Merhaba herkese

Aralık ayına girdik bile yeni yıla çok az zaman kaldı. Bir çoğumuzu yılbaşında sevdiklerime ne alsam fikri sardı bile. Bugün sizlere yılbaşı hediye fikirleri vereceğim. Yılbaşı hediyesi ne alayım diyorsanız buyurun yazıma.


İlk olarak kendim için seçtiğim hediyeyi paylaşacağım sizlerle. Benim gibi planlı, programlı yaşayanlar için olmazsa olmaz isme özel deri kapaklı ajanda. Hem erkek hem kadın için hazırlanabilen bu ajanda bence harika bir hediye olur.

İsme Özel Siyah Deri Kapaklı Ajanda
İsme Özel Siyah Deri Kapaklı Ajanda
2019 acısıyla tatlısıyla geldi geçmek üzere. Ülkemiz için ve bizler için çok zor zamanlar da yaşadık, çok gururlu anlarımız da oldu. Bu yüzden 2020 yılından beklentilerimiz çok fazla. Özellikle de benim:) 2020 yılı için yapılacak işlerimi, hedeflerimi, beklentilerimi ve hayallerimi yeni ajandama  not ettim ve sonra sevdiklerim için yılbaşı hediye seçimine başladım.

Öncelikle her sene olduğu gibi bu sene de Yılbaşı Kutlanmalı mı? Yılbaşı ve Noel Aynı Şeyler mi? gibi tartışmalara hiiiç karışmayacağım. Çünkü ben Noel kutlamıyorum ama kutlayana da karışmak gibi bir hakkım yok. Yılbaşı ve Noel çok farklı şeyler, tarihleri bile aynı değil:) Benim kutladığım şey yeni bir yılın gelmesi ve yeni yılın sağlık mutluluk, neşe getirmesi ile ilgili beklentilerim. Hepimizin bildiği ve kullandığı bir söz vardır '' İyi düşünelim iyi olsun''. Benim yılbaşını kutlamam bu söz üzerine, ben yeni yılın güzellikler getireceğine inanarak bekliyorum ve bunu kutluyorum. Sevdiklerim ve arkadaşlarıma ufak tefek yılbaşı hediye sürprizleri yapmayı da çok seviyorum, beni hatırlasınlar ve varsa sıkıntıları bir an bile olsun benim yaptığım sürprizlerle unutsunlar.

Hediye seçerken kişinin karakterine, özelliklerine ve zevklerine göre hediyeler seçmeye çalışıyorum. Hediyeyi almış olmak için almayı sevmiyorum. Benim verdiğim hediyeyi güzel hatırlasınlar ve işlerine yarasın istiyorum.

Arkadaşlarım için seçtiğim yılbaşı hediyesi seçenekleri

Yılbaşı Hediye Fikirleri
Arkadaşa Özel Prestijli Hediye Seti

Yılbaşı Hediyesi ne alayım
Nostaljik Oyuncaklar Hediye Sepeti

En çok hoşuma giden hediyelerden isme özel mutfak önlüğü bay-bayanlara alınabilecek yılbaşı hediyelerinden.

Yılbaşı Hediye Fikirleri
Arama Motoru İsme Özel Mutfak Önlüğü

Kişiye Özel Öğrenci Okul Seti
Bir de Sevgiliye yılbaşı hediyesi arayanlar için bir kaç seçenek paylaşacağım;  Bu hediyeleri eşinize ve arkadaşlarınıza da alabilirsiniz tabi. 


Sevgiliye uygun fiyatlı yılbaşı hediyesi arıyorsanız bu seni seviyorum yazılı kutu çok şık değil mi?
Seni Seviyorum Yazılı Dikdörtgen Ahşap Kutu

Benim gibi kahve severler için harika bir paket hazırlamış hediyemen.  Kişiye özel hediye paketi şeklinde hazırlanan bu sette çikolatadan saate kadar her şey düşünülmüş.


Sevgilimle Kahve Keyfi Hediye Kutusu

Sizler yeni yıl hediye seçenekleri içinde en çok hangisini beğendiniz? Hediyemen sitesinde çok daha fazla seçenek var. 

Bayanlara hediye ne alınır? diyorsanız  yazımı okuyabilirsiniz.

30 Yorumlar

  1. İsme özel ajanda da çok hoş olur, özellikle planlı yaşamayı sevenler için :)
    Yılbaşı vs. Hristiyan adeti diye kutlamayan, kutlayanlara da tü kaka diyen bir grup var Türkiye de. Oysa tonlarca Hristiyan icadını kullanırlar, yabancı markaların krem vs. tüm ürünlerini kullanırlar, örnekler çoğaltılabilir.
    Ne güzeldir kutlama yapmak, gülmek, sevip sevindirmek için bahaneler üretmek değil mi? Bu da sizin söylediğiniz gibi yeni bir yıla girişte karşılıklı mutlu olmak, sevdiklerimizle coşmak kötü birşey değil. Aksine kenetlenmek için bir fırsat :) Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başta da belirttiğim gibi bu tartışmalardan hep uzak durdum ve uzak duracağım. Ben yılbaşında ne hediye alayım diyenler için seçenekler sundum :) beğenenler kadar beğenmeyenler de olacaktır

      Sil
  2. Kahve seti mantıklıymış :)) bana bu gelse sevinirdim mesela ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok beğendim o seti :)) yılbaşında hediye ne alayım diye düşünenlere duyurulur

      Sil
  3. Kahveli kutuyu hediye olarak kabul ederim kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  4. "Yeni yıl hediye fikirleri" çok hoşuma gitti
    Editöre teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ediyorum. Ne hediye seçtiniz, ne alacaksınız?

      Sil
  5. Aynı zamanda 25 aralık benim yaş günüm :) Yılbaşıyla birleştirirler bana verilecek hediyeleri yaaaa :(

    YanıtlaSil
  6. 2. sıradaki hediyeyi bana almak isteyenler için adresimi bırakabilirim. :)

    YanıtlaSil
  7. Ajanda iyi fikir. Hediyeye isim yazılması özel bir jest oluşturur, ben yıl yazılması taraftarı değilim çünkü bir yıl sonra eskimiş gibi olabiliyor. Tabi o yıla özel bir şeyse olabilir de. Hediye fikirleri için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende isme özel hediyeleri ayrı sevdiğim için bana da çok anlamlı bir hediye fikri gibi geldi.

      Sil
  8. Kahve keyfi setine bayıldım ben :)!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kahveciyiz biz :)) hele set olursa tadından yenmez

      Sil
  9. dikdörtgen ahşap kutu güzel aslında. yada kahve takımı alıp karsılıklı kahvede güzel olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem kullanışlı hem de sevilecek hediyeler seçmeye çalıştım

      Sil
  10. Lerzancım birbirinden güzel hediye fikirleri vermişsin. Hemen siteye uğruyorum başka neler var bakayım :) Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yılbaşı hediyesi fikirleri o kadar çok ki :) ben en beğendiklerimi paylaştım

      Sil
  11. Yeni yılda sevdiklerime hediye vermeyi bende seviyorum sende çok farklı hediye seçeneklerini yayınlamışsın en ilgimi çeken nostaljik sepet oldu keşke bütün çocuklar eskiden oynadığımız oyunları görebilse mutlu yıllar herkese.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle nostaljik sepet harika bir yeniyıl hediyesi olur ama şimdiki nesil onun bizler için neler ifade ettiğini sanırım anlayamayaz

      Sil
  12. Yılbaşı hediyesi benim için küçük ama akılda kalır şeylerdir. İsme özel hediye fikri çok hoşuma gitti. Küçük ve hatırlanacak yılbaşı hediye tasarımları yapılabilir bu şekilde. Bunu dikkate alacağım kesinlikle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. isme özel hediyeleri sanırım hepimiz çok seviyoruz. Daha bir özel hediye oluyor

      Sil
  13. Yılbaşı hediye fikirleri arasında en çok bende ajandayı sevdim. Hepsi birbirinden güzel ama planlı yaşamayı sevenlerin tercihi sanırım ajanda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle bende çok beğendim isim yazılı ajandayı

      Sil
  14. Yılbaşı hediyesi olarak özellikle ajanda gerçekten kullanışlı oluyor.Hemde ajandayı her kullandığınızda hediye eden kişiyi hatırlıyorsunuz. Bir taşla iki kuş misali :) Bunun dışında " Kahve Keyfi Hediye Kutusu " ise güzel bir alternatif olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle ajanda güzel fikir yılbaşı için. Çünkü hem her an yanında olur, hem üzerinde isim var

      Sil

View My Stats