Merhaba herkese

Bugün sizlere bir süredir kullandığım Frei Öl Baby Oil Bebek Yağı ürünü hakkında yorumlarımı paylaşacağım.
bebek yağı
Frei Öl Baby Oil Bebek Yağı 


Firma 2017 yılından beri Türkiye pazarında olsa da aslında daha köklü bir marka. Almanya'da eczanelerde hamilelerin çatlaklar için aradığı, bebek sahibi olanların bebek yağı tercihlerinde bir numaralı markası.

Benim kullandığım ürün bebek yağı ama ben cilt kuruluğum için kullandım. Frei Öl Baby Oil %100 doğal ve hatta içilebilir bir bebek yağı. İçeriğinde 4 doğal yağ ve 1 vitamin bulunan Baby Oil cildi 8 saate kadar nemli tutma özelliğine sahip. Bebeklerde kullanıldığında bebek cildini sakinleştirirken doğal sağlıklı cilt gelişimini hızlandırıyor. Bez tahrişi , pişik gibi durumlardan koruduğu gibi konak oluşmasını da engelliyor.

frei öl
Frei Öl Baby Oil Bebek Yağı 

Benim cildim aşırı kuru ve hassas. Sürekli yoğun nemlendiren ürünler kullanmam gerekiyor. Tabi nemlendirici seçerken de hem alerjik olmaması, hem sivilce v.s. gibi şeylere sebep olmaması çok önemli. Bu yüzden de bir çok ürün deniyorum. Frei Öl denerken de işe yarayacak mı diye çok merak ediyordum. Kullanma dönemim ramazan ayına denk geldi. Ramazanın sıcaklara denk gelmesi sebebiyle cildimin kurumasını engellemek amacıyla iftardan sonra ve sahurdan sonra (unutmadıkça ) düzenli kullandım. Gerçekten de her ramazan ayında yaşadığım dudak çatlaklarım bu sene olmadı. Ürün kokusuz ve saydam olduğu için kalıntı gibi yahut koku gibi bir sıkıntım olmadı. En çok korktuğum şey sivilce yapmasıydı malum yağ denilince insan bir korkuyor ama şükür sivilce gibi bir sıkıntı ile de karşılaşmadım. Ürün topuk çatlaklarında ve dirseklerde de etkili oldu. Ben kullanmaya devam ediyorum. Zaten çok az miktarda sürmek yeterli oluyor. Ürün vaat edildiği gibi uzun süre nem sağlıyor. 8 saat sürüyor mu bilmiyorum malum biz bebekler gibi değiliz sürekli el yüz yıkıyoruz ama nemlendirmesi bana yeterli geldi.

Küçük oğlum Mirza çok sık düşer ve yara kabuklarını da soyduğu için o yaralar hiç iyileşmez. Çocuk işkence mağduru gibi yaralı bereli olunca onun da özellikle dizlerine ve dirseklerine sürdüm. Yara kabuklarını da yumuşattığı için iyileşme sürecini hızlandırdı. Belki tedavi edici özelliği yok (belki de vardır) ama Mirzanın kol ve bacağındaki bazı yaralar sürekli kabuklarını koparttığı için bir türlü iyileşmiyordu. Onlara da çok faydası oldu. Açık yaralara sürmedim ama kabuğunu soyduğu yerlere sürdüm.

Frei Öl Baby Oil kullananlar varsa benim anlattıklarımı onaylayacaklardır. Ben ürünü çok beğendim. Kullanmaya da devam edeceğim. Çünkü verdiği nem gerçekten de çok güzel. Frei Öl Baby Oil fiyatı 84 TL

Almak istediğim bir diğer ürün Frei Öl Skincare Oil yüzümdeki lekeler ve çatlaklar için kullanmak istiyorum. Deneyenler varsa yorumlarınızı bekliyorum. 

18 Yorumlar

  1. Çok faydalı bir bilgi olmuş,teşekkür ederim. Ben de kuru tenlerdenim, yaz aylarında pul pul dökülür cildim. Gratis vs. tarzı yerlerden mi alıyorsunuz yoksa kendi sitesi mi var?

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten markanın ürünleri çok başarılı ve kaliteli.Severek kullanıyorum ben de

    YanıtlaSil
  3. Deniz, havuz mevsimi banyodan sonra çok çok iyi geliyor. Yapış yapış his bırakmamasını sevdim.

    YanıtlaSil
  4. bebe yağı kullanmayı çok severim zaten duştan sonra sürüyorum ben genelde iyi oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka inceleyecegim, ilk defa duydum markayı

      Sil
  5. Bebe yağlarını bende kullanıyorum . Henüz bu markayı denemedim tavsiyen için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. kullanıcı deneyimleri yorumları çok önemsiyorum
    teşekkürler editör

    YanıtlaSil
  7. Benim cildim de cok kuru yazin hep vücut yagi kullaniyorum. Buna da bakayim 🙂

    YanıtlaSil
  8. Bebe yağları gerçekten çok faydalı oluyor. Ara ara ben de kullanırım. Teşekkürler öneri için.

    YanıtlaSil
  9. Bebe yağı bende kullanıyorum hatta saç uçlarıma! Kimse onaylamasada, güçsüz ve kırık saç uçlarım bir kaç ay içinde hacim kazanıp daha sağlıklı göründü. Bu markayıda deneyebilirim. :)

    YanıtlaSil
  10. Son zamanlarda bu markanın ürünlerini çok görür oldum güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  11. Freo babay oil çok duyduğum ve mutlaka denemek istediğim bir ürün.

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel özellikleri olan bir ürün

    YanıtlaSil
  13. Güzel çalışmalar, tanıtım ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  14. En deneyesimin geldiği ürün galiba bu ama nette satılıyor, bir an önce gratis gibi yerlerede gelmeli.

    YanıtlaSil
  15. Çocuklar için elimizin altında böyle bir bebek yağının bulunması şart aslında...

    YanıtlaSil
  16. bebeyağını en son oğlumun bebekliğinde kullanmıştım. nedense çok ihtiyaç duyduğum ürünler arasında yer almıyor. bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil

View My Stats