Merhaba herkese

Yaz gelmeye başladı ve kendimize daha çok bakmaya başladık. Özellikle covid 19 karantina sürecinde daha çok bakım maskeleri, kremler, peelingler yaptık. Çoğumuz el ve cilt bakımımızı ihmal etmeyiz ama tüm yükümüzü çeken ayak bakımını ihmal ederiz. Özellikle kış aylarında ayakkabıların içinde havasız, bakımsız kalan ayaklarımız da özel bakımı hak ediyor bence. Ayak bakımı için evde yapılabilecek en güzel şey haftada en az  1 kez tuzlu suda bekletmek ve bakım yapan, düzgün içerikli bir bakım losyonu kullanmak.

Ayak bakımı için benim size önerim Drxdion Ayak Bakım Losyonu!!!


Drxdion Ayak Bakım Losyonu neden farklı? derseniz farkı içeriği. Drxdion Ayak bakım losyonu içerisinde koenzim Q10 ve çay ağacı yağı, sarı kantaron yağı gibi faydalı maddeler içeriyor. Bu da losyonu kullanırken sadece o an yumuşatmakla kalmıyor ayakları tedavi de ediyor. Ayaklardaki sedef, egzama, mantar türü ve deri hastalıklarının tedavisinde çok başarılı olan Drxdion ayak bakım losyonu 100 ml lik ambalaja sahip. Drxdion ayak losyonu sarı renkte ve ne çok yoğun, ne de çok akışkan bir kıvama sahip. Ayaklara sürüldüğünde çok güzel bir şekilde emiliyor. Kokusu çok hafif ve güzel. İlk kullanımdan itibaren etkisini hissediyorsunuz zaten.

Ayak Bakımı Nasıl Yapılır

Ben ayak bakımımı şu şekilde yapıyorum; tuzlu ılık suda biraz beklettiğim ayaklarımı kuruladıktan sonra scholl ayak törpüsü ile ölü derileri temizliyorum ve ardından Drxdion ayak bakım losyonunu sürüp çorap giyiyorum. Kısa bir sürede emiliyor zaten losyon o yüzden rahatsız etmiyor. Drxdion ayak bakım kremi tırnaklardaki sıkıntılara da iyi geldiği için gerçekten de çok memnun kaldım. Benim ayaklarımda mantar v.s. yok ama bu olmayacak demek değil. Drxdion Ayak losyonu ayakları bakterilerden koruyor da.

Drxdion ayak bakım losyonu ve diğer drxdion ürünlerini bazı özel eczaneler ve Drxdion satış sitesinde bulabilirsiniz. Drxdion ürünleri dermakozmetik ürünler olup sağlık bakanlığı onaylıdır. Drxdion ayak losyonu şu an indirimde ve 47.5 TL

3 Yorumlar

  1. Ayak bakim urunune ciddi anlamda ihtiyacim vardi..
    Bu urunu alacagim..
    Bulunabilir olmasi da iyiymis

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettim markayı daha önce hiç denemedim :)

    YanıtlaSil

View My Stats