Merhaba herkese

Bugün sizlere Eda Taşpınar At Kılı Fırçası nedir ? Eda Taşpınar At Kılı Fırçası ne işe yarar? bunlardan bahsedeceğim. Bir de benim işime yaradı mı?  !!!
Eda Taşpınar At Kılı Fırçası

Eda Taşpınar At Kılı Fırçası doğal at kılından oluşturulmuş ahşap bir zemine yerleştirilmiş ekstra tutma yerine sahip bir fırçadır.

Eda Taşpınar Selülit Fırçası
Yıllardır dolaşım bozukluğu problemim var; yani ellerim ve ayaklarım çok çabuk üşür  hatta buz keser desem yalan olmaz sanırım soğuğa çıkar çıkmaz titremeye başlarım. En büyük keyfim kar topu oynamak ve kaymak iken en büyük kabusum da kar topu oynarken bir süre sonra ellerim ve ayaklarımı hissetmemek :(  Bunun bir tedavisi yok ancak önlem alabiliyorsunuz. Kalbe doğru masaj yöntemi işe yarıyor. Bir de son yıllarda yaptığım araştırmalarda vücudu kuru fırçalamak yöntemi üşüme sıkıntısında tedavi olmasa da geçici çözüm olabiliyormuş. Bunun için bir fırça aldım ancak çok sertti ve kuru fırçalama sonunda kollarım ve bacaklarımda çizikler oluştu kullanmayı bıraktım; fırça da elbise fırçası olarak hayatına devam ediyor. Araştırmalarımda Eda Taşpınar At Kılı fırçasını okumuştum ancak Gratis mağazalarında satılıyordu ve Gratis mağazası da Niğde'de yoktu. O zaman Gratis online da henüz açılmamıştı. Kayseri'ye her gidişimde Gratis mağazasına uğruyordum ancak hep yok kalmadı elimizde diyorlardı. Aklıma koymuştum alıp deneyecektim :) Derken katıldığım bir etkinlikte hediye olarak verilince inanın çok sevindim. Hani üşümenin nasıl bir zorluk olduğunu bilmeyen için gereksiz gelebilir ama ben o sıkıntıyı yaşadığım için bu fırçaya çok ümit bağlamıştım. Ve sonra kullanmaya başladım. Bu yazıyı da çok uzun bir kullanma döneminden sonra gerçekten olumlu dönüş aldığım için yazmaya karar verdim.
Eda Taşpınar Doğal AT Kılı Fırçası

Kuru fırçalama vücudun her yerini kalbe doğru hafif hafif ritmik bir şekilde fırçalama yöntemi. Ben daha çok kollarım ve bacaklarıma uyguluyorum. Bu yöntemle hem kan dolaşımını hızlandırıp düzene sokabiliyorsunuz hem de selülit probleminiz var ise ondan kurtulabiliyorsunuz.





Selülit özellikle bacak ve basen bölgesindeki portakal kabuğu görüntüsü ile kendini belli ediyor. Zayıf ya da şişman olmanızdan çok beslenme, spor ve yaşam tarzınıza göre oluşabiliyor. Kadınlar kadar çok görülmese de erkeklerde de oluşabiliyor. Bu yüzden erken fark edip önlem almak gerekiyor. Bol su içmek, spor yapmak ve masaj yapmak selülitten kurtulmak için yapılabilecek şeyler arasında. Kuru fırçalama ise düzenli yapılırsa selülitten kurtulmanın en kolay yolu.

Yaklaşık 4 senedir kullandığım Eda Taşpınar At Kılı Fırçası gerçekten de çok başarılı. İsterseniz kuru fırçalama yapın isterseniz de yanında selülite karşı jeller ve kremler var onlar ile kullanın gerçekten olumlu sonuç alıyorsunuz. Ben dolaşım bozukluğu için aldım fırçayı ancak bacaklarım için o dönem elimde Cosmed Selülite için jel vardı bazen onunla birlikte de kullandım. Selülitlerimde  gözle görülür şekilde azalma oldu, ödemlerim de azaldı ve en önemlisi kol ve bacaklardaki pürüzleri de azalttı. Benden sonra tavsiye edip aldırdığım arkadaşlardan birinde varis sıkıntısı vardı. O da ağrılarının azaldığını söylemişti. Bir diğer arkadaşımda bacaklarında özellikle arka kısımlarda kıl batması olan yerlerde düzelmeler olduğunu söylemişti. Kol ve gıdı sarkmalarında da çok başarılı sonuçlar alan arkadaşlarım var ancak düzenli kullanım şart.

Şimdilerde çok düzenli kullanamasam da (normalde günlük kullanıyordum) ara ara yaptığımda bile fark edilir şekilde işe yarıyor. Sizler de almak isterseniz Eda Taşpınar At Kılı Fırçası fiyatı 44.99 TL kendi sitesinde satılıyor. Gratis mağazalarında ise şu anda 59.95 TL

18 Yorumlar

  1. Eda Taşpınar at kılı fırçasını çok duymuştum ama alıp kullanmak nasip olmadı hala. Sadece bir fırça deyip geçmemek gerektiğini yazını okuyunca anladım. Sitesine bakacağım bende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimleri takip et tatlım gerçekten çok faydalı

      Sil
  2. Yandan bakıldığında sert gibi görünüyor ama önden bakınca yumuşak olduğu anlaşılıyor. Kan dolaşımını hızlandırdığı için çok faydalı kesinlikle, fiyatı da makul. Detaylı anlatımın için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet düzenli kullanımda gerçekten de çok faydalı

      Sil
  3. Paylaşım için teşekkürler... faydalı bir paylaşım olmuş.. bu tarz fırçalar fizyoterapide de kullanılıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fizyoterapide de kullanıldığını bilmiyordum. Teşekkür ediyorum

      Sil
  4. At kılı fırçasını yakından görmedim ama begenenleri çok fazla güzel sonuç almışsın çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  5. Bi bakayım bende oldukça ilgimi çekti. Sürekli oturuyorum ve o pürüzlü görünümde nefret ediyorum

    YanıtlaSil
  6. Duymuştum ama acaba demiştim. Denemeli yorumlarına bakınca.

    YanıtlaSil
  7. Eda Taşpınar fırçası son zamanlarda herkesin dilinde. Sayenizde hakkında bilgi edinmiş oldum teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Duymuştum daha önce ama etkili olacağını düşünmemiştim görüşlerine gözüm kapalı güvendiğim için denicem mutlaka

    YanıtlaSil
  9. Bunu mutlaka denemeliyim. İlk indirimde almam gerek ��

    YanıtlaSil
  10. kuru kuru hiç yapamıyorum çok canımı acıtıyor..

    YanıtlaSil
  11. Ben de yapmadım hiç kuru fırçalama. İyi bir fırça bulmak önemli tabii ki Eda Taşpınar sıkça duyduğum bir marka. Teşekkürler canım, aklıma getirmiş oldun araştırayım :)

    YanıtlaSil
  12. Eda taspinar urunleri arasinda en sevdigim at kili firca❤

    YanıtlaSil
  13. Türkiye'ye gelir gelmez alacaklarım arasında Eda Taşpınar Doğal AT Kılı Fırçası da yer aldı :)

    YanıtlaSil
  14. Eda Taşpınar at kılı fırça çok güzel bir ürün.

    YanıtlaSil
  15. Eda taşpınar at kılı fırçasını geçen arkadaşımdan duydum oda normalden fazla üşüyen birisi denemiş gerçekten etkisini görmüş hem cildi de çok canlı görünüyordu araştırıyım dedim bende at kılı fırçasını ve bu yazınızdan sonra almaya karar verdim

    YanıtlaSil

View My Stats