Merhaba herkese

Maybelline markası bir çok konuda olduğu gibi renkli kozmetik konusunda da çok başarılı. Bugün sizlerle biraz aykırı bir renk olan Lacivert mat ruj ile Maybelline SuperStay Matte Ink 105 ürününü paylaşacağım.


Maybelline Super Stay Matte Ink 105

Maybelline mat rujlarını kullananlar bilirler; Maybelline rujlar 16 saate kadar dayanıklı ve pürüzsüz görünüm veren ok şeklinde bir fırçaya sahip. Her türlü zevke hitap edebilen Maybelline SüperStar Matte Ink 27 farklı renge sahip. Benim sizlere anlatacağım renk lacivert olanı.

Maybelline Super Stay Matte Ink 105
Maybelline SüperStay Matte İnk 105 numara bildiğiniz lacivert bir ruj (saks mavisi sanıp almayın diye yazıyorum). Fırçası ok şeklinde olduğu için sürümü kolay oluyor ekstra bir dudak kalemi kullanmaya gerek kalmıyor. Sabitlenmesi ve homojen dağılması için biraz uğraşmanız gerekiyor. Bunun en kolay yolu ürünü az alıp dağıtmanız ki zaten tek katta yeteri kadar renk veriyor. Kuruyana kadar dudaklarınızı kapatmamanız gerekiyor, aksi halde homojen olsun diye yaptığınız tüm çaba boşa gidiyor. Kurumadan dudaklarınızı kapatırsanız bir de dudaklarınızın iç kısmının rengi bozuluyor ve zaten kapatamıyorsunuz dudaklarınız yapışıyor :))Kuruması biraz sürüyor (2-3 dakika kadar) az sabırlı olursanız kuruduktan sonra çok güzel sabitleniyor. Ve gerçekten de yemek dahi yeseniz çıkmıyor. Çift fazlı temizleyiciler dışındaki misel sularla filan da asla çıkmıyor. Kokusu çok güzel. Ben vanilya kokusu çok sevdiğim için kokusuna da bayıldım ama sevmeyenler için belki sıkıntı olabilir. Ben rujlarda meyve kokusunu sevmiyorum, vanilya ise hoşuma gidiyor. Gün boyu pasta yiyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.
Maybelline Super Stay Matte Ink 105

İlk kez kullandığımda bayağı zorluk yaşadım çünkü düzgün, pürüzsüz bir görüntü oluşturmaya çalıştım. Birkaç deneme yanılma yöntemi ile doğru kullanımı buldum. Maybelline SüperStay Matte İnk 105 nasıl kullanılır; Öncelikle dudaklarınızı  renksiz bir lip balm ile nemlendirin. Ardından bir peçete ile fazlalığını alın, sonra ruju üst dudaktan başlayarak önce çizgileri takip edip sonra içini doldurmak suretiyle sürün. Sonra 2-3 dakika bekleyin ki kurusun. Sonrasında gün boyu ruj tazelemeyi unutun.

Bu ruju bir fırça yardımıyla eyeliner olarak da denemeyi düşünüyorum. Çünkü kalıcılığı çok güzel renkte çok güzel. Hani lacivert ruj her zaman kullanılacak bir renk değil ama lacivert eyeliner hoş durur diye düşünüyorum. Sizler Loreal Maybelline Süper Stay Matte İnk 105 kullandınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle eyeliner olarak deneyen oldu mu?

Maybelline SüperStay Matte İnk 105 fiyatı Gratis 50 TL

Maybelline SüperStay Matte İnk 105 fiyatı Watsons 34.95 TL

Maybelline SüperStay Matte Ink 105 Fiyatı Cosmetica 29.90 TL

8 Yorumlar

  1. Ben bu rengi pek tercih etmem ama hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de hep mat siyahtan yanayım ama yeniliklere de açık olmak lazım. Teşekkürler canım 😊🌷🤚

    YanıtlaSil
  3. Lacivert ve kırmızı bana uzak gelen renkler. Sanki cesaret isteyen renkler gibi. Şeftali tonları, toprak tonlarını, açık kendini çok fazla belli etmeyen, ben burdayım demeyen rujları daha çok seviyorum. :)

    YanıtlaSil
  4. bu seri çok zor bir seri. Ama renk partiler için ne uyar varya :) yeniyıl için de olur, bazen de bu tarz renkleri çok açık pembe veya kırmızıya karıştırıyorum...

    YanıtlaSil
  5. Maybelline SuperStay Matte Ink 105 tanıtımı için çok teşekkürler blogları takip ettikçe kozmetik alanında bayağı bilgi sahibi oluyoruz.değerli bilgiler için saolun

    YanıtlaSil
  6. Maybelline superstay matte 105 in rengi pek bana uygun değil sanırım. Aslında ruj kullanmayı sevmiyorum ben. Ama yılbaşı gibi partilerde tercih edilebilir.

    YanıtlaSil
  7. Maybelline Super Stay Matte Ink 105 oldukça iddialı bir renk fakat ben bazen bu tür farklı renkleri kullanmayı seviyorum, cesur bayanlar severek kullanacak.

    YanıtlaSil
  8. Maybelline superstay matte 105 hiç kullanabilecegim bir renk degil, sadece özel günlerde kullanılır diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil

View My Stats