Merhaba herkese

Doğal ürünleri hepimiz çok seviyoruz. Özellikle son yıllarda kullandığımız ürünlerde doğal ve sağlığa zararlı maddeler içerenleri eler olduk. Bugün sizlere anlatacağım ürün Doğal Ambar firmasının bir ürünü '' More Affinity Diş Macunu''

Öncelikle Doğal Ambar More Affinity Diş Macununun içeriğinden bahsedeceğim;

İçeriğinde beş ayrı bitki özleri bulunan diş macununda sentetik boya ve aroma yok. Florur, slikat, alkol gibi kimyasal maddeler de içermiyor.

More Affinity Diş Macunu yapısı diğer macunlar kadar akışkan değil, biraz daha katı. Mercimek tanesi kadar macun ağız temizliğine yetiyor. O yüzden 100 ml lik bir macun uzun bir süre kullanılabiliyor. Günde iki sefer kullanıldığında çok çabuk etkisini fark edebiliyorsunuz.

Doğal ambarın diş macununun etkilerine gelecek olursak; kahve ve çaydan oluşan lekeleri çok güzel temizliyor. Diğer diş macunları gibi naneli olmadığı için çok rahat kullanılıyor. İçinde florur olmadığı için çocuklar dahi kullanabiliyor. (tabi ki çocukları yetişkin gözetiminde kullandırtmak gerekiyor). Diş eti kanamaları ve diş eti çekilmelerinde gerçekten de çok etkili. Bende sık çıkan aftlara da etkisi oldu. Maşallah diyeyim :)) uzun süredir çıkmıyor. Sanırım içindeki misvak ve kekik özlerinden kaynaklı diş eti hassasiyetini de azalttı.

Yerli üretim More Affinity Diş Macunu fiyatı 38 TL

Siz kullandınız mı? Kullandıysanız yorumlarınızı bekliyorum.

3 Yorumlar

  1. More Affininity diş macununu daha önce duymamıştım. Tavsiyen üzerine deneyeceğim .

    YanıtlaSil
  2. Sentetik boya, florur, slikat, alkol gibi kimyasal maddeler içermemesi çok iyi. Deneyeceğim. Çokkkkk teşekkürler Lerzancığım 😍🌷🤚

    YanıtlaSil
  3. More Affinity Diş Macunu'nu not aldım, çünkü içerik çok iyi

    YanıtlaSil

View My Stats