Merhaba herkese

Bugünlerde en büyük aktivitemiz ev temizleyip, mutfakta bir şeyler yapmak oluyor sanırım. Ellerimiz her zamankinden fazla tahriş oluyor. Corona korkusuyla sürekli deterjana maruz bırakıyoruz, çok fazla yıkıyoruz. ellerimizi. Benim cildim zaten kuruydu bu dönemde daha da kurumaya başladı. Evde bir de kedimiz var ve oyun oynarken istemeden çizikler yapabiliyor. Bütün bu sebepler birleşince ellerimin korkunç görünmesi kaçınılmaz oluyordu. Ellerimin imdadına DrXdion Dermakozmetik el losyonu yetişti.
DrXdion Dermakozmetik El Kremi

İçeriği çok özel ve güzel olan DrXdion El kreminde koenzim Q10, papatya, zeytin çiçeği, Hyalüronik asit, çay ağacı yağı, at kestanesi, sarı kantaron, üvez ağacı bitkisi meyvesi ve penthenol var. İlk kullanımdan itibaren farkı görüyorsunuz. Krem çabuk emiliyor ve nemi sanırım hapsediyor. Çünkü sürdükten 3-4 saat sonra sabunlasam dahi ellerimi kuru hissetmiyorum. Gerçi bunda DrXdion markasının lavantalı sabununu kullanmamın da etkisi çok büyük. Onu ayrı bir yazıda anlatacağım çünkü aşırı memnunum. Katı sabun kullanmayı hiç sevmeyen ben şimdi bayıla bayıla kullanıyorum.

Küçük oğlumun ellerinde dermatit vardı. Doktor tedavisi olarak verdiği şeyleri kullanmamıza rağmen elleri bir türlü iyileşmiyordu. Okulda kullandığı sıvı sabunun etkisi de büyüktü sanırım. Elleri o kadar kötü durumdaydı ki öğretmenlerinden utanıyordum. Çünkü her gün krem sürmemize rağmen bir türlü düzelmiyordu. Derken Drxdion lavantalı sabun ve losyonu beraber kullanmaya başladık. Mümkün oldukça sıvı sabun kullandırtmamaya çalıştım. Üç gün içinde düzelme başladı. Önce kertenkele sırtı gibi görüntüsü düzeldi. Sonra kaşıntısı geçti. En çok kaşıntısının geçişine sevindi Mirza çünkü kaşıdıkça yara oluyor, yara oldukça kaşıyordu. Resmen kısır döngüye girmişti elleri bir türlü iyileşmiyordu. Şimdi tamamen geçti diyebilirim sadece yara izlerinin geçmesini bekliyoruz o da sanırım olacak çünkü losyonun içeriğinde yaraları iyileştiren maddeler var. DrXdion el losyonu sedef, egzama, derideki ve tırnaktaki mantarların tedavisi içinde geliştirilmiş özel bir formüle sahip.

Ben çok memnun kaldım. Annemde de tırnak mantarı var. Onun için de sipariş verdim. Onun da sonuçlarını sizlerle paylaşacağım. Tırnak mantarından muzdarip kişiler varsa onlara da umut olalım. Hem annemin hem de onların duasını da almış olacağım:)

Sizler de ellerinizdeki kuruluk,leke, ağrı, mantar gibi şikayetleriniz varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. DrXdion ürünleri SAĞLIK BAKANLIĞI onaylıdır ki bu onayı almak ne kadar zor sanırım hepimiz biliyoruz. Ürünleri DrxDion sitesinde ve sadece yetkili eczanelerde bulabilirsiniz. Sağlık bakanlığı onaylı olduğu için Derma Kozmetik kapsamında sadece eczanelerde ve sitesinde satılmaktadır.




9 Yorumlar

  1. Ellerimizin extra bakıma ihtiyaç duyduğu şu günlerde etkili ürünlere çok ihtiyaç oluyor. Teşekkürler bilgilendirme için.

    YanıtlaSil
  2. ellerimiz temizlik yapmaktan yikamaktan cok yiprandigi icin nemlendirici krem surmek sart bende denicem tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Özellikle bu dönemlerde çok da ihtiyaç duyulan bir şey 😇

    YanıtlaSil
  4. Özellikle bu zor dönemde imdadımıza yetişti sanırım dexdion el losyonu. Senin sayende tanıştım bu marka ile ve çok memnunum. Mirza’nın ellerine iyi gelmesine çok sevindim. Gerçekten çok başarılı bir ürün . Üreticilerine senin aracılığınla bir kez daha teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. Wauwwwww oldukça iyiymiş. Bu aralar dezenfektan ve sabunlarla oldukça haşır neşir olunca ellerim mahvoldu ve toparlayamıyorum. Bu krem çok iyi oldu. Teşekkürler canım
    Sevgiler
    Makyajlikareler

    YanıtlaSil
  6. Oldukça başarılı bir el kremiymiş, mutlaka edinmeliyim :)

    YanıtlaSil
  7. Dezenfekte etmekten ellerimiz kurudu. DrXdion önerin çok işime yarayacak ☺️

    YanıtlaSil
  8. Drxdion dermakozmetik el losyonu son derece başarılı bir ürün. Ben bu markanın her ürününü çok sevdim.

    YanıtlaSil
  9. Oğluna çok geçmiş olsun Lerzancım. DrXdion El kremin iyi geldiğine sevindim Türkiye'ye geldiğimde ben de bakayım arada benim ellerimde de çatlamalar oluyor. Önerin için teşekkürler.

    YanıtlaSil

View My Stats