Merhaba herkese

Hepimiz yaşam alanlarımızı kendi zevkimize göre döşemeye bayılıyoruz. Mobilyalarımızı sık sık değiştiremesek bile ev dekorasyon ürünleri ile evlerimize ya da iş yerlerimize yeni bir hava veriyoruz. Çünkü ev aksesuarları ufak dokunuşlar ile yaşam alanlarımızı adeta tazeliyor.

Peki ama ev dekorasyon ürünleri nereden alınır ? dediğinizi duyar gibiyim. Bu günkü yazımda sizlere ev dekorasyon ürünleri online satış sitelerini araştırırken bulduğum bir siteden bahsedeceğim
Lavi Tasarım
Afrikalı Kadın Kanvas Tablo


Zaman zaman hepimizin başına geliyordur evimizden, eşyalarımızdan sıkılırız. Bazen çok severek aldığımız ev için dekoratif ürünler bir süre sonra güzel gelmeyebilir. Bir süre sonra onlardan kurtulup yeni  aksesuarlar ile ev dekorasyonumuzu değiştirmek isteriz. Çünkü evimiz için tercih ettiğimiz ürünler o anki ruh halimizi yansıtmaz. Bazen evimizde ve iş yerimizde çok fazla aksesuar tercih ederken bazen de sadeleşmek isteriz. Evimize asacağımız bir tablo ya da bir saat sayesinde odalarımıza derinlik katar, farklılıklar yaratırız.
metal obje
3 Boyutlu Sanat Metal Pitbul Kafası

Evde kullandığımız aksesuarların da enerjisi olduğuna inanıyorum ben. Geçenlerde bir yazı okumuştum. Kişilerin bazı objelerle hedeflerini belirleyip ulaşabildiklerini yazıyordu. Yüz kadar denekte hayallerini anlatması, ardından bir objeyle somutlaştırması istenmiş. Bu kişilere en çok göreceği yere bu objeleri koyması ve kalpten o hayalini düşünmeleri istenmiş. Bu deneklerin %70 inde hayallerine ulaşabildikleri tespit edilmiş. Bir kısmının hayalinin ulaşılamaz olduğu, bir kısmının da yeteri kadar inanmadığı bu yüzden hayaline ulaşamadığını da eklemişler. Değişik bir çalışma ama benim dikkatimi çeken kısmı şu oldu; benimde yıllarca hayalim yeşil bir arabaydı. Sonrasında arkadaşım bana yeşil oyuncak bir araba almıştı. Ben onu çalışma masamda sürekli gözümün önünde tutmuş '' en yakın zamanda benim de yeşil bir arabam olacak '' diyerek dua etmiştim. Aradan çok kısa bir süre sonra da hayalime kavuşmuştum. O deneklerle aramızdaki tek ortak nokta hayalimizi soyut bir obje ile belirleyip ona kavuşacağımıza inanmamızdı. Onlar evrene mesaj yollarken ben Allah'tan istemiştim:))

Lavi Tasarım
Aksesuarlardan enerji alarak etkilendiğimizi kabul ediyorum tabi ki; mesela düğününde olumsuz şeyler yaşayan ve bunun sıkıntısını uzun süre çeken bir insan düğün fotoğrafını evinin bir köşesine astığında sürekli o olumsuz anı hatırlayacak ve kendi de mutsuz bir enerji yayacaktır. Ya da çok sevdiği birinden çok sevdiği bir aksesuar hediye alıp bunu sürekli görebileceği bir yere koyarsa o aksesuarı her gördüğünde bir sıcaklık, bir mutluluk yaşayacak, güzel bir enerji yayacaktır. O yüzden ev eşyalarıyla birlikte aksesuarlarda yaşayan evler yaratmakta çok önemlidir. Ben şahsen canım sıkkınsa instagram da ev dekorasyonu yazıp görsellere bakmayı çok seviyorum. Kendimce evlere ya da aksesuarlara anlamlar yüklüyorum. Beğenmediğim kısımlarda -ben olsam diye başlayan cümleler kuruyorum. Ev dekorasyonu siteleri bazen çok özenli olurken bazen de çok özensiz, zevksiz gelebiliyor. Gerçi herkes benim gibi düşünse bu kadar çeşit ev dekorasyon ürünleri satan mağazalar açılmazdı ki değil mi?


Evimde genelde beyaz mobilya hakim olduğu için her çeşit dekoratif ev ürünleri güzel gözüküyor( ya da ben öyle sanıyorum ). Ruh halime göre mutfak,salon ve oturma odamı ev aksesuarları ile yeniliyorum. E malum mobilyalar pahalı her istediğimde değiştirme lüksüm yok ama bir tablo, bir yastık ya da bir saat ile odam yenilenebiliyor. Bu ara özellikle çocukların odasında da ahşap ev dekorasyon ürünleri tercih ediyorum. Hem şık hem spor bir görüntü oluşturuyor. Özellikle klasik masa lambalarının yerine tercih ettiğim ahşap masa lambaları sade olarak döşediğim çocuk odalarına güzel bir hava katıyor.
ahşap aksesuar
Ahşap Masa Lambası
Balkonum için seçtiğim bu kahveli tablo beni tanıyanlar için soruyorum; beni çok yansıtmıyor mu? Tam balkonum için değil mi?
Kahve Kanvas Tablo

Sizler ev dekorasyonu satan mağazalardan hangilerinden alışveriş yapıyorsunuz ? Ev dekorasyonunda hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?


23 Yorumlar

  1. Dekorasyon hakkında bir şeyler izleyip, okumak hoşuma gidiyor. Ama uygulama konusunda çok iyi olduğum söylenemez 🤭

    YanıtlaSil
  2. Genelde vivenseden takip ediyorum öneriniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Lavi Tasarım kesinlikle harika bir yer!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok seviyorum hele de yaptıkları jestten sonra :)

      Sil
  4. Ev dekorasyon ürünleri evlerimize bize ait oldugu izlenimini veriyor, farklı dekorasyon ürünlerini evimde kullanmayı çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende dönem dönem değişiyor. Bazen sadeleşmeyi tercih etsem de genelde farklı dekorasyon ürünleri ve aksesuarları tercih ediyorum

      Sil
  5. Lavi Tasarım daha önce duymamıştım. Yalnız Afrikalı kadın tablosuna bayıldım. Ne kadar estetik bir görünümü var. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben dekorasyon sitelerini gezmeyi çok seviyorum. Afrikalı kadın tablosu gerçekten de çok güzel

      Sil
  6. Lavi tasarım dekorasyon objelerini begendim. Ben de dönem dönem farklı objelerle evin havasını değiştirmeyi sevenlerdenim ☺️

    YanıtlaSil
  7. Lavi tasarımın ürünlerinin hepsi birbirinden güzel 👍🏻

    YanıtlaSil
  8. Bütünleyen harika tasarımlar ve öneriler..
    Dekarosyon hep ilgimi celer tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz kadınlar dekorasyonla daha çok ilgiliyiz sanırım

      Sil
  9. Canım ne kadar güzel anlatmışsın sevdiğimiz insandan hediye olan bir objeye baktıkça rahatlıyoruz. Ahşap masa lambası ne kadar güzel Lavi tasarımı kısa zamanda incelemeli.

    YanıtlaSil
  10. Ev dekorasyonunda ahşap ürünlerini seviyorum, buradaki siteleri kullanmadım ama bakmak istiyorum, teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. farklı tercihler ve zevkler için güzel ürünler var

      Sil
  11. Farklı dekorasyon sitelerini gezmeyi ve ürünlerini almasam bile incelemeyi severim. Farklı ürünler bana hitap ediyor. Bu siteye de uğrayıp inceleyeceğim.

    YanıtlaSil
  12. Lavi tasarımı ev dekorasyonu ürünlerinde başarılı buluyorum gerçekten. Özellikle 3 boyutlu ürünler ve kanvas tablolar çok hoş.

    YanıtlaSil

View My Stats