Merhaba herkese

Çağın gerektirdiği gibi artık hepimizin bir organı haline geldi cep telefonlarımız, tabletlerimiz.  Onlarsız bir yere adım atmadığımız gibi şarjı bitecek diye aklımız çıkıyor :) Elimizde şarj kabloları fırsat buldukça takıyoruz fişe. Arada powerbank kullansak da en çok tercihimiz piriz görür görmez şarja takmak oluyor sanırım. Kopan Kablolar Kâbusunuz Olmasın Sirazu Kablo Koruyucu Var artık! Kablo koruyucusu çok önemli çünkü.

Kablo Koruyucusu Sirazu ne  İşe Yarar




Bizim evde de hepimiz aktif olarak cep telefonu kullanıyoruz. En çok parayı da şarj kablolarına verdik sanıyorum. Çünkü genelde bağlantı yerinden kopuyor yahut yıpranıyordu. Çocukları uyarsak bile şarj takılıyken oyun oynamaya devam edince çok sık bozuluyordu kabloları. Telefonlara zarar gelmemesi için sahte şarj almak da işimize gelmeyince sık sık kablo almak zorunda kalıyorduk. Ta ki Sirazu ile tanışana kadar. Sirazu bir çeşit kablo koruyucu.

Sirazu Nasıl Kullanılır?

Şarj kablosuna takıyorsunuz hem başkalarının kablosuyla karışmıyor hem de kablo kopmuyor, yıpranmıyor. İlk olarak gördüğümde -bu mu koruyacak kabloyu dedim, çok işe yarayacağını düşünmüyordum. Sonra kullanmaya başlayıp memnun kalınca annemler, kardeşlerim dahil tüm aileyi Sirazuladım :)) Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve gerçekten koruyor kabloları. Sadece telefon kablosunda değil kulaklık, hoparlör v.s. gibi uygun olan kablolara takabilirsiniz. Çok fazla seçenek var. Ben her zaman ki gibi yeşil tercih ettim ama farklı renk ve model seçenekleri de var. Üstelik fiyatı da 25.90 TL.

TPE tescilli kablo koruyucuları https://sirazu.com/ adresinden sipariş verebilirsiniz. İsterseniz özel günlerinizde farklı bir hediye olsun isterseniz tasarım yaptırıp hediye olarak da verebilirsiniz.

3 Yorumlar

  1. Ne pratik birşeymiş görmüştüm ama hiç denememiştim:)

    YanıtlaSil
  2. Bu ürün tam aradığım şey olabilir, hemen bakacağım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Daha geçen gün aklımdaydı böyle birşey almak şimdi siteleri dolaşırken şansa denk geldi, teşekkür ederim çok faydalı bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil

View My Stats