Merhaba herkese

Yılbaşında çok güzel bir paket aldım Pierre Cardin Kozmetikten. Pierre Cardin ürünlerini biliyordum ama kozmetik ürünleri ile ilk kez tanışıyorum. Pierre Cardin Kozmetik Malzemeleri olan yılbaşı paketim için çok teşekkür ediyorum.

Gelelim Pierre Cardin Kozmetik Malzemeleri olan paketin içeriğine; öncelikle çok şık mıknatıslı kapaklı bir kutuda gelmesi insana kendini özel hissettiriyor. Çok beğendim ben paketi. Sonrasında içine baktım, içinde Cool Bloom parfüm, Gorgeous Volume Waterproof maskara,mat kırmızı bir ruj vardı.
pierre cardin makyaj malzemeleri
Pierre Cardin Kozmetik Malzemeleri

Pierre Cardin Cool Bloom parfüm ; Baskın kokuları yasemin, osmantus ve misk kokusu olan çok beğendiğim bir parfüm oldu. Çiçek ve ağaç kokularının mükemmel harmanlanmış şekli bana göre. Farklı bir kokusu var o yüzden de ayrıca sevdim; hani herkeste aynı parfüm olmasını çok sevmiyorum ben. Tabi ki her tende farklı kokuyor parfümler ama gene de çok bilindik kokuları kullanmayı sevmiyorum. Hani bir söz vardır ya kokunuz imzanızdır diye :)) işte belki de bu yüzden az bilinen farklı kokuları daha çok seviyorum. Cool Bloom parfümü bayağı da kalıcı. Pierre Cardin parfümleri Alberto Taccini markası ile satışa sunuluyor ve Pierre Cardin Alberto Taccini Cool Bloom parfüm fiyatı 50.99 TL

alberto taccini cool bloom

                   Pierre Cardin Cool Bloom parfüm

Pierre Cardin Waterproof Maskara ; Suya, neme ve göz yaşına dayanıklı maskara kirpikleri belirginleştirerek ayırıyor ve en önemlisi topaklanma yapmıyor. Dermatolojik testlerden geçirilmiş olan pierre cardin maskara bende alerji ve kaşıntı yapmadı. Kirpiklerimi ağırlaştırmadan hacim verdiği için de çok beğendim. Havuzda dahi dağılmadığı vaadi olan maskarayı ben havuzda denemedim ama kullandığım sürede (yaklaşık beş saat) akma dökülme yapmadı. Fırçasının da sürümü kolay olduğu için memnun kaldığım Pierre Cardin Waterproof Maskara fiyatı 52.99 TL

Pierre Cardin Waterproof Maskara

Pierre Cardin Porcelain Matte Edition Rouge( Pierre Cardin Mat Ruj) ; Yumuşacık sürümüyle kıpkırmızı ruj arayanlar için mükemmel bir seçim. Pierre Cardin mat rujun bendeki rengi 11220. Pigment yapısını çok beğendim. Tek katta hemen rengini veren mat rujun yapısını da çok beğendim. Bana göre tek eksisi çok fazla kalıcı değil ama o da bence büyük bir sorun değil. Pierre Cardin Mat Ruj fiyatı 30.99 TL

Pierre Cardin Porcelain Matte Edition Rouge


pierre cardin mat ruj
Pierre Cardin Porcelain Matte Edition Rouge

Sizler Pierre Cardin makyaj malzemelerini kullandınız mı? yorumlarınızı bekliyorum.

16 Yorumlar

  1. O kadar çok karşılaşıyorum ki bu paketle.Özellikle rimel ve ruj favorim oldu mutlaka deneyimleyeceğim bende.👌🏻
    Detaylı anlatım için teşekkür ederiz Lerzan ablacım☺️💕

    YanıtlaSil
  2. Henüz denemedim güle güle kullan canim ♡

    YanıtlaSil
  3. Kutunun içeriği çok güzelmiş, güzel günlerde kullanın. 😊
    Parfüm dikkatimi çekti, sevdiğim türde gibi. 🤭

    YanıtlaSil
  4. Pierre Cardin deyince aklıma hep çeyizlik pijamalar gelir, artık ayakkabıları da var, makyaj malzemesi de :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. piere Cardin ürünlerini bende daha denemedim,güle güle kullan hepsini....

    YanıtlaSil
  6. Valla iyi günlerde kullanın da kozmetik bloglarını kıskanmaya başladım bilginiz olsun bizde bu sektör de mi yazsak ne yapsak bize hiç bir şey geldği yok :) Pierre cardinin bazı ürünlerini kullandım ama bunu henüz denemiş değilim kısmet diyelim.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel ürünler, güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  8. Parfümü merak ettim. Fiyatı da uygunmuş. Güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan tatlım 😘
    Kırmızı ruj dedin beni benden aldın 😍 rengi ne kadar da güzel

    YanıtlaSil
  10. Yasemin kokusunu çok severim.Seve seve kullan :)

    YanıtlaSil
  11. Pierre Cardin ürünlerini güle güle kullan canım. Kırmızı ruja bayıldım, Cool Bloom parfümü de çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  12. That seems to be great products :)
    I'm following you now and I would be happy
    if you have the time and desire to follow my blog.
    https://katrinausdd.blogspot.com/

    LG Katrin

    YanıtlaSil
  13. Maskarası harika çok severek kullandığım ve bitti

    YanıtlaSil
  14. Pierre Cardin ürünleri kullanmadım ama parfümü merak ettim :)

    YanıtlaSil
  15. Pierre Cardin ürünlerini denemeyi çok istiyorum, parfümde oldukça çekici bir kokuya sahip sanırım. Bu arada resimlerinde enfes olmuş.

    YanıtlaSil
  16. Pierre Cardin kıyafet ürünleri üzerindeki kalitesinden faydalanarak birçok alanda ürünler üretmeye başladı. Pierre Cardin düdüklü tenceresi bile var :) Fakat biz kullandık hiç kaliteli değildi. 6 ayda kullanılmaz haldeydi. Sadece bir alanda iyi olması her alanda iyi olduğu anlamına gelmiyor demekki. Ama sanırım Pierre Cardin kozmetik malzemeleri konusunda da kaliteli işler çıkarıyor.

    YanıtlaSil

View My Stats