Merhaba herkese

Cildimizin güzelliği için sağlıklı beslenme, temiz tutma dışında bir de içeriği güzel serumlar ile desteklememiz gerekiyor. Uzun bir süredir kullandığım Lavieor Plus Kırışıklık Giderici Anti Aging Serum hakkında yorumlarımı paylaşacağım sizinle


Lavieor Plus Anti Aging Serum ne işe yarar;

İçeriğindeki ödüllü maddeler ile cildin nem oranını artırır, ince çizgiler ve kırışıklıkları düzenler ve yeni kırışıklıkların olmasını engeller. 

Kırışıklıkların oluşma sebebi kök hücrelerimizin zarar görmesidir. Yani cilt kendini yenileme özelliğini zamanla kaybeder. Bazen fiziksel bazen de genetik olarak oluşur, çoğu zaman da yaşa bağlı olarak kırışıklıklar oluşur. 

Lavieor Serum cilt kök hücrelerini korur ve ömrünü uzatır. Cilt bariyerini korur ve cilt daha canlı ve parlak gözükmeye başlar. 

Lavieor Kırışıklık karşıtı serum nasıl kullanılır?

Günde iki sefer temizlenmiş cilde damlalıkla bir damla sürüp masajla yediriyoruz. Bu işlemi varsa roller ile de yapabilirsiniz yoksa parmak uçları ile masaj yaparak yediriyoruz. Dışarı çıkacaksanız bu işlemi yapıp 15-20 dakika sonra güneş kremi sürebiliyorsunuz. Ben kullanırken etkisini daha iyi gözlemleyebilmek için Lavieor C vitamini dışında bir ürün kullanmadım. 

Lavieor C vitamini içerisinde Hyalüronik asit, c vitamini ve Phormiskin bioprotech G var. C vitaminini sadece gece kullanıyorum. Lavieor anti aging serumu kullanırken başka nemlendirici krem, göz altı kremi v.s. kullanmadım. Sadece C vitamini serumu ve kırışıklık karşıtı serumu kullandım.

Gelelim Lavieor Serum kullanım sonuçlarına;

Cildimde pigment bozukluğu var yani çok aşırı olmasa da cilt tonu eşitsizlikleri vardı. Göz altlarım kuru ve genetik olarak morluklar vardı, kuruluğu azaldı ve rengi açıldı. Kullandığım süre içinde cildimin renginin açıldığını gördüm (1 ay kullanıp mermer gibi bir cilt beklemeyin o bir mucize olurdu ama gerçekten çok iyi geliyor). Dudak üstünde ince çizgilerimin yumuşadığını gözlemledim. Mimik çizgilerim de aynı şekilde. Şükürler olsun alnımda çizgi, kırışıklık yok ama yaş ilerlediği için şimdiden önlem almak önemli bence. Aşırı kuru olan cildim gayet canlı ve parlak gözükmeye başladı. Ürünü yedirirken yüzüme her gün düzenli masaj yaptığım için de gayet iyi geldi( masajı yukarı doğru yapmanız çok önemli zira yaş ilerledikçe yüzümüz sarkmaya başlıyor ve yukarı doğru masaj yaptıkça ve güzel ürünlerde kullanınca cilt canlanıyor toparlıyor kendini)

Ben lavieor serumu ve c vitaminini çok beğendim. Serumun kendine has çok hoş bir kokusu var, C vitamini kokusuz. İkisinden de bir damlalık kullanmanız yetiyor. zaten ikisi de damlalıklı ambalajda ve bu çok kolay bir kullanım sunuyor.

Sizde etkili bir serum arıyorsanız ya da dermaroller kullanıyorsanız onunla kullanabileceğiniz bir  serum arıyorsanız mutlaka şans verin derim çünkü dermaroller ile çok daha çabuk sonuç veriyor.  Lavieor Anti Aging Serum fiyatı 109 TL ve kargo da ücretsiz.

11 Yorumlar

  1. İçeriği oldukça güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  2. İlk defa denk geldiğim markalardan

    YanıtlaSil
  3. içinde hyaluronik asit varsa bakayım buna...

    YanıtlaSil
  4. İlk kez gördüm bu markayı bende.. Merak ettim baya :)

    YanıtlaSil
  5. Lavieor serumu daha önce kullanmış ve memnun kalmıştım, yeniden kullanmak isterim.

    YanıtlaSil
  6. Belli bir yaş sonrası mutlaka kullanılması gereken ürünlerden

    YanıtlaSil
  7. Cilt lekelerimden bir türlü kurtulamıyorum.Bu konuda bir önerin var mı?Cildim çok ince soyulmasına neden olacak ürünler kullanmıyorum.

    YanıtlaSil
  8. bir bakayım bende bu aralar serum arayışındayım teşekkürler yorum için
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
  9. Lavieor merak ettiğim bir markaydı bu serumu oldukça dikkatimi çekti.

    YanıtlaSil
  10. göz kenarlarına kullanılırmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bildiğim kadarıyla evet kullanabilirsin çok fazla gözlere değdirmeden

      Sil

View My Stats