Merhaba herkese

Bugün sizlere 5 etkili bir maske tavsiyesinde bulunacağım. Bir süredir kullandığım çok bereketli ve çok amaçlı bir maske Strawberry Mask Cilt Yenileyici Maske (Çilekli Maske) .

Maske 5 farklı şekilde kullanılıyor.
-Temizleyici
-Peeling
-Maske
-Akne ve siyah noktalar için
-Anti Aging

Eğer cildinizde makyaj veya kalıntı varsa maskeyi sürüp ılık suyla durulamanız yeterli oluyor.

Eğer maskeyi peeling olarak kullanmak isterseniz cildinizi ılık su ile yıkayıp kuruladıktan sonra parmak uçlarınızla minik dairelerle cildinize masaj yapabilirsiniz. Ardından ılık su ile durulamanız yeterli. Bunu günlük olarak yapabilirsiniz.

Eğer maskeyi maske olarak kullanmak isterseniz cildinizi ılık su ile yıkayıp kuruladıktan sonra maskeyi sürüp 20-30 dakika kadar cildinizin durumuna göre (kuruyana kadar) bekleyip ılık suyla yıkamanız yeterli. Bunu haftada 2-3 kez yapabiliyorsunuz.

Eğer cildinizde akne ya da siyah nokta sıkıntısı varsa önce cildimizi ılık suyla yıkayıp kuruluyoruz ardından maskeyi sıkıntılı bölgeye sürüyoruz. Bunu gece yapmanız daha çabuk etkisini görmenize sebep olacaktır (gece yapıp yatıp sabah kalkınca ılık suyla durulamanız gerekiyor). Düzenli kullanımda akne ve siyah noktalardan kurtulacaksınız.

Eğer cildinizde derin kırışıklığınız varsa ya da kaz ayağı gibi sorunlarınız varsa sorun olan bölgeye maskeyi sürüp 20 dakika kadar bekleyip ılık su ile duruluyoruz. Gene düzenli kullanımda derin çizgilerin ve kırışıklıkların azaldığını göreceksiniz.

Ben genellikle maske olarak kullanıyorum. Yüzüme yeterli miktarda sürüp maske kuruyana kadar gözlerimi kapatıyorum :)) maske biraz naneli olduğu için gözlerimi sulandırıyor. Belki sizlerde böyle bir şey olmaz ama benim gözlerim aşırı hassas o yüzden böyle bir önlem aldım sizlerle de paylaşmak istedim. Ardından ılık suyla duruluyorum bir süre bekleyip nemlendirici sürüyorum.

Sizler denediniz mi çilekli maskeyi ? Denemek isterseniz Strawberry Mask fiyatı (kofre şeklinde satış fiyatı) 84 TL

15 Yorumlar

  1. Birkaç yönlü kullanım amacı olan bu maske ideal görünüyor. Çilekli olması da yumuşaklık hissi var gibi geldi bana. Naneli olması da ferahlık ve temizlik hissi verir gibi.Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten ferahlık veriyor. Teşekkür ediyorum canım

      Sil
  2. Ah kırışıklarım hem de çok derin, iyiymiş, fiyatı pahalı geldi bana ama uzun süre kullanılıyorsa iyi yine. Sonuçta iyi şeyler ucuz olmuyor:))) Çok teşekkürler Lerzan'cığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 200 ml oluyor uzun süre de gider. Yanlış hatırlamıyorsam beğenmezseniz de paranız iadeydi

      Sil
  3. Güzel temizlesin anti aging olsun, nemlendirsin bana yeter 😉

    YanıtlaSil
  4. Siyah noktalar ciddi bir sorun..urun nokta lari yok ediyor ise deneyeceğim
    Tanıtım için editöre tesekkurler

    YanıtlaSil
  5. Siyah noktalar için ve de sivilcelerin başlangıç seviyesinde büyümesini engellemek için kullanılması çok faydalı olur mutlaka. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Çok merak ettiğim bir maske özellikle kokusunu 🍓 videonda çok güzel anlatmışsın

    YanıtlaSil
  7. Merak ettim bende alayım çok yönlü kullanımı çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  8. merak ettım şimdi denemek isterim

    YanıtlaSil
  9. Güzel bir ürün tabi yazın favorisi çilek olması da ayrıca çekici geldi bana :)

    YanıtlaSil
  10. Strawberry Mask Cilt Yenileyici Maske daha önce kullanmadım. İki şekilde kullanılması hayli avantajlıymış. Tek ürünle hem peeling hem maske olarak kullanılması gayet hoş. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

    YanıtlaSil
  11. Kokusu mis gibidir bunun.Yaz bitince bakarım mutlaka :)

    YanıtlaSil
  12. Artıkm yavaş yavaş bizimde maske kullanma zamanımız geldi sanırım yaşlanıyoruz önerileriniz için teşekkür ederiz lerzan hanım

    YanıtlaSil

View My Stats