Wetnwild Lipstick 

Merhaba herkese Bugün sizlere wetn wild lipstick rujlar hakkında deneyimlerimi yazacağım. bu rujlar GRATİS mağazalarında bulabilirsiniz. 


Wetnwild Lipstick Rujlar
Wet'n Wild Rujların renk olarak ben de 4 tonu var. Favorim rose bud rengi. Kalıcılıkları çok güzel dudakta duruşu da çok güzel. Tek kat sürdüğümde bile harika duruyor. Sadece dudaklarınız çok kuru ise alt kısma hafif bir nemlendirici kullanabilirsiniz. Bir de kullanmadan önce dudaklarınıza şeker ile peeling yaparsanız daha pürüzsüz bir görüntü elde edebilirsiniz. 





Kalıcılığı gayet güzel yemek yedikten sonra bile tazelemek gerektirmiyor. Tek beğenmediğim tarafı ise ambalajı; bu kadar güzel rujların daha iyi bir ambalajı hak ettiğini düşünüyorum.



 Diğer renkler Cinnamonspice,mocha,intheflesh isimlerinde. En iddialısı bana göre Wetnwild mocha olsa da hepsine şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Fiyatları da kalitesine göre çok uygun. Wet'n Wild Ruj Fiyatları  19.95 TL civarında. İndirim zamanı 10 TL ye bile Gratislerde bulabilirsiniz.  Sizler kullandınız mı?


4 Yorumlar

  1. Çok güzel bir renkmiş. Ben de kullandım wetn wild marka rujlardan. Yine bakayım alışverişe gidince :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatları da uygun olunca renkleri de çok beğendiğim için tercih ediyorum

      Sil
  2. Wetnwild rujlari oldukca kaliteli💖

    YanıtlaSil

View My Stats