Merhaba herkese

Zigavus ürünlerini duydunuz mu? Ben bir süredir Zigavus Forte Kuru/Normal Saçlar İçin Şampuan ve Zigavus 12 Bitki Özlü Besleyici Saç Kremi Kullanıyorum. Sizlerle de fikirlerimi paylaşmak istedim.
zigavus şampuan
Zigavus Forte Şampuan Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Kremi 


Zigavus Forte Yüksek Performans Saç Dökülmesine Karşı Şampuan içeriğinde prebiyotikler, kafein, keratin, biotin, aloe vera, horse tail var. Paraben ve Parafin içermiyor. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca vegan bir ürün ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Bu benim için çok önemli çünkü hayvanlara bizler için faydalı diye bile olsa zarar verilmesini kabul edemiyorum. İçeriğinde silikon olmadığı için saçlarda bir miktar  sertlik yapabilir diye saç kremi ile kullanmaya başladım. Yani ilk kullanmaya başladığım andan itibaren saç bakım kremi ile şampuanı destekledim.   Zigavus forte şampuan içerisinde var olan prebiyotikler cildin ve saçlı derinin mikrobiyolojik bariyerini güçlendirerek doğal savunma mekanizmalarını uyarır. Kuru ve atopik cildin görünümünde, yapısında gözle görülür bir değişim sağlar. Saçlı derideki kuruluğa bağlı, ya da hassasiyet nedeniyle tıkanan saç köklerinin rahatlamasını ve saçların daha kolay beslenmesini ve güçlenmesini sağlar.
Zigavus Forte Yüksek Performans Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Zigavus şampuanı kullanmaya başladığım dönemde saçlarımda mevsimsel dökülmeler vardı ve güzel bir saç kremi de arayışındaydım. Çünkü bir çok saç kreminde sorun yaşamıştım. Bazı kremler saçlarımı yumuşacık yaparken çabuk yağlanmasına sebep oluyordu, bazısı kolay taranmasını sağlarken içeriği kötü oluyordu. Sadece iki marka ve ürünle iyi anlaşmıştık. Kolay ulaşılır, içeriği iyi uygun fiyatlı bir saç bakım kremi ararken Zigavus 12 bitki özlü saç kremi çıktı karşıma. Ve iki ürünü beraber kullanmaya başladım.

Zigavus şampuan hafif mentollü, koyu bir yapıya sahip. Saçları ıslatıp zigavus forte ile şampuanlıyoruz ve 2-3 dakika bekliyoruz. Ardından durulayıp saç bakım kremimizi sürüyoruz 1 dakika kadar onu da bekletip duruluyoruz. Etkili olabilmesi için saçta biraz bekletmek gerekiyor. Yoksa şampuanı döküp hemen durularsak bir fayda sağlamayacaktır. Saç dipleri çok kirli ise 2 kez aynı işlemi tekrarlıyorum ama normalde 1 defa şampuanlayıp durulamak yeterli oluyor. Bende saç kuruluğu, kepek kaşıntı filan yapmadı. Bir arkadaşıma tavsiye ettiğimde (saçları yağlı) daha çabuk yağlandığını söylemişti sonra anladık ki yağlı saçlar için olan şampuanı kullanmamış kuru saçlar için olanı kullandığı için böyle bir sorun oluşmuştu.
Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Bakım kremi

Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Bakım kremi ise iyi ki denemişim dediğim bir ürün oldu. Tüm saç tipleri için üretilmiş olan Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Kremi keratin ve 12 farklı bitki özü içeriyor. Yapısı bayağı koyu bitmesine yakın ambalajdan çıkartması çok zor oluyor :)) ama iyi yanı hani kremi avucumuza sıkıp saçlarımıza sürüyoruz ya diplere değirmeden o sırada diğer kremler cıvık olduğu için yarısı akıp giderken Zigavus saç kremi asla akmıyor. Saç uçlarıma rahatlıkla tatbik edip saç diplerime de elimde kalanlarla masaj yapıyorum (biliyorum normalde saç diplerine krem sürülmez ama bu bitkisel olduğu için iyi geleceğini düşünüp denedim baktım iyi geliyor devam ettim) Tabi herkesin saç yapısı ve saç derisi yapısı farklı. Bana iyi geldi diye paylaştım ama belki sizin için iyi gelmeyebilir sizde deneyip göreceksiniz :) Gerçekten saçlarımın dökülmesini azalttığı gibi kolay şekil alıyor ve hacmini de koruyor. Röfle ve balyajlı saçlılar için özellikle tavsiye ediyorum çünkü yumuşacık yapıyor saçlarımı. Saçları parlatıyor, kolay taranmasını ve kolay şekil almasını sağlıyor.

Dermatolojik testleri yapılmış olan Zigavus ürünlerinden ben çok memnun kaldım.

Zigavus Forte Şampuan fiyatı 37.34 TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Kremi Fiyatı 28 TL olarak şu an satışta.

Zigavus forte şampuan kullananlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.
Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Kremini denemediyseniz hala tavsiye ediyorum. Zigavus saç kremi kullandıysanız da yorumlarınızı bekliyorum.

16 Yorumlar

  1. zigavus forte sampuan adını duydum ama kullanmak nasip olmadı siz de o kadar ve bilgilendirici bir yazı yazmışsınız ki anladım kadarıyla da iyi bir şampuana benziyor bir denemek isterim ama takdir ederseniz ki o kadar seçenek var ki deneme tahtası gibi hissediyorum bazen kendi mi ama denemeden de bulamıyoruz doğruyu teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten de çok seçenek var. Herkesin saç ve deri yapısı da farklı olunca denemeden seçebilmek çok zor oluyor. Zigavus forte ürünlerini ben beğendim. İnşallah size de iyi gelir

      Sil
  2. Daha önce denemedim. Daha organik sanırım. Teşekkürler Lerzancığım 😊🤚

    YanıtlaSil
  3. Zigavus ürünlerini duymamıştım ama yazıda Zigavus'un Şampuan ve Bitki Özlü Besleyici Saç Kreminin özelliklerini beğendim, bi denemek istiyorum. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ürün kullanırken tamamlayıcı olarak kullanmayı seviyorum. Zigavus forte şampuandan en iyi performansı zigavus 12 bitki özlü saç bakım kremiyle alabileceğimi düşündüm. Çok şükür ikisinden de memnun kaldım

      Sil
  4. Cok basarili bir marka.Annem ve kardeşlerim kullanıyor.Super saç uzatiyor👍Ben sahidim♥️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten de beklediğimden de iyi bir performansı var

      Sil
  5. 12 bitki ozlusunu kullanmıştım ben de güzeld :)

    YanıtlaSil
  6. Zigavus şampuan bende de var fakat hala kullanamadım verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sende zigavus 12 bitki özlü kremle birlikte kullan canım. Daha iyi gelecektir.

      Sil
  7. Zigavus ürünleri ilgimi çekiyor ama henüz kullanmadım. Türkiye' den sipariş edeyim gelen misafirlere :)

    YanıtlaSil
  8. Saçlarımın döküldüğü şu günlerde bu öneri çok iyi oldu Lerzancım. Türkiye'ye gelir gelmez alacakla listeme Zigavus Forte Şampuan, Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Kremini de ekledim. Teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  9. Saç kremini kullanıp çok beğenmiştim ben :)

    YanıtlaSil
  10. zıgavus forte sampuanı kullanıyorum ve cok memnunum sac dokulme problemım kalmadı sac bakım maskesıde cok guzel markanın

    YanıtlaSil

View My Stats