Merhaba herkese

Bugün sizlere bahsedeceğim ürün MSL Biotin Takviye Edici Gıda. Msl eczacılık sektöründe uzun bir süredir faaliyet gösteren Prp İlaç ve Sağlık Ürünleri'nin besin destekleri ve doğal ürünler markası.
biotin nedir
Msl Biotin Ne İşe Yarar


Öncelikle Biotin nedir, Biotin ne işe yarar bundan bahsedeceğim.

Biotin ne işe yarar,  biotinin faydaları nelerdir; Biotin besinlerin enerjiye dönüştürülmesine yardımcı olan B kompleks vitaminlerdendir. Karaciğer, cilt, tırnak, saç ve sinir sistemi sağlığı için çok faydalıdır. Ayrıca günümüzde hepimizin kabusu kötü kolesterol ve kan şekerini düzenler. Hamilelik döneminde de çok faydalı olduğu için alınması gereken vitaminlerin başındadır. Biotin kalp krizi riskini azalttığı gibi bağışıklık sistemini de artırır. Beyin fonksiyonlarının daha düzgün çalışmasını sağlar.

Peki ya Biotinin zararları nelerdir ? derseniz B grubu vitaminler suda çözünen vitaminlerdendir. Yani fazla alınsalar bile idrar yolu ile vücuttan atılırlar. Kaldı ki Msl Biotin 5 mg lık tabletten günde tek doz almanız yeterli.

Benim Msl biotin yorumlarıma gelecek olursak; benim en büyük problemim aşırı kuru cildim hani pullanma dedikleri olay . Saç dökülmesi herkesin yaşadığı kadar olduğu için çok problem etmiyordum. Tırnaklarım da çok suyla uğraştığım için katları ayrılabiliyordu. (uzamasında sıkıntım yok hatta tırnak uzatmayı sevmediğim için çabuk uzuyor diye şikayetçi bile olabilirim ) MSL Biotin kullanmaya başladıktan sonra cildimin kuruması azaldı. Özellikle yanaklarımda ve ellerimdeki o solgun, donuk cilt rengim yavaş yavaş düzelmeye başladı. Saç dökülmem geriledi ve tırnaklarım daha sert çıkmaya başladı. Katları ayrılmadığı gibi daha da hızlı uzamaya başladı.


Aslında B grubu vitaminleri içeren baklagilleri, yumurtayı, bademi tüketmeye çalışıyorum ama yeterli gelmiyormuş demek ki. Biotinin yan etkisinin olmaması, minicik bir tablet şeklinde olduğu için tüketiminin kolay olması benim tercih sebebim. Bir de bir kutuda 60 bitkisel tablet olması tercih etme sebeplerimden. Msl Biotin ilaç değil gıda takviyesi. Her zaman dediğim gibi yan etkisi olmasa da doktorunuza danışmadan kullanmayınız sorumluluk kabul etmiyorum :)) bana iyi geldiği için sizlerle paylaşmak istedim.

Sizler Biotin takviyesi kullanıyor musunuz? Biotin kullananlar yorumlarınızı bekliyorum.

Msl Biotin fiyatı 69 TL.

9 Yorumlar

  1. saoool bi bakiyim iyi bişiye benziyooo :)

    YanıtlaSil
  2. Bayağı faydalı görünüyor, bakacağım ben dee :))

    YanıtlaSil
  3. Biotin yıllardır doktorumun da tavsiyesi ile kullanıyorum. B vitaminleri zaten çok faydalı ve önemli bizler için.

    YanıtlaSil
  4. Biotin saçları güzelleştiriyor, cildi pırıl pırıl yapıyor, tırnakları düzeltiyor hatta kilo verdiriyor ben çok memnunum.

    YanıtlaSil
  5. bu takviyelerin faydalı oldugunu düşünüyorum, Msl Biotin de kullanılması gereken bir takviye

    YanıtlaSil
  6. MSL Biotin Takviye Edici Gıda listeme ekledim. Bir ürün kullanıyordum sivilce yaptı o yüzden bırakmak zorunda kaldım. Bu ürünü denemekte fayda var.

    YanıtlaSil
  7. Lerzan Hanım merhaba, sağlıklı beslenme hayatımızda her geçen gün daha da önemli bir rol almaya başladı. Yanlış tarım uygulamaları, uzun depolama süreleri, GDO lu ürünler ve zirai ilaçlar son zamanlarda iyice hortlayan kanserlerin tetikleyicisi oldular. Durum bu haldeyken yediklerimize ve içtiklerimize artık daha da dikkat etmemiz gerekiyor. İşte bu yüzden Gıda takviyeleri günümüzde önemli bir ihtiyaç halini aldı. Biotin'i daha önce duymamıştım, ama kolesterol düşürmesi etkisi ilgimi çekti. Faydalı yazınız için teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  8. Le cose più belle della vita non si trovano sotto l’albero, ma nelle persone che ti stanno vicino nei momenti speciali.
    Buon Natale!

    YanıtlaSil
  9. Ben önce bitcoin hapı da mı çıktı dedim sonra okuyunca b vitamini olduğunu fark ettim :) Ben pek takviye kullanmıyorum ama aklımda olsun bitoin teşekkürler

    YanıtlaSil

View My Stats