Gözler Kalbin Aynasıdır!


Cildimiz ve özellikle gözlerimiz tüm enerjimizi yansıtan en değerli aynamız olsa da, bazen ona gerektiği kadar iyi bakamıyoruz. Yeterince uyumadığımızda ya da yorucu bir iş temposundan çıktığımızda en çok gözlerimiz bizi ele veriyor. Göz altı morluklarının sebebi çoğu zaman genetik kaynaklı olsa da, bu ve benzeri sebeplerle gözlerimizin altındaki koyu renk halkalar canımızı sıkabiliyor. Peki, ne yapmalıyız? İlk önce genel vücut sağlığı için de en önemlisi bolca su içmek. Çünkü vücut susuz kaldığında en çok yüz ve göz altlarında kendini belli ediyor. Sonraki adım ise iyi bir göz altı kapatıcısına sahip olmak elbette…





Sihirli Bir Göz Altı Kapatıcısı


Evet, aslında en iyi göz altı morlukları için kapatıcı seçiminiz hem halkaları gizlemeli hem de cildinizde ipeksi bir dokunuşla doğal bir görüntü yaratmalıdır. Bu kusursuz makyaja ulaşabilmek için doğru tercihleri yapıp doğru adımları izlemeniz yeterli olacak. Yanlış bir göz altı kapatıcısı seçimi ile lekeli ve sorunlu alanları daha çok ön plana çıkarabilir, hatta göz altlarınızdaki bu koyu bölgelerde uyumsuz bir tona neden olabilirsiniz.


Doğru Cilt Tipine Doğru Kapatıcı Çeşitleri


Hepimizin cildi farklı tipte olduğundan ya da zaman zaman mevsimsel koşullardan kuruyabiliyor veya yağlanabiliyor. Doğru bir göz altı kapatıcısı için cildinizin genel durumunu baz almalısınız. Örneğin, kuru cilt tiplerinde mat kapatıcılardan, gözenekli cilt tiplerinde ise krem kapatıcılardan uzak durmalısınız. Doğal bir hava yaratmak istiyorsanız seçeceğiniz ürün, cilt tonunuzdan en fazla bir ya da iki ton açık olmalıdır.


Göz altı kapatıcısı krem, sıvı, toz, kalem ve çubuk olarak beş farklı çeşit ile makyaj dünyasının belki de en çok kullanılan ürünlerinden. Hangisini tercih edeceğiniz ise biraz da size kalmış! Aynı zamanda cildinizdeki küçük leke ve sivilceleri de rahatlıkla kapatabileceğiniz sıvı kapatıcı normal, yağlı, karma ve hassas cilt tiplerine uygun olduğu için en çok kullanılanların başında geliyor. Gözlerinizin altında ton farklılaşmaları varsa ve karma ya da hassas cilt tipine sahipseniz, krem göz altı kapatıcısı sizin için daha uygundur. Yaygın olarak orta seviyede kapatıcı özelliği ile genel sorunlar için çözüm sağlayacaktır. Daha çok kuru, hassas ve normal cilt tipleri için uygun olan çubuk kapatıcı ise, yine kremsi bir yapıya sahiptir. Ama yoğun kıvamı nedeniyle gözenekleri tıkayabilir, bu nedenle yağlı ciltlere pek tavsiye edilmez.


Göz Altı Kapatıcısı Kullanmanın Püf Noktaları


Size en uygun göz altı kapatıcısını aldınız, şimdi de sıra doğru şekilde sürmeye ve harikalar yaratmaya geldi. Pek çok makyaj malzemesinde olduğu gibi, herhangi bir kapatıcı sürmeden önce yüzünüzü temizlemenizi ve nemlendiricinizi sürmenizi öneriyoruz. Temiz ve nemlenmiş bir ciltte tüm makyaj ürünleri çok daha uzun ömürlü ve kalıcı olacaktır. Göz altından yanağın üstüne doğru ters üçgen şeklinde süreceğiniz kapatıcı ile göz altı torbalarınızı örtmekle kalmaz, hafif bir aydınlık da katmış olursunuz. Şeftali tonlarında bir göz altı kapatıcısı ise yine morluklar ve renk farklılıklarında etkili bir çözüm olacaktır.




Doğru Göz Altı Kapatıcısı ile Harikalar Yaratın


Zengin pigmentleri ile ışığı dağıtan GR Hd Concealer High Definition - Hd Kapatıcı cildinize o pürüzsüz ve aydınlık havayı katmak için mükemmel bir ürün. Yaz ayları yaklaşırken sizi SPF 15 ile güneşin zararlı ışınlarından da koruyacaktır. Yeşil, Mor, Sarı ve Şeftali renkleri ile farklı cilt sorunlarını kapatan GR Color Corrector Crayon - Renk Düzeltici Kalemi makyaj çantanızdan hiç çıkarmayacaksınız. Göz altındaki morluklar ve solgun görünümü artık dert etmeniz gerekmiyor! Yumuşak dokusu ile göz çevresini aydınlatan Liquid Concealer - Likit Kapatıcı ise, kolay kullanımı ile favorileriniz arasına girmeye aday! Golden Rose makyaj ürünleri cildinizi güzelleştirmek için en trend ürünlerle her zaman yanınızda!

7 Yorumlar

  1. Bak bu konuda şanslı olanlardanım Lerzan'cığım😊🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel Yıldızcım. Benim maalesef genetikten mor göz altlarım

      Sil
  2. Gözaltı kapatıcısı kullanmıyorum ama ihtiyacım olursa bu ürünü mutlaka deneyecegim :)

    YanıtlaSil
  3. Thank you for this interesting review about GR Hd Concealer High Definition - this Hd Concealer. I would recommend to my sister.

    Regards from Indonesia

    YanıtlaSil
  4. denememiştim bu kapatıcıyı iyi oldu okuduğum..

    YanıtlaSil
  5. Golden rose ürünlerini severek kullanıyorum yıllardan beri ☺️

    YanıtlaSil
  6. Golden Rose ürünlerini oldukça seviyorum yalnız artık biraz fiyatları yükseldi keşke daha uygun fiyatlı olsa.

    YanıtlaSil

View My Stats