Merhaba herkese

Biz bayanlar hassas ve ince düşünürüz. Özel günlerimiz, bizim için değerli anlarımız hatırlansın isteriz. Aslında bayanlara hediye fikirleri çok fazladır. Çünkü bir çok bayan kendisinin düşünülmesinden çok hoşlanır. Bir kaç istisna kişi dışında tüm kadınlar sürpriz sever. Kadınlara alınacak sürpriz hediyelerin de baştan savma değil, en ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş ve bize özel, bizi anlatacak, gerçekten mutlu edecek hediyeler olmasını isteriz. Baktım ki eşim dahil birçok kimse Bayanlara Hediye Ne Alınır bilmiyor biraz tüyo vereyim istedim sizlere.


Bayanlara Hediye Ne Alınır?


İsim yazılı cüzdan

Az evvel de değindim gibi kadınlara hediye almak özen gerektirir, kadınlara ne hediye almalıyım diye önce düşünmek gerekir. Kadınlar hediye almış  olmak için alınmış hediyeleri sevmezler. Bu yüzden hediye almaya karar verdiğinizde karşınızdaki bayanı fark ettirmeden dinlemelisiniz; o size neye ihtiyacı olduğunu ya da ne almayı düşündüğünü laf arasında mutlaka söyleyecektir. O an laf arasında basitçe söyleyip geçiştirdiği hediyeyi sizin tarafınızdan kendisine hediye edildiğini görünce her bayan çok sevinir emin olun. Ama bazı hediyeler de vardır ki onları hemen hemen tüm bayanlar sever. Kadınlara Hediye Ne Alınır hadi hep beraber inceleyelim

Bayanlar genel olarak çanta sever. Hiç bir zaman yeteri kadar cüzdanımız ve çantamız yoktur bizim :)

Artık biliyorsunuz alışverişlerde poşetler paralı ve zaten doğada çok zor yok oldukları için hemen hepimiz bez çantalar taşıyoruz. Bayana alınacak hem uygun fiyatlı hem de ona özel bir hediye olsun isterseniz İsme Özel Tatil Temalı Plaj Çantası alabilirsiniz. Hem alışverişte, hem plajda rahatlıkla kullanır.

İsme Özel Tatil Temalı Plaj Çantası

Çantadan açılmışken çok şık her zaman yanında taşıyacağı cüzdanlar da alabilirsiniz. Bayanlara hediye olarak İsme özel deri cüzdanlar hem uzun süre kullanabileceği bir hediye olacak hem de her zaman yanında taşıyacağı için sizi hep hatırlayacaktır.

Kişiye özel bayan cüzdan modelleri kişinin ihtiyacına göre seçilebilir. Kimi uzun içerisine telefon sığabilen cüzdanları severken kimi de daha küçük çantaya kolayca sığan cüzdanları sever. Benim tercihim ise bu çok şık deri cüzdan oldu.

Kişiye Özel Deri Bayan Cüzdanı

İsim yazılı cüzdanım sipariş verdikten iki gün sonra elimdeydi (Açık konuşayım sitedeki fotoğrafından daha da güzel). Sipariş verirken çok beğenmiştim ama hani bazen hepimizin başına gelir; fotoğrafta şahane gözükür elinize aldığınızda hayal kırıklığı yaşarsınız. İşte öyle bir şey olacak diye çok korktum ama tam tersi beklediğimden de güzel çıktı. İnstagram hikayelerimde paylaşmıştım kargom geldiğinde de. Şahane paketlenmiş kırmızı bir kutu içerisinde geldi cüzdanım. Hediye alacağınız bayan sadece kutusunu gördüğünde bile ne kadar özel bir hediye olduğunu anlayacaktır. Cüzdanım hem ismim yazılı olmasından dolayı hem de bol gözlü olması dolayısıyla da gönlümü kazanmayı başardı hemen. Hikayelerde paylaştığımda tek ortak tepki aldım; Cüzdana bayıldık sana da çok uygun sadece neden yeşil değil diye. Yeşil stoklarda tükenmişti belki sabırlı biri olsam yeşili beklerdim ama sabırsız olduğum için kırmızı olsun dedim (kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun diye boşuna dememişler gerçekten de çok güzel bir rengi var)


Cüzdanın üzerine ister isim isterseniz özel bir mesajınız varsa onu yazdırabilirsiniz. Ben isim tercih ettim ama arkadaşlarıma ya da sevdiklerime yaptıracağım zaman üzerine kendileriyle özdeşleşmiş sözler yazdırmayı düşünüyorum. Hediyemen.com sitesinde çok daha farklı kategorilerde çok çeşitli hediyeler var. Hediye almayı ve vermeyi çok sevdiğim için daha uzun süre hediyemen.com sitesinden alışveriş yaparım ben :)) sizlerle de paylaşırım tabi ki

Sizler beğendiniz mi cüzdanımı? Bayanlara hediye alırken zorlananlardan mısınız?

31 Yorumlar

  1. Ya ne kadar guzel bir cuzdan bayanlara cuzdan hediye olarak alinir❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi canım. Yazıda da dediğim gibi asla yeterli sayıda çantamız yok ki bizim :)) cüzdan hele de isim yazılı deri bir cüzdan benim için en güzel hediye diyebilirim.

      Sil
  2. Güle güle kullan tatlım harika bir deri cüzdan 💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum. Sen de benim gibi yeşili seviyorsun stoklara girer girmez sana da yeşilinden alalım

      Sil
  3. Güzel seçenekler.Teşekkürler
    ...Ben tek taş yüzük aldırırım genelde sevgililer günde..Biraz zorlama oluyor ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizin hediye seçeneğiniz de güzelmiş, iyi günlerde kullanın

      Sil
  4. Bayanlara ne hediye alınır? Elbette en göz ve gönül alıcı hediye olarak çanta ya da cüzdan alınır. Lerzancım kırmızı deri cüzdanını çok beğendim. Üzerinde isminin yazılı olması da ayrıca çok güzel. Hediyemen sitesinden kesinlikle bende ismime özel bir cüzdan siparişi vericem. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırmızı cüzdandan sen de sipariş ver tatlım cüzdan kardeşliği yapalım. Eline geçtiğinde çok beğeneceğine eminim çünkü ben bayıldım.

      Sil
  5. isim yazılı ay ne güzel fikir kiiii :)

    YanıtlaSil
  6. Bayanlara hediye konusunda sıkıntı çekeni pek görmedim, herşey alınabilir :)) Ama isimli cüzdan fikri çok güzelmiş, bir de kırmızı cüzdan çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çevremdeki kişiler, özellikle erkekler pek düşünemiyor :)) o yüzden bir fikir olsun istedim

      Sil
  7. Yılbaşı, doğum günü, evlilik günü, nişan günü, söz günü, tanışma günü, cart günü, curt günü bayanlara hediye ne alınır diye düşünmekten koca bir yılı resmen bunlarla harcıyorum :)

    Hediye önerleriniz için gerçekten teşekkür ederim. Hem güzel hediyeler, hem de bayanlara ne hediye alınır diye düşünerek harcayacağım zamandan tasarruf etmemi sağlayacak..

    Dip Not: Artık "bayan" kelimesi kaba ve argo bir kelime olarak nitelendirildiğinden dolayı, erkeler olarak bunun yerine "kadın" kelimesini kullanıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kamuoyunda böyle bir tartışma vardı kadınlara kadın deyin bayan demeyin diye ama bence gereksiz bir tartışma:) kadına ya da bayana saygı duyulsun yeter nasıl hitap edildiği çok da önemli değil bana göre.

      Sil
  8. Kişiye özel tasarımlara bayılıyorum. Cüzdanın harika Lerzancım. Güle güle kullan canım. Hediyemen sitesinde yer alan tasarımları ben de çok başarılı buluyorum. Hediye almak için harika bir adres.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bayıldım cüzdanıma. Hatta kıyamayıp kullanmasam mı diye düşündüm :)) Çok kullanışlı bir cüzdan

      Sil
  9. Kendine has isimli olan herşey anlamlı ve gúzel.Cüzdanda çokta şık duruyor.Sağlıkla kullan sende 😚

    YanıtlaSil
  10. Lerzancım çok zarif güle güle kullan cüzdanını. Diğer hediyeliklere de bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum tatlım daha güzelleri senin olsun inşallah

      Sil
  11. Cüzdanı çok beğendim. Güle güle kullanın. Rengi de çok hoş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum sitede çok fazla çeşit var bakmanızı öneririm

      Sil
  12. Bence bayanlara çanta ve makyaj eşyaları alınabilir. Ayrıca altın türevi hediyelerde vazgeçilmezim arasında diyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çanta ve ayakkabı delisiyim. Ayrıca isim yazılı her şeye bayılıyorum.

      Sil
  13. Hakikaten çok şık bir cuzdan güle güle kullan canim:)

    YanıtlaSil
  14. Cüzdan harika bir fikir, ama o plaj çantasına bayıldım <3

    YanıtlaSil
  15. Eşime ne alayım diye düşünürken Bayanlara ne hediye alınır yazınıza denk geldim. Açıkcası isme ve kişiye özel bir cüzdan hediye almak aklıma gelmemişti. Bayanlara hediye tavsiyenizi çok beğendim teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  16. Çok kaliteli görünüyor bu şık cüzdan.

    YanıtlaSil
  17. hediye fikirleri gayet güzel karar vermekte güçlük çekenler için güzel bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  18. en zoruda kadınların begenisine sunmak bence cok titiz davranmayı gerektirir. çok güzel paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil

View My Stats