Bioderma Matricium Cilt Yenileyici Krem Set 30x1

Merhaba
Bioderma cilt bakımı ürünleri ürün çeşitliliği ile her cilt tipine hitap ediyor. Özellikle antiaging ürünleri ile sektörde en üstlerde yer alıyor. Daha önce Bioderma Cicabio kullananlar bilirler gerçekten de çok başarılı bir marka. 
Bioderma Matricium Cilt Yenileyici Krem 
Bioderma Matricium özellikle lazer işlemleri, Peeling veya 1.derecede yanığın neden olduğu cilt lezyonları için cilt yenileyici bakımı sunuyor. Matricium yarattığı hücresel homeostaz çevre ile hücresel yenilenme sürecini yeniden aktive ediyor. Böylelikle havadan, yaşlanmaktan ve diğer etkenlerden dolayı yıpranmış, zarar görmüş cildimizi kısa sürede yeniliyor.
Steril Tıbbı Cihaz doku yenilenmesi için uygun ortam yaratır. Tüm Dünya'da geçerli bir patente sahiptir. Dermatolojik müdahaleler, lazer uygulamaları, peeling, kanamasız ve sıvı sızdırmayan yüzeysel cilt lezyonu olguları, hasara uğrayan cildin doku yenilenmesinde uygulanan bir üründür.

 

Ürün Kullanımı

Ürünü kullanmadan önce cildimizi ve ellerimizi temizliyoruz ve kuruluyoruz,
Temizlenmiş yüz ve boyumuza 1 tüp Bioderma Matricium Cilt Yenileyici kremi nazik bir şekilde sürüyoruz.
1 Aylık kür halinde her gece (sadece akşam) uyguluyoruz.
1 Aylık süre sonunda değişimi görüyorsunuz.
Her cilt tipi için uygundur.
Ürün bittikten sonra Bioderma Nemlendirici Krem ile de yenilenmiş cildinizi destekleyebilirsiniz. Bioderma fiyatları ,  Yüz Bakımı ürün fiyatı  ve Anti Aging Krem fiyatı için Dermokozmetika sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Bioderma Matricium Cilt Yenileyici Krem fiyatı Set 30x1 ml şu anda %25 indirim ile 336.75 TL ye satılıyor.

 

3 Yorumlar

  1. Bioderma cilt yenileyici krem setinin fiyatı bana göre biraz yüksek . Ama etkisinin yüksekliği düşünülürse satın alınabilir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bioderma cilt yenileyici kremi denemek isterim💖

    YanıtlaSil
  3. Bioderma Matricium cilt yenileyici özelliği harika. Eğer sonuç gerçekten etkiliyse fiyatı iyi.

    YanıtlaSil

View My Stats