Merhaba arkadaşlar

Bugün sizlere Farmasi BB kremi anlatacağım.

Farmasi BB Krem 

Makyaj yaparken en önemli kısmı şüphesiz fondöten ya da BB krem seçimi. Çünkü tenimize uygun bir ürün olursa hem makyajımız güzel gözükecek hem de cilt kusurlarımız kapanacak.

Gece makyajı dışında günlük makyaj yaparken tenimizin sağlıklı gözükmesi, renk eşitsizliklerinin ortadan kalması ve bir rimel bir ruj bazen yeterli olabiliyor. Kullandığımız ürün de cilt lekelerini kapatırken hafif yapılı olsun, cildimizde ağırlık yapmasın, 1-2 saat geçtikten sonra kusma, akma ya da çizgilerde dolma yapmasın isteriz. Bu özellikleri de bir üründe bulmak gerçekten de çok zor. Kapatıcılığını sevdiğiniz ürün çok ağır olabiliyor, yahut özelliklerini sevdiğimiz ürün ten rengimize uymayabiliyor. Bu yüzden ideal ürünü bulana kadar çok fazla ürün deneye biliyoruz.

Farmasi BB kremin vaatlerinden bahsedeyim; Ultra hafif formülüyle gözenekleri tıkamadan cilt kusurlarını kapatır, içerisindeki macadamla özü ile gün boyu nemlendirir. Spf 15 güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı cildi korumaya destek olur.
farmasi BB kremi
Farmasi BB krem

Ben sizlere gösterebilmek için elimde denedim. Normalde yüzüme kullandığım zaman alt kısma hafif bir nemlendirici sürüyorum ancak elime denerken nemlendirici sürmedim daha belli olsun diye. Cildimin kuru olduğunu özellikle söylüyorum çünkü yağlı ciltlerde çok daha güzel bir performans gösterecektir.

Farmasi BB krem


Kremin kokusu çok güzel dokusu hafif .  Yani yüze aydınlık ve hafif bir renk veriyor. Kapatıcılığını çok beğendim (orta derecede), ten rengime de uydu. 3-4 saatlik kullanımda bile akma, çizgilere dolma yapmıyor. SPF 15 olduğu için de günlük olarak da kullanabiliyorum. İçeriğindeki maddeler ile yaşlanma karşıtı bakım da yapıyor.


Farmasi BB krem


Görüldüğü gibi kapatıcılığı güzel. Ellerimdeki güneş lekelerini saklamayı başardı :) Her gün olmasa da özel günlerimde tercih ettiğim ve edeceğim bir ürün oldu. Nemlendirici ile çok daha iyi sonuç verdiğini eklemeliyim. Farmasi BB krem fiyatı 23.46 TL

Mutlu günler diliyorum hepinize

instagram @lerzankrbyr


12 Yorumlar

  1. Farmasi bb kremi bende severek kullanıyorum. Farmasi ürünlerinin geneli başarılı.

    YanıtlaSil
  2. Farmasi BB kremin seveni cok bende kullaniyorum bazen💖

    YanıtlaSil
  3. Yüzüm de hiç leke yok ama yine de kullanımı iyi oluyor BB kremlerin

    YanıtlaSil
  4. Eşim de satıyor Farmasi. Dileyeni yönlendirebilirim. :)

    YanıtlaSil
  5. Farmasi son günlerde çok yaygın etrafımda. Ben de bu BB yi denemeliyim :)

    YanıtlaSil
  6. piki ama paalıymış yaaa :)

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşım severek kullanıyor. Renk çeşitliliği çok azdı en son.

    YanıtlaSil
  8. Farmasi ürünleri kalite açısından on numara müşteri memnuniyeti ön planda helal kozmetik sertifikasına Sahib olması zaten bir ayrıcalık

    YanıtlaSil
  9. Farmasi BB krem herkesin sevdigi bir renkli nemlendirici

    YanıtlaSil

View My Stats