Merhaba herkese

Kore cilt bakım ürünlerini hepimiz çok seviyoruz sanırım. Kore maskesi yapımı nasıl oluyor  bilmiyorum ama gerçekten de etkili oluyor. Bu zamana kadar kore maskesi kullanıp da memnun kalmadığım olmadı. Kore cilt bakım ürünlerini kullananlar ne demek istediğimi anlayacaklardır.
leaders kolajen maske
 Leaders Collagen Therapy Maskesi

 Sizde benim gibi Kore maskesi ve kore cilt bakım ürünleri seviyorsanız Leaders markasına bir bakın derim. Kore cilt bakım ürünleri satan siteler ararken buldum Leaders markasını. Sitede tüm cilt tiplerinde farklı ihtiyaçlar için farklı ürünleri mevcut. Ben bugün sizlere Leaders Collagen Therapy (kollajen maskesi) hakkında fikirlerimi sunacağım.
Leaders kolajen terapi maskesini denedim ve acaba sevdim mi?


Öncelikle maskenin içeriği gayet güzel. Zararlı maddeler içermiyor; yapay parfüm, madeni yağ, hayvani madde ve renklendirici içermiyor. İçerisinde %50 oranında gerçek kollajen var. Düzenli kullanımda kırışıklıkları da gideriyor.  Açınca hafif ama güzel bir kokusu var. Kokuya duyarlı olanlar bile rahatlıkla kullanır çünkü çok hafif belli belirsiz hoş bir koku. Maske bayağı yoğun nemli bir şekilde çıkıyor paketinden ve ilginç bir şekilde tam yüzüme göre :))) Suratım ufak olduğu için genele maskeler bana büyük gelirdi ilk defa bu maske tam yüzüme göre çıktı. Yerleştirdikten sonra 20 dakika diyordu ama ben 25 dakika bekledim. Sonrasında da pakette kalanı da iyice yüzüme masaj yaptım. Etkisinin tam anlamıyla görülmesi için 4 hafta boyunca haftada en az 1 defa yapılması gerekiyor ama ilk kullanımda da cildi canlandırıp parlatıyor. Hani cildimiz kuruyunca gerilir ya bunda da geriliyor ama kuruluktan değil nemli bir şekilde geriliyor. İşte bu çok hoşuma gitti. Hani özel günlerde bir yere gideceğimizde cildimiz canlı ve parlak gözüksün isteriz ya günü kurtarmak deriz öyle zamanlarda da gerçek bir kurtarıcı olabilir. Maske cildin elastikiyetini artırırken cildi besleyip tedavi de ediyor. Ben maskeyi çok beğendim. Düzenli olarak kullanmak da istiyorum.

Sizler Leaders Kore Cilt Bakım ürünlerini denediniz mi?

Leaders Kollajen Maske fiyatı 29.90 TL

11 Yorumlar

  1. Hiç denemedim.Evde olduğumuz bu günlerde maske yapmak iyi fikir...

    YanıtlaSil
  2. Kore ürünü cilt maskelerini bende çok seviyorum başarılılar . Leaders Kore Cilt Bakım ürünlerini henüz kullanmadım mutlaka deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. Leaders ürünlerini henüz denemedim ama Kore markalarını severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Henüz denemedim ama yorumunuzu okuyunca epeyce merak ettim. İlk fırsatta deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  5. Denemediğim bir ürün. Nedeninii bilmiyorum belki önyargı da diyebiriz ama kore, çin mallarına nedense güvenemiyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bu markayı denemedim ama merak ediyorum performanslarını (:

    YanıtlaSil
  7. Henüz tanışmadığım bir marka . İleride şans verebilirim.

    YanıtlaSil
  8. Acilen maske uygulamam lazım. Kore ürünleri hiç denemedim bu maskeyi araştırayım ☺️

    YanıtlaSil
  9. Kore ürünleri, kore maskeleri muhteşem leaders collagen maskeyi çok merak ettim canım.

    YanıtlaSil
  10. leaders collagen maske tam benlik . Hemen almalıyım. Korelilerin ciltlerine ayrıca bayılıyorum :)

    YanıtlaSil

View My Stats