Merhaba herkese

Geçtiğimiz aylarda Fgm Polikliniği ile bir etkinlik hazırlamıştık. Blogger arkadaşlarımla birlikte hem FGM polikliniğinin 18. yaşını kutladık hem de cilt, saç ve vücut analizlerimiz yapılıp ihtiyacımız olan bakımlarımızı yaptırdık. Fgm Polikliniği 18 Yaşında etkinliği okumak isterseniz tıklayın. Öncelikle Green Peel (yeşil kabuk nedir) onu

green peel
Green Peel Uygulaması

Green Peel (yeşil kabuk nedir) ? Green Peel Fiyatları ? (Yeşil Kabuk fiyatları ) uygun mu?

Bana yapılan bakım ilk kez Fgm Poliklininde duyduğum Green Peel Uygulaması oldu. Green Peel Nedir? Green Peel Nasıl Uygulanır? şimdi öğrendiğim kadarıyla sizlere anlatmaya çalışacağım.  Zaten uygulamayı yapan Selda hanım bana ve blogger arkadaşlarıma uygulamayı yapmadan önce bilgi verdi. Uygulama esnasında da neler olduğunu, neler yaptığını ne işe yaradığını hatta neler hissedeceğimi bile söyleyerek yaptı. Çok keyifli ve başarılı bir uygulama oldu. Zaten fotoğraflardan ve videodan da ne kadar memnun kaldığımı anlayabilirsiniz. Selda hanım ve FGM polikliniğine çok teşekkür ediyorum. Bana uygulanan Green Peel Enerji uygulamasıydı.

Green Peel bitkisel bir peeling şekli. Ciltteki problemlerin düzeyine göre uygulanan 3 yöntemi var.
1. Klasik
2. Enerji
3. Fresh

Green Peel içeriğinde 8 farklı bitki olan bir karışım. Cilde masaj eşliğinde uygulanıyor. Sadece Green Peel uygulaması sertifikalı uzmanlar yapabiliyor bu uygulamayı.

Green Peel Klasik uygulama alanlarından bahsetmek istiyorum; Skarlar, Geniş gözenekli ciltler, Sarkmış-erken yaşlanan ciltler, Güneş hasarlı ciltler, Anti aging, Pigment bozuklukları, Kol altlarındaki sarkmalar gibi sıkıntılarda başarı sağlıyor. Ciltte soyulmalar oluşabiliyor ancak,normalde 28 günde yenilenen cilt 5 günde yenileniyor.

Green Peel Enerji uygulama alanları ise; Adı üzerinde cilde ihtiyacı olan enerjiyi sağlıyor. Kan dolaşımını artırarak hücrelerin yenilenmesini sağlıyor. Cildin yaşlanmaya bağlı olan kırışıklık, pigment bozukluğu ve yara izlerinde gözle görülür şekilde düzelmeler sağlıyor. Cildi daha canlı ve enerjik gösteriyor. Yılda bir kaç kez tekrar edilmesi daha güzel sonuç almak için tavsiye ediliyor.

Green Peel Fresh uygulaması alerjisi olmayan herkes için geçerli doğru bir uygulamadır. Genç yaşlı demeden yapılan uygulama ile ciltte anında bir parlaklık, yenilenme ve canlılık kazandırıyor. İstanbul'da yaşıyor olsaydım ihtiyacım oldukça mutlaka yaptırırdım.

Bütün uygulamalarda aynı ürünler kullanılıyor; kullanılan doz ve masaj süresi dışında bir farklılık yok.

Uygulamaya önce cildimi temizleyerek başladı Selda hanım. Ardından bitkisel hassas özler içeren losyon ile cildimi yumuşattı. Ardından jel formunda bir temizleyici ile cildimi bakterilerden arındırdı. Ve sıra geldi Green Peel uygulamaya.Yaklaşık yarım saat masaj eşliğinde cildime uyguladı Selda hanım. Sonrasında cildimi temizleyerek  nemlendiren ferahlatan bir maske yaptı. Sonrasında da özel okyanus sulu masaj toplarıyla masaj yaptı.Atladığım bir şey var mı bilmiyorum çünkü Green Peel uygulaması yaparken bir taraftan Selda hanıma sorular soruyordum bir taraftan da blogger arkadaşlarımla neler hissettiğimi konuşuyordum. İşlem bittikten sonra cildim ışıl ışıl parlıyordu. Çok mutlu olarak kalktım o yataktan.


Green Peel Nedir? Green Peel Nasıl Uygulanır?
Uygulama esnasında cildime minik minik batma hissi olmasına rağmen acı hissetmedim. Bir de çok dikkatimi çeken uygulamayı yapan kişinin yani Selda hanımın eldiven takmamasıydı. Ellerinde herhangi bir batma olup olmadığını sorduğumda yok dedi. Ancak ben masaj yaptıkça hafif hafif batmalar hissediyordum. Mucize gibi değil mi?. Bu batma elimi yüzüme değdiğim 2 gün boyunca devam etti. Ancak yüzümde ne bir kızarma ne de ağrı yaşatmadı. Uygulamadan sonra zaten Fgm polikliniğinin vermiş olduğu Dr.Schrammek ürünleri ile bakımıma devam ettim.

Ben Green Peel uygulamasından çok memnun kaldım. Yola çıkmayacak olsaydım aslında soyma işlemini de içeren klasik işlemini uygulatmak isterdim ancak cildimi yeteri kadar koruyamayacağımı bildiğim için inşallah bir daha ki uzun kaldığım seferde yaptırtmak istiyorum.

Sizlerde acı çekmeden cildinize zarar vermeden bakım yaparak yenilenmek, gençleşmek ve sorunlarınızdan kurtulmak isterseniz İstanbul Fatih'te bulunan FGM polikliniği ile irtibata geçip Green Peel ya da size uygun olan uygulamayı yaptırabilirsiniz.

Green Peel fiyatları (yeşil kabuk fiyatları) bana göre uygun. Çünkü yemeye, içmeye, kıyafete onca para verirken cildimiz için ne kadar değer versek azdır diye düşünüyorum.

12 Yorumlar

  1. teşekkür ederiz iyi bilgiiii :)

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize ve emeğinize sağlık çok açıklayıcı bir anlatım eminimki uygulamanın başarısından memnun kalmışınizdir

    YanıtlaSil
  3. Green Peel nedir FGM Polikliniginde mükemmel bir şekilde anlatıldı bize çok güzel bir etkinlikti, Green Peel nasıl uygulanır, keyifle izledim ben de yaptırmak istiyorum en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
  4. Green peel çok ilginç bir uygulamaymış, sen de oldukça detaylı ve bilgi verici anlatmışsın green peel uygulamasını. İstanbul'a gidersem mutlaka uğrayacağım :)

    YanıtlaSil
  5. Sayenizde yeni bir bilgi sahibi oldum iyiki varsınız

    YanıtlaSil
  6. Green peel ilk kez duyduğum bir uygulama oldukça açıklayıcı bilgiler vermişsin teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  7. Green peel uygulaması ile ilgili detaylı bilgiler için teşekkürler 🙏🏻

    YanıtlaSil
  8. Green Peel uygulamasını canlı izlemek çok keyifliydi, harika sonuç :)

    YanıtlaSil
  9. Green Peel uygulamasını ben de Türkiye'ye dönünce yaptırmak istiyorum. Ne güzel sonuçları var.

    YanıtlaSil
  10. Oh ne güzel bu tarz uygulamalar insanı iyi hissettiriyor gerçekten. Hem cilt bakımı hemde terapi kadınlar için 😊

    YanıtlaSil

View My Stats