Merhaba herkese

Geçtiğimiz hafta İstanbul Fatih'te bulunan FGM polikliniği ile birlikte bir organizasyon hazırladık. Fgm Polikliniğinin 18. yaşını blogger/influencer arkadaşlarımızla kutladık. Hepimiz için harika bir gün oldu. Fgm polikliniğine nice başarılı ve bol kazançlı yıllar diliyorum.


   




Hem ben hem de katılan blogger arkadaşlarım için unutulmaz bir gün oldu. Önce tanışma ve Fgm Polikliniği, yapılan işlemler hakkında bilgiler aldık. Ardından FGM polikliniği Genel Müdürü Mehmet bey değerli eşleri Arzu hanımın  bizler için hazırlattığı çeşit çeşit ikramlıklardan yedik, içtik. Ortam şahane hazırlanmıştı. Tüm odalar tertemiz mis gibiydi. Havlulardan cihazlara kadar her şey, her yer pırıl pırıldı neredeyse evimizin temizliğindeydi.  Koridorlarda gül yaprakları mumlar adeta masal diyarlarındaki prensesler gibi hissettiriyordu kendimizi.


Ardından iki tane pasta kestik; bir tanesini blogger arkadaşlarımızla diğerini FGM polikliniği çalışanlarıyla üfleyip kestik. Ardından yapılacak işlemlerimizi belirledik. İlk olarak cilt analizlerimiz yapıldı ve neye ihtiyacımız olduğunu öğrendik. Benim cildimde üst tabaka da cilt tonu eşitsizliği olduğu için Green Peel uygulamasına ihtiyacım olduğu söylendi. Ve ardından önce bana Green Peel işlemi yapıldı. Green Peel uygulamasını ayrı bir yazıda sizlerle paylaşacağım. Ama şunu söyleyeyim Fgm Polikliniğinden ayrıldığımızda hepimiz çok mutluyduk. Çünkü her birimize ihtiyacımız olan bakımlar yapıldı. Bu da yetmezmiş gibi Mehmet bey bizler için hediyeler de hazırlamış onları takdim etti.



Sorme Kozmetik Makyaj Malzemeleri 
Başta da dediğim gibi gerçekten de çok güzel bir gün geçirdim. 12 Saat yol gitmiştim, hastaydım ancak orada o kadar güzel karşılandım ve ağırlandım ki. Arzu hanım bitki çaylarıyla, Tuğba hanım kahvelerle ağırladı beni. Ortam zaten aile ortamı gibiydi. Bir sır vereceğim; İstanbul'da oturup o klinikte çalışmayı çok isterdim. Böyle güzel aile ortamları kolay bulunmuyor çünkü. Yıllarca özel sektörde ve zor şartlarda çalışmış bir insan olarak böyle sıcak ortamları görünce insan ister istemez hoşuna gidiyor.

Fgm Polikliniğinde Yapılan İşlemler

Lazer Epilasyon
Bölgesel Zayıflama
Kan Ozonlama
Mezoterapi
LPG Karboksiterapi
Kavitasyon
Radyofrekans
Doğum Çatlakları
Kimyasal Peeling
Cilt/Vücut Bakımı
Power Plate
Botox/Dolgu
Deri Hastalıkları Teşhis ve Tedavisi
Tıbbi Hacamat
Saç Ekimi
Green Peel



Özel FGM POLİKLİNİĞİ
Fevzipaşa Caddesi No: 21/1
Fatih / İstanbul (Dilek Pastanesi Üstü)

Tel :+90 (212) 635 36 37

Mobil : +90 (533) 738 31 46


20 Yorumlar

  1. şu anda çok uzağım buraya ama yerini biliyorum hatta eskiden başka bir işletme vardı burada el mi değiştirdi bilmiyorum ama o tarafta çalışırken giderdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel ve tertemiz bir işletme. Bence mutlaka gitmelisin

      Sil
  2. FGM Polikliniğin 18. yılını tekrar kutluyorum. Böyle temiz,ferah,hijyenik bir ortamda,ilgili ve eğitimli çalışanlarla,son teknoloji uygulamalarla nice uzun başarılı yıllar diliyorum. Lerzancım sana da nezaketin için çok teşekkür ederim, kısmette İstanbul'da tanışmak varmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geldiğin için çok teşekkür ediyorum. Harika bir gün yaşattıkları için FGM polikliniğine çok teşekkür ediyorum. Seni tanımak da çok güzeldi

      Sil
  3. FGM polikliniğinin 18 yılı kutlu olsun. Çok güzel ve faydalı bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Güzel ve başarılı bir kutlama olmuş biz de sizin nezninizde kutlayalım 18. yılını teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum hem kendim hem FGM adına

      Sil
  5. Etkinliğiniz harikaydı. Sosyal medyadan takip ettim. FGM'ye çalışmalarında başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  6. Oh very interesting treatment

    YanıtlaSil
  7. harika bir etkinlik olmuş Instagram'dan takip ettim. Çalıştığım için katılamamıştım inşallah bir sonrakinde ben de olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gelebilmeni çok isterdim. Neyse kısmet bir daha ki sefere inşallah

      Sil
  8. FGM Polikliniği 18. yılı için harika bir etkinlikle kutlanmış. İnstagramda paylaştığın videolar çok iyiydi gerçekten. Nice güzel etkinliklere...

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir etkinlik olmuş sen de son derece başarılı bir şekilde tanıttın. Profesyonelliğini herkesin örnek alması lazım :)

    YanıtlaSil
  10. Gayet başarılı bir kutlama resimlerden anladıgım kadarıyla (pastalar börekler güzelmiş )

    YanıtlaSil
  11. Instagramdan adım adım etkinliği takip ettim her zaman olduğu gibi harika bir proje gerçekleştirdin canım.

    YanıtlaSil

View My Stats