Merhaba herkese

Hepimiz ev rahatlığında alışverişi çok seviyoruz değil mi? Daha çok çeşidi bir arada görebilmek, aradığımız şeyleri bir kaç tuş hareketiyle bulabilmek çok pratik geliyor çünkü. Kargo beklemek de işin farklı bir heyecanı. 

Online alışveriş neden tercih ediliyor dersek çünkü pratik, çünkü karşılaştırma imkanı var, çünkü seçenekleri incelemek daha kolay ve son olarak da evden çıkmak gerekmiyor, saatlerce gezmiyorsunuz ve yorulmuyorsunuz :)Zamanınız ve enerjiniz size kalıyor. 

Ülkemizde online alışveriş ilk başladığı zamanlarda biraz yadırganıyordu. Ya istediğim gibi ürün gelmezse ya dolandırılırsam diye. Bunun da garantisi güçlü ve güvenilir sitelerden alışveriş yapmaktan geçiyor. Ayrıca artık bir çok sitede kolay iade sistemi de var. Bu yüzden son 6-7 yıldır  halkımızın %89 u online alışverişe sıcak bakıyor ve indirim zamanlarında tüm ihtiyaçlarını alabiliyorlar. Artık bebek bezinden market ihtiyaçlarımıza kadar her şeyi online alır olduk. 

Alışveriş yaparken en çok takip ettiğimiz şey ise indirimler. Markaların fiyat avantajları, reklam çalışmaları ve indirim kodları tüketicinin alışveriş yapmasında en büyük etken. Özel günlerde yapılan indirimler (yılbaşı indirimi, sevgililer günü indirimi, bayram indirimi gibi) markalardan alışverişi daha da cazip hale getiriyor. 

Bir de alışveriş yapmayı çok sevdiğimiz güvenilir siteler var; Bir ürün alacaksak ilk aklımıza gelen alışverişte öncü siteler ki onlarda indirim yakalayabildiğimiz zaman daha da keyifli alışverişler yapıyoruz. En çok tercih edilen alışveriş siteleri Trendyol, N11, Hepsiburada gibi sitelerde indirim kodu ve fırsatları olduğunda mağaza mağaza gezmeye gerek kalmıyor ve istediğimiz ürünleri hem uygun fiyata hem de kolay ve güvenli şekilde alabiliyoruz. 

Şimdi bahsedeceğim siteyi yeni keşfettim. Online alışverişte indirim kodlarının bulunduğu harika bir site kupon.la
indirim kodu sitesi
Kupon.la
Kupon.la indirim kodu sitesi size bir çok online mağazanın sepet aşamasında kullanabileceğiniz indirim kodu, fırsat ya da kampanyalarını sunuyor. Benim en çok alışveriş yaptığım, aradığımı kolaylıkla bulabildiğim bir site Trendyol.com. Trendyol indirim kodu kupon,la sitesinde en çok aratılan ve kullanılan kod. Ben de kod denk geldikçe online alışverişlerimi yapıyorum. 


Sizler de online alışverişin keyfini indirim kodlarıyla taçlandırmak isterseniz ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Hazır sevgililer günü de yaklaşıyorken hediyelerinizi alırken avantajlı bir alışveriş yapayım diyorsanız kupon.la sitesi bir tık kadar yakın. 



10 Yorumlar

  1. Online alışveriş yapmayı çok seviyorum. Hem kolay hem zahmetsiz olmasından dolayı alışverişlerinin çoğunu online yapmayı tercih ederim. Kuponla sitesini daha önce kullanmadım. Hemen incelemeye gidiyorum . Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. İndirim kodu çok iyi olur, çünkü birçok kitalarımı genelde online alışverişle alıyorum. Kuponla ismini duymamıştım, bi bakayım bakalım. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Ben de online alışveriş yapanlardanım. Sizin saydığınız benzer sebepler benim için de geçerli. Eğer Kupon.la'da Trendyol için kargo ücretsiz kodu da oluyorsa muhakkak yararlanırım kendisinden.

    Tanıtım ve tavsiye için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Kuponla indirim kuponları harikaymış. Ben de online alışverişi çok seviyorum, o kadar alıştım ki hemen herşeyi online sipariş ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. Online alışverişlerde indirim kodu fırsatı çok güzel, online alışveriş yapmayı çok seviyorum, indirim kodu ile alışveriş daha güzel olacak :)

    YanıtlaSil
  6. Online alışverişlerde gayet iyiyim sanırım bunun benzeri bir site vardı onun üstte imgesi duruyordu pek sevmedim kaldırdım bakalım birde bunu deneyelim teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Yararlanalım ozaman ya hemencecı.k

    YanıtlaSil
  8. Gördüğüm en faydalı site diyebilirim, indirim kodları süper olmuş :)

    YanıtlaSil
  9. ilk kez duyuyorum, ne iyiymiş :) Nerdeyse tüm kıyafetlerimi zamandan tasarruf ederek internetten alıyorum. Bakıyorum hemen, teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Kuponla benimde takip ettiğim bir site oldukça başarılı.

    YanıtlaSil

View My Stats