Merhaba herkese

Geçtiğimiz hafta size instagram sayfamda yeni bir sayfa bulduğumu ve çok sorunsuz bir alışveriş yaptığımı anlatmıştım. Daha çok tesettür giyim olmak üzere pek çok değişik kıyafet, takı ve aksesuar bulabileceğiniz farklı ve güzel bir site Allday.com.tr 

Hızlı alışverişin, güvenli ödemenin ve isterseniz de kapıda ödeme ile alışveriş keyfimin yeni adresi oldu Allday.com.tr.

Ben sitede gezerken çok fazla ürün beğendim ancak tabi ki hepsini tek seferde almadım. Önce bir siteyi denemek istedim; kargo hızlı mı, güvenli mi, ürünler fotoğraflarda göründüğü gibi mi diye. İlk alışverişim olunca iki parça ürün aldım.Öncelikle bu sene çok moda olan ancak bana yakışıp yakışmayacağını bilemediğim için daha önce almadığım cepli lacivert pantolonu uygun fiyatlı görünce hemen sepete attım. Bir de leopar desenini çok sevdiğim, taşlı aksesuarlara bayıldığım için taşlı içi altın rengi leopar desenli saat aldım.












Lacivert Cepli pantolon için Tıklayın
Siyah Taşlı Altın Detaylı Saat için Tıklayın


Lacivert cepli pantolon kargo tipi ancak bilek kısmı lastikli. Ben bol giymeyi tercih ettiğim için 38 beden giymeme rağmen 40 beden tercih ettim. Kumaşı kalın kaşeye yakın pamuklu bir kumaş. Model olarak bacak kısmı biraz bol. Sizler alacak olursanız tam bedeninizi tercih edin çünkü kesimleri tam bedene uygun. Beli lastikli ve bağcıklı.

Siyah Taşlı Altın Detaylı Saat siyah ince bir kordonu var. Saatin içinde ve dış çeperinde swarovski taşlar var. Saatin içi leopar desenli olduğu için çok gösterişli duruyor. Bir çok kişi bu tip taşlı aksesuarları sadece gece toplantılarında kullanmayı tercih etse de benim ruhum için fark etmiyor; ben taşlı, payetli şeyleri günün her saatinde kullanabiliyorum :)

Sizler Allday.com.tr sitesinden alışveriş yaptınız mı? Aldıklarımı beğendiniz mi?




10 Yorumlar

  1. Güle güle kullanın, çok yakışmış :) Ben de göz atayım hemen, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Siteyi inceleyecegim ben de, seçimlerin çok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan, saat güzelmiş.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel şeyler almışsın canım resimlere de bayıldım 🙂

    YanıtlaSil
  5. Allday Com tr yi bende en kısa zamanda ziyaret edeyim . Aldıklarını güzel günlerde kullan canım. Özellikle leopar saatini çok sevdim .

    YanıtlaSil
  6. Ürünler gerçekten çok güzelmiş beğendim websiteside güzelmiş, sizede çok yakışmış gerçekten aldıklarınızı beğendim.

    YanıtlaSil
  7. Allday alışverişin çok güzel saate bayıldım canım.

    YanıtlaSil
  8. Neve heared about this site before and I like the fact that they sell so many different things.

    YanıtlaSil
  9. Allday sitesini senin sayende öğredim teşekkürler. Özellikle kapıda ödeme seçeneğinin olması benim için ayrı bir avantaj oldu diyebilirim. Ayrıca Siyah Taşlı Altın Detaylı Saatini elbiseniz ile güzel bir kombin oluşturmuşsunuz.

    YanıtlaSil
  10. Allday.com alışverişini çok iyi yönetmişsin. Aldıkların çok güzel çok beğendim. Ayrıca allday.com sitesini de sayende keşfettim çok ekonomik ve kaliteli hemde ürünler beğeni alıyor. Güle güle kullan. Bende bi allday.com'a bakınıyım.

    YanıtlaSil

View My Stats