Merhaba herkese

Normalde mimlere katılmam açıkçası çok da sevmiyorum ama bu defa hakkımda bilmediğiniz 11 şey olarak bir etkinlik başlatıyorum. Burada amacım bloggerlar ile birbirimizi hem tanımak hem de sitelerimizi daha fazla duyurmak. 

Etkinlik şu şekilde davet ettiğim 5 arkadaşım aşağıdaki sorulara kendi verdikleri cevaplar ile katılacaklar ve bunu kendi davet ettikleri 5 blogger ile paylaşacaklar. Böylece birbirimizi çok daha iyi tanımış ve takip etmiş olacağız.



Ne işe yarayacak derseniz ?

Davet ettiğim ve davetimi kabul edip bu etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlarımın blog linklerini yazımın sonunda belirteceğim. Benim yazımı okuyan herkes onların blog linklerini görmüş olacak.

Ve kendileri de 5'er blogger arkadaşımızı davet edip yazısını hazırladıktan sonra yazının en başına benim adımı ve blog linkimi vererek yazılarını yazacaklar. Ve böylelikle isminiz ve blogunuz bir çok blogta verilmiş olacak. Ayrıca davet ettikleri 5 kişiyi de linkleriyle birlikte yazılarının sonunda belirtecekler.


Gelelim soru- cevaplara ...

1. Kendinde sevmediğin özelliğin nedir ?
Sanırım aceleci olmam ve çok çabuk parlamam. Bir şey yapacağımı aklıma koyduğumda yapana kadar rahat etmez içim ve hemen yapmaya çalışırım. Bir de birisi bana sataştığında mümkün olduğu kadar uzak kalmaya çalışırım ama çok zorlarsa dayanamaz patlarım.Bir de kimseyle küs kalmayı sevmiyorum; çok büyük kötülükler de görmüş olsam iyi yönlerini getiriyorum aklıma iyi şeyler düşünüyorum ve böylelikle aynı kişilerden 2. darbe yemişliğim çoktur.

2. En büyük takıntın nedir ?
Yeşil... yeşil olan her şey benim olmak zorundaymış gibi geliyor. Özellikle fıstık yeşiline bayılıyorum. Bir de gece yatmadan kitap okumadan uyuyamıyorum en az 1 saat okuyorum bu aslında gözlerime zarar verse de beynimi ve ruhumu dinlendiriyor.
3. Kimsenin bilmediği bir sırrın var mı?
Hayatı şeffaf yaşayanlardanım. Kendime ait büyük bir sırrım yok ama arkadaşlarımın sırlarını çok güzel tutarım.

4. Hayattaki en büyük başarın nedir ?
İlkokulda ortaokulda şiir okumak,andımızı okumak,tiyatro oynamak gibi etkinliklerde hep ben görev alırdım. Diğer sınıflara da öğretim amacıyla çok girdim. Büyüdüğümde de birçok etkinlik de tek başıma skeçlerde oynadım ve bunlar beni çok mutlu ediyordu(hala da ediyor vallahi ). Bir de Rabbimin emaneti iki oğlumu elimden geldiğince iyi yetiştirmeye çalışıyorum. 23 Nisan ve 29 Ekim Bayramlarımızı ilk kutlayan blogger olmak benim için en büyük başarı (bir çok blogger arkadaşım sağolsunlar katılım gösterdi ve bayramı bayram gibi yaşadık onların sayesinde)

                     5. Seni en mutlu eden şey ya da şeyler nedir ?
 En sevdiğim şey balkonumda Türk kahvesi içmek. Arkadaşlarımla buluşup sohbet etmek de çok rahatlatır beni. Birde sahip olduğum güzellikleri düşünmek (oğullarım ve eşim ,annem, babam, kardeşlerim ,dostlarım sonrasında maddi şeylerim) Ve her zaman mottom bir şey kötü gidiyorsa vardır Rabbimin bir bildiği derim ve beklerim. Moralim bozuk ise komedi dizilerini açar izlerim ya da karikatürlerle eğlenirim.

                      6. En sevdiğin ünlü kim ?
Beni çok iyi tanıyan herkes benim deli gibi LEVENT YÜKSEL hayranı olduğumu bilir. Eşim özel günlerde onun kaset ve cdlerini alır bana. Hani onunla kaçmayı  asla düşünmem ama saatlerce dinleyebilirim Levent Yüksel i

       7.Şansa inanır mısın? Şans getirdiğini düşündüğün eşyan var mı? 
Şansa çok inanmam ama bazı sevdiğim şeylerin sürekli yanımda olması beni mutlu eder mesela ismim yazılı kalemim ya da fotoğraf makinem yanımdayken çok mutlu oluyorum ben 

8. Hayalindeki meslek ve nedeni ?

Hayalimdeki meslek anaokulu ve kreş öğretmenliğiydi. Üniversiteye girdiğim sene tercih yaparken bunun imkansız olduğu çünkü bunun için kız meslek lisesi çıkışlı olmam gerektiğini öğrendim ve son bir hamle ile işletme okudum. Ama yılmadım üniversite bitiminde o zaman açılan bir eğitime katıldım ve kreş öğretmenliği ve anaokulu öğretmenliği belgesi aldım. Ancak o eğitime katıldığım dönemde özel bir firmada sigortacılık yapıyordum ve daha sonrasında da büyük bir plaza da sigorta müdürü olunca kreş öğretmenliği hayalimi gerçekleştiremedim. Hala da çok seviyorum. Mental aritmetik ve zeka oyunları eğitmenliği ile az da olsa bu hayalimi gerçekleştirdim 

    9. Kafan bozukken yaptığın şeyler nelerdir ?
Genellikle film izliyorum, blog yazıyorum ve blog ziyaretleri yapıyorum ya da kitap okuyorum tabi yapmam gereken ütü ya da yemek yoksa :) Kafamı dağıtmak için genellikle en yakın arkadaşlarımı ararım bizimki telefonda muhabbetten çok mektup yazmaya kadar uzayabiliyor :)

10. En sevdiğin film ya da dizi
Hot shots serisine bayılıyorum hele de ti ye aldıkları filmleri izlemişsem :) keşke devamı çekilse. Dizi olarak Kardeş Payı favorim her sahnesini ezberledim sanırım :))
11. Kendine hangi sorunun sorulmasını isterdin ve cevabın ne olurdu ?

Levent Yükseli evinde ağırlamak ister miydin onun şarkıları senin pastaların eşliğinde deseler bağıra bağıra EVET EVET EVET derdim 

Ben de aşağıda bloglarının linklerini verdiğim arkadaşlarımı bu etkinliğe davet ediyorum ! Ben soruları cevaplarken çok eğlendim :) Umarım sizler de benim eğlendiğim kadar eğlenirsiniz ;)

Bu soruları yanıtladıktan sonra kendi seçtiğiniz blogger arkadaşlarınız için isterseniz bu soruları kullanabilirsiniz isterseniz de kendiniz farklı sorular hazırlayabilirsiniz.

LÜTFEN, YAZINIZIN BAŞINDA BENİM BLOGUMUN LİNKİNİ VERMEYİ UNUTMAYIN !

https://bipudra.com/

https://www.deryaninsporgunlugu.com/
https://sadevederin.blogspot.com/
https://tigrisdriver.blogspot.com/
http://www.deneyimlianne.com/

34 Yorumlar

  1. Yeşillerin sultanı kahvedaşım �� ilk olarak benimde adımı yazmış olman beni çok mutlu etti çok teşekkürler ☺️ en kısa süre içinde hakkımda bilmediğiniz 11 şey yazımı yazıp yayınlayacağım. Senin yazını okuyunca benzer yanlarımızın sadece şekerli kahve ile sınırlı olmadığını da öğrendim şimdi. Ama neler olduğunu buraya değil yazıma yazacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm biz yıllar önce kaybolan kardeşlerden olabilir miyiz ki :P

      Sil
  2. Ya harika cevaplar canim artik o kadar iyi taniyorumki sanki butun sorularin cevaplarini biliyordum bir tanesin💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi :)) artık beni çok iyi tanıyorsunuz. Sende benim için çok özelsin

      Sil
  3. Lerzancim çok teşekkür ederim ☺️. En kisa zamanda deli kizin bohçası blogumda yanitlayacagim canim 😘

    YanıtlaSil
  4. sen fıstık yeşili parla tımams ama hemen sönme kikiki. yapıcem ayolcum. haftasonu dinlenirken yaparım demiştim. bu aşkam yapayıms garik :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel mim. Bunu da listeme ekleyeyim. Bekleyen çok mim var ama geç olsa da yapacağım canım:)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir mim olmuş canım. Böylece seni daha yakından tanımış olduk fena mı :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi :)) fırsatın olduğunda senin de cevaplarını bekliyorum

      Sil
  7. Canım benim samimi cevaplarınla seni tanımayanlara kendini çok güzel tanıtmışsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum Esracım. Sen bu cevapları zaten biliyorsun :))

      Sil
  8. çok güzeldi 😊 ah levent yüksel bende çok severim kendisini 😊 çok güzel olmuş gerçekten keyifle okudum seni daha yakından tanımak çok güzeldi emeğine sağlık canım Sevgiler 🌸😊 bende yapayım bunu 😊🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum. Evet evet ben hepinizi daha iyi tanımak istiyorum

      Sil
  9. Lerzancim seni daha da yakından tanımak ne güzel. İyi ki varsın iyi ki tanımışım seni canımmm. Beni de mimlediğin için ayrıca çok teşekkür ederim canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meltemiiiim canımmm blog hayatımın bana kattığı güzelliklerdensin

      Sil
  10. Okudukça ortak yönlerimizi de gördüm.Levent Yüksel'i ben de çok severim.Çok güçlü bir sesi var ama olması gereken yerde değil bana göre...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum eşsiz bir sese ve yoruma sahip. Onun şarkılarını nasıl katlettiklerini gördükçe sinir oluyorum

      Sil
  11. Özellikle herkesin yapamadığı öz eleştiri kısmını sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğruları söylemek lazım değil mi :)) dediğim gibi zaten şeffaf yaşayan bir insanım ben

      Sil
  12. Sonunda yaptım. :)
    https://beydaninkitapligi.blogspot.com/2019/11/mimlendim-ve-mimledim-49-hakkmda.html

    YanıtlaSil
  13. Ben de yazacağım bu mimi ilk boş vaktimde. Sorular zor gibi geldi ama uğraşacağız artık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yok zor değil ilk aklınıza gelenleri yazın vallahi ben öyle yaptım :)bekliyorum

      Sil
    2. Yazdım. :) https://www.rehitu.com/2019/11/hakkmda-bilmediginiz-11-sey.html

      Sil
  14. Mim yazınızı ben de hazırladım Lerzan Hanım. Yazının tamamını keyifle okudum. Yazının bütününden azimli ve başarılı bir insan olduğunuzu gözlemleyebiliyorum. Bundan sonraki hayatınızda da başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum hem güzel yorumlarınız için hem katıldığınız için

      Sil
  15. Bu güzel etkinliğe Cafe Tigris'in daveti ile ben de katılacağım ilk fırsatta Lerzan'cığım. Cevapların çok içtendi. Emeğine sağlık. Dediğin gibi yeni bloglarla tanışmamıza vesile olur inşallah.

    YanıtlaSil
  16. Merakla okudum cevaplarınızı. Kitap okumayı seven insanlarla aynı ortamda olmayı çok seviyorum. Bu vesileyle yazılarınızı da daha çok takip edeceğim. Yakından belki ben de buna benzer bir yazı hazırlarım.

    YanıtlaSil
  17. Ne güzel bir mim olmuş Lerzan kızım. Levent Yüksel'i ben de zevkle dinlerim. Şimdi birbirimizi daha iyi tanıyacağız :) Emeğine sağlık. Yapmak isterim kısa zamanda. Sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
  18. Levent Yüksel deyince zamanında çok popüler olan bi daha şarkısı geldi aklıma😀

    YanıtlaSil

View My Stats