğim kuru meyve ve kuru çerezlerden oluşturdum. İki gün sonra özenli bir şekilde sarılmış şekilde evimdeydiler. Doğrusu bu kadar hızlı teslimat beklemiyordum. Paketlerin de son derece özenli olması çok hoşuma gitti. Hepsi kilitli poşetlerde ve sağlıklı ambalajlarda geldi. Ben Kuru Çarşı alış verişimden çok memnun kaldım.
Online Kuru Meyve ve Kuru Yemiş

Aldığım ürünlere gelince


Altın Çilek Kurusu

Ananas Kurusu

Antep Fıstığı

Dut Kurusu

Hindistan Cevizi Kurusu

Pomelo Kurusu

Çiğ Kaju
Çocuklarımın beslenmesinde kuru meyvelere çok yer veriyorum. Ambalajlı atıştırmalık yiyeceklerine kuru meyve ve kuru yemiş yemelerini tercih ediyorum. Atıştırma yaparken en azından sağlıklı şeyler olsun istiyorum. Bu yüzden bazı meyveleri kendim kuruturken bazılarını da hazır güvendiğim yerlerden almaya çalışıyorum.

Gelen ürünlerden en çok dut kurusu ve ananas kurusunu sevdim. Dut kurusunun çok fazla faydası var. Kansızlığa, bağırsak tembelliğine, iştahsızlığa, öksürüğe çok iyi geliyor. Ben özellikle kış aylarında bol bol yemeye çalışıyorum, ilaç içmektense doğadan şifa almak en iyisi. Güzel ve taze dut kurusu bulmak ise çok zor oluyor, hele bazen aldıklarımın içinden küflü çıkıyor ya sinir oluyorum. Kuru çarşı dut kurusu ise hem taze hem de lezzetli (2 gün içinde paketi yarıya indirdim)

Ananaslar da çok güzel şekilde dilimlenmişlerdi ve kuruyemişçilerden aldığım gibi sert değildi. Bu yüzden çok beğendim ananasları da. Çocuklarım da en çok hindistan cevizi kurusu ve çiğ kajuyu beğendi. Ben Kuru Çarşı'dan alışveriş yapmaya devam edeceğim. Sizlerde sağlıklı ve üst kalite kuru meyve ve kuru yemiş almak isterseniz deneyin kesinlikle pişman olmayacaksınız.



22 Yorumlar

  1. Meyve kuruları da bazen cok iyi oluyor gerçekten.. :)

    YanıtlaSil
  2. Kuru meyveleri bizde ailecek çok seviyoruz. Mümkün olduğunca kendim kurutmaya çalışsam da dışarıdan güvenerek aldığım bazı yerlerde oluyor . Kuru çarşı ya bende bakayım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle çocuklar için hem sağlıklı hem lezzetli

      Sil
  3. Ne guzel tok tutan en iyiVitamin deposu Atıştırmalık

    YanıtlaSil
  4. paketlere bak ne kadar özenli... bu süreçte böyle kapalı paketler,güzel ürünler çok iyi...özellikle pomelo kurusunu merak ediyorum...

    YanıtlaSil
  5. En son aldığımız kuru yemişlerden hiç memnun kalmadık. Aslında bu şekilde bende satın alabilirim. Ben bir göz atayım .

    YanıtlaSil
  6. Burası da aklımda olsun benim :)

    YanıtlaSil
  7. Kuru Çarşı aklımda olsun o halde.Kuruyemiş konusu riskli bir konu çünkü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten de bayat çıktı mı çok kötü oluyor. Taze ve kaliteli kuru meyve olması önemli

      Sil
  8. Bisküvi vb yerine bu tarz kuru yemişleri tercih etmek en doğrusu. Teşekkür ederiz Lerzan cığım verdiğin güzel bilgiler için 😊🌷🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet en azından sağlıklı atıştırmalıklar yesinler

      Sil
  9. Ah şu canım kuruyemiş. Kendi zinde, bizi kiloya koyvermiş. Çok dertliyim Lerzan hanım çook. Bu kuruyemişgillerden şikayeçiyim. Bir oturuşta insan gibi yiyemediğim için karantina günlerinde duba olduk vesselam. Şimdi siz de böyle keyifle anlatınca akşama bir tabak daha yemez miyim? Yerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taner bey aynı durumdayız inanın :) iftardan sonra ne atıştırsak modunda olunca en kolayı kuru meyveler ve kuru yemişler oluyor. Karantina sonra günlük 10 km yürümek gerekecek sanırım :((

      Sil
  10. Online kaliteli kuruyemiş ve kuru meyve satın almak için güvenilir bir site arıyordum, Kuru Çarşı ürünleri çok nefis görünüyor, ben de hemen sipariş vereceğim, afiyet olsun Lerzancım :)

    YanıtlaSil
  11. Çok faydalı bir bilgilendirme, Engelleri Fırsata Çevir başlıklı yazıma yapmış olduğunuz güzel yorum için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  12. Afiyet olsun canım, bende önerin üzerine buradan alışveriş yapacağım :)

    YanıtlaSil
  13. Tabii ki, kurutulmuş meyve bazen çok fazla sentetik şeker içeren atıştırmalık bisküvilerden daha besleyicidir.
    Kurutulmuş meyveyi de severim.

    Endonezya'dan benden selamlar

    YanıtlaSil

View My Stats