Merhaba herkese

Bugün sizlere bahsedeceğim ürün Loreal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu.

Loreal Paris Hydra Genius Aloe Water
Loreal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu
Biliyorsunuz artık cildim kuru ve sürekli bir nemlendirici arayışı içerisindeyim. Bazı ürünler çok güzel nemlendirirken cildimi bozuyor, bazısı cildime iyi gelirken nem vermesi yeterli gelmiyordu. İşte böyle arayış içerisindeyken bazı arkadaşlarımın tavsiyesi ve reklamların etkisiyle Loreal Paris Hydra Genius alıp denemeye karar verdim. Aldığımda Loreal Nem Terapisi Aloe Vera suyu fiyatı 43 TL idi. Ben normalden kuruya ciltler için olan çeşidini aldım. 3 farklı çeşidi vardı ben alırken.

Loreal Paris Hydra Genius Aloe Water
Loreal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu
Gelir gelmez kullanmaya başladım. Kokusuna bayıldım ama itiraf edeyim koku hassasiyeti olanlar için fazla yoğun gelebilir kokusu. Sürüldüğü andan itibaren de hemen canlandırıyor ve çabuk emiliyor. Aloe vera bitkisinin nemlendirme ve yatıştırma özelliğini hepimiz biliyoruz zaten. Almamdaki en büyük etken de bu oldu bana. İçeriğinde hyaluronik asit oluşu da kullanma isteğimi artırdı.

Loreal Paris Nem Terapisi ambalajı çok şık. Cam şişede ve pompalı bir yapısı var, kullanımı çok pratik ve hijyenik olduğunu düşünüyorum. Kullanmaya başladığım ilk hafta yüzümde minik sivilceler çıkmaya başladı. Acaba üründen kaynaklı mı diye bir süre kullanmayı bıraktım. Çünkü bazen beslenme kaynaklı da olabiliyor bu sivilceler. Çünkü genel olarak kuru ve hassas ciltliyim ama çok sivilce sorunum olmaz. Bir süre kullanmayı bıraktım cilt bakım rutinime aynı şekilde devam ettim. Sonra tekrar kullanmaya başladım ve gene aynı minik sivilceler ile karşılaştım ve sonra içeriğini iyice incelemeye karar verdim. İçeriğinde ilk sırada alcohol denat ki kuru ciltler için alkol gerçekten büyük sıkıntı. İçeriğinde silikon da var. Ayrıca aloe vera oranı da son derece düşük. Bu da demek oluyor ki bana faydası olmayacak.

Sonrasında biraz araştırma yaptığımda bir çok kişide de bende olduğu gibi sivilce yapmıştı, hatta bazı ciltlerde kızarıklık ve kaşıntıya da sebep olmuştu. Demek ki her cilde yaramıyor. Ben ürünün cildime sürdükten sonraki ipeksi duruşunu çok seviyordum ki bu da içeriğindeki silikondan kaynaklıymış.

Loreal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu
Şimdi elimde kalan ürünü ara sıra makyaj altına uyguluyorum ama ilk başlardaki gibi günlük kullanmıyorum zaten tekrar almayı da düşünmüyorum. Hem ürünün 72 saat nemlendirme vaadi var ama sadece 2-3 saat nemli kalıyor cildim. Sonrasında da zaten dediğim gibi sivilcelenme yaptığı için kullanmayı bıraktım. En son Gratis ve Watsons mağazalarında indirimdeydi 20 TL ye denemek isteyenler için iyi bir fırsat . Bana iyi gelmedi ama belki sizler sevebilirsiniz.

Sizler Loreal Paris Hydra Genius Aloe Water kullandınız mı? Loreal Paris Aloe Wera Suyu kullananlar yorumlarınızı bekliyorum.

14 Yorumlar

  1. Şişenin rengine bayıldım en sevdiğim renk, ancak sivilce yapması yüzünden sanırım almayı düşünmem. Geçmiş olsun Lerzan'cığım. Neyse ki, kullanmayı durdurunca sivilceler geçmişler. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de o kadar çok seveni vardı ki denemek istedim ama işte bana iyi gelmedi. Mağazalarda testerları oluyor bir deneyip bakabilirsiniz belki size iyi gelebilir.

      Sil
  2. hep faydalı şeyler sölüyon seeeen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru bilgiler vermeye ve objektif olmaya çalışıyorum :)

      Sil
  3. Ambalajı dışında rengini de pek beğendim :)

    YanıtlaSil
  4. Loreal Paris'in ürünleri bana da yaramadı pek nedense. :/ Yani doğal ürünlerle daha iyi performans alabiliyorum. Pek te bir farkı olmuyor.

    YanıtlaSil
  5. niye bilmiyorum ama ben sevemedim bu ürününü:( yüzümü hem yaktı hem tuhaf oldu

    YanıtlaSil
  6. Sivilceye neden olmasaydı kesinlikle denerdim :(

    YanıtlaSil
  7. L oreal ürünleri maalesef bende de uzun süreli kullanimda minik sivilce ve kizariklik yapti.

    YanıtlaSil
  8. Loreal urunlerini cok seviyorum Aloe verali suyunu ilk kez gordum acaba bendede sivilce yaparmi?

    YanıtlaSil

View My Stats