Zinde Uyanmak için Yastığınızı İyi Seçin!


Dekorasyon ürünü olarak da kullanılan yastık zinde uyanabilmeniz adına ihtiyaç duyduğunuz en önemli ürünlerden biridir. Uyku sürecinizi en az yatağınız kadar etkileyen yastığınız kaliteli bir uykunun anahtarıdır. Hibboux, ürettiği farklı yastık çeşitler ile kaliteli bir uykunun kapılarını sizler için aralıyor.

Zinde Uyanmak için Yastığınızı İyi Seçin!
Hibboux
Bulutların Üzerinde Uyuyormuş Gibi Hissedin

Hibboux, tamamen doğal ürünler kullanarak yastık üretir. Üretilen yastıklar üzerinde uyuduğunuz zaman bulutların üzerinde uyuyormuş hissi ile dolarsınız. Yastık kumaşları da uyku kalitenize etki eden bir diğer unsurdur. Ürünlerde kullanılan kumaşlar, %100 pamuk yapılıdır. Dayanıklı yapısı ile de uzun yıllar boyunca eskimeden kullanabileceğiniz bir kılıfa sahip olabilirsiniz. Saten dokuma yöntemi kullanılarak üretilen kumaş dayanıklı yapısının yanı sıra oldukça yumuşaktır.

Bebeğiniz için Rahat Bir Yastık Seçin

Bebekler için yastık seçimi yaparken daha fazla özen göstermek gerekir. Bebeğin fiziksel yapısı ile uyumlu olmasının yanı sıra ona rahat bir uykunun kapılarını da aralayan yastığı bulmanız gerekir. Little Hibboux ürünleri, bebeğinizin sağlığını korumak amacıyla tamamen doğal ürünlerden üretiliyor. Yıkanabilir kılıfı bulunan yastığın temizliği de oldukça kolay. Yün yastıklar Woolmark kalitesine sahip olduğu için mevsim fark etmeksizin kullanıma uygundur. Gece uykusu bebeğiniz için oldukça önemlidir. Hibboux, uyku pozisyonuna göre ayarlanabilir yastık ile bebeğinizin rahat etmesine yardımcı olur. Nefes alan yapılı bu yastık sayesinde bebeğiniz uyku problemi yaşamadan derin uykuya geçer.

Doğru Yastık Seçimi ile Deliksiz Uyku

Yastık seçimi uyku kalitesini oldukça etkiliyor. Anatomik yapınız ve uyku pozisyonunuz doğru yastık seçimi konusunda dikkat etmeniz gereken iki unsurdur. Hibboux, bu iki unsuru göz önünde bulundurarak 4 farklı yastık çeşidi ile yardımınıza koşuyor. Yün, pamuk, bambu ve çevreci elyaf yastıklar arasından yapınıza uygun olanı seçin ve deliksiz uykulara "merhaba!" deyin.

Omuz genişliğiniz yüksekse ve genellikle yan yatarak uykuya dalıyorsanız Hibboux'un ürettiği yün yastıklar tam da size göre. Yıkanabilir kılıfa sahip yün yastık, %100 onaylı Woolmark yün dolgusu ile elde ediliyor. Gece terleme probleminiz varsa yün yastık ile kuru bir uyku süreci geçirirsiniz. OEKO-TEX sertifikalı bu ürün sağlığınıza zararlı hiçbir madde içermez.

Yüz üstü uyumak sizi rahatlatıyorsa omurganızın sağlığı açısından daha yumuşak yastıklar tercih etmeniz gerekir. Hibboux'un pamuk yastıkları, oldukça yumuşaktır. Üretim aşamasında kullanılan pamuklar özenle toplanır ve sağlığa zararlı hiçbir işlem geçirmeden yastığınız üretilir. Pamuk yastık kullanımını tercih etmiyorsanız Hibboux'un ürettiği bambu yastığı deneyin ve kaliteli bir uyku çekin. Aynı zamanda bu iki ürün de OEKO-TEX sertifikasına sahiptir.

Sırt üstü yatmaktan keyif alıyorsanız ve boyun ağrıları gününüzü mahvediyorsa Hibboux'un ürettiği çevreci elyaf yastığı deneyebilirsiniz. Üründe kullanılan Dacron Duo elyaf, nefes alabilen bir yapı oluşmasını sağlar. Aynı zamanda sağladığı baş ve boyun desteği omurganızı rahatlatarak gün içinde ağrı yaşamanızı engeller. Aynı zamanda bu ürün de OEKO-TEX sertifikasına sahiptir.

Kaliteli Bir Uyku Pahalıya mı Mal Olur?

Kaliteli bir uyku çekebilmek adına en önemli ürünlerden biri olan yastık, Hibboux'un satış politikası sayesinde pahalıya mal olmadan sizin için vazgeçilmez olur. Sitede yer alan yastık fiyatlarını incelediğiniz zaman Hibboux'un size verdiği değeri anlarsınız. Zinde uyanmak istiyorsanız ve yastıklar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız sitede yer alan ürünleri inceleyerek kaliteyle buluşabilirsiniz.


Doğal yaşama ve hayvanlara karşı derin bir saygı besleyen Hibboux, üretim sırasında ekolojik dengenin bozulmaması adına çaba gösterir. Üstelik ürünler 30 gece deneme süresine sahip olup 2 yıl garantilidir. Aracısız satış ile müşterilerini mutlu etmeye çalışan Hibboux, size kaliteli uykunun kapılarını aralayan ürünleri ulaştırarak mutlu olmanızı sağlamayı hedefliyor. Mağaza mağaza dolaşmadan adresinize teslim ürünlerle güzel bir uyku çekebilirsiniz! Uyku pozisyonunuza göre ihtiyacınız olan yastığı seçin ve güne zinde başlayın.


10 Yorumlar

  1. 3 al 2 öde fırsatı varmış şu anda. Öyle olunca biraz uyguna geliyor ancak normalde piyasanın üstünde sanki fiyatları. İlk defa duyduğum bir marka. Tanıtım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Zinde uyanmak için yastıgımı ben de ortopedik olarak seçiyorum, boynumun tutulmaması ve rahat bir uyku için yastık benim için de önemli.

    YanıtlaSil
  3. Yastık secimi cidden çok önemli..

    YanıtlaSil
  4. Kaliteli bir uyku pahalı değil gerçekten de, yeter ki üzerine düşelim, araştırıp kendimize uygun yastık seçelim. Hibboux marka yastığı da bir inceleyeyim bakalım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Yastık seçimi gerçekten çok önemli. Kendi yastığımı ararım tatile de gitsem. Hibboux yastıklarını detaylı inceleyeceğim.

    YanıtlaSil
  6. yastık rahat olmazsa yorgun kalkıyor insan markayı inceleyeceğim ... iyi yıllar sevgiler ....

    YanıtlaSil
  7. Deneme süresi falan ne güzelmiş ♡

    YanıtlaSil
  8. Valla ben yastıklara çok para Harcadım ya bu konuda biraz takıntılıyım kaz tüyü yok pamuk yok silikon yok kuş tüyü yok yün bakalım. Dahada çok araştırırım heralde çünkü her geçen gün yeni özellikle de farklıları çıkıyor tanıtım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Doğru yastık seçimi ne kadar önemli bir konu başka bir yerde kaldığımda hiç uyuyamıyorum.

    YanıtlaSil

View My Stats