Merhaba herkese


Malum kış gelmek üzere. Gardıropları  yenilemek lazım :)) Ben de havaların soğuduğu bu dönemde tesettür triko tunik ararken Tesettür İsland firmasıyla karşılaştım. Sitede bayağı gezindim; her tarza uygun kıyafetler vardı. Abiye kıyafetlerden spor takımlara, kaplardan trikolara kadar bayağı geniş bir ürün yelpazesi var. Sonrasında aradığım triko tuniklere baktım; Benim öncelikle aradığım trikosunun düzgün durması (tabiri caizse yakası kolu sarkmamış olması) kaliteli, şık ve uygun fiyatlı olmasıydı. Bir de çok klasik değil spor modelleri seviyorum ben.

Tesettur İsland Tesettür Triko Tunik
Firmayı daha öncesinde bilmediğim için alışveriş yapıp denemek istedim; Kırmızı triko tunik çok hoşuma gitti ve sipariş ettim. Kapıda ödeme kolaylığı da çok hoşuma gitti. Kredi kartı bilgilerine gerek kalmıyor :)) Üstelik kapıda ödeme ücreti de sadece 4 TL.


Kargo siparişimden 3 gün sonra geldi. Ürün fotoğrafta gözüktüğü gibiydi. Üzerimde de çok güzel durdu. Üründe en çok hoşuma giden kol ağızlarının lastikli oluşuydu. Çünkü normal trikolarda kolları sıvadığınız ya da katladığınız zaman bir süre sonra kollar bollaşıyor ya da kat kat çirkin bir görüntü oluşuyor. Bir diğer ayrıntı da alt kısmının büzgülü olmayışı. Alt uç kısım büzgülü olduğu zaman özellikle trikolarda basen kısmı oturuyor bu da beni çok rahatsız ediyor. Tunik alırken özellikle alt uç kısımları düz olanları almaya çalışıyorum. Kırmızı trikonun ön kısmında fermuar var ve kapüşonlu.


Bu alışverişimden memnun kalınca tekrar bir sipariş verdim; yeni siparişimin detaylarını da sizlerle paylaşacağım. Sizler Tesettür İsland firmasından alış veriş yaptınız mı?

Alışveriş yapmak isterseniz indirim kodu TSLerzankrbyr


Bunu da okumak isteyebilirsiniz Trambolin Ne İşe Yarar 

28 Yorumlar

  1. Rengini beğendim, özellikle kış geldimi karalar bağlıyoruz hep siyah giyiyoruz...açık renklerde daha spor ve genç enerji gosteriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum biraz hayata renk katmak gerekiyor

      Sil
  2. Çok hoş durmuş üzerinde. Yaa diğer alışveriş detaylarını çok merak ediyorum. Eğer memnun kalırsam ben de tesettür island'dan alışveriş yapacağım. Fiyatları uygun geldi. Ve de çok hoş triko tunikleri var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kargomu bekliyorum. Gelir gelmez paylaşacağım sizlerle

      Sil
  3. kırmızı nedense herkese çok yakışıyor sana da çok yakışmış keşke bu site bizimle çalışma yapsa :D biz kapalı hanımlarla çekiliş vs gibi

    YanıtlaSil
  4. Canim cok yakismis tesettur modasini takip eden arkadaslar tesettur island i cok begenecek eminim.

    YanıtlaSil
  5. Ne giysen yakışıyor maşallah 👏👏👍🌷😊🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy canım benim o senin güzel gören gözlerinden

      Sil
  6. güle güle kullan aldıklarını..

    YanıtlaSil
  7. Kapıda ödeme daha iyi, 4 lira bişey değil. Tuniğin renk ve modeli çok güzel, güle güle giyin.

    YanıtlaSil
  8. ay kırmızı ne yakışmış ama sanaaa :)

    YanıtlaSil
  9. tesetürlü hanımlar için ne güzel bir seçenek tesettür island tavsiyen için teşekkürler Lerzancım

    YanıtlaSil
  10. Çok yakışmış canım güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  11. Renkte modelde çok yakışmış, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  12. Tuniğin çok yakışmış canım güle güle kullan. Tuniklerin vücutta kalıplı durması önemli potluk yapınca ben de sevmiyorum :)

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel bir kombin olmuş, ne yalan söyleyeyim.:))

    YanıtlaSil
  14. Firmayı daha önce ben de duymamıştım. Sayenizde ögrendim ve ilk siparişimi verdim. Umarım bir sorun çıkmadan teslimatı alırım. Fiyatlar gayet makul. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  15. Çok rahat ve şık görünüyorsun canım 💐

    YanıtlaSil

View My Stats