Merhaba herkese

Diana Monroe Profesyonel Makyaj Malzemeleri
LerzanKaradanli23Nisan5Yasinda etkinliğinde Diana Monroe Profesyonel Makyaj Ürünleri ile sponsorlarımız arasındaydı. Daha öncesinde de çok severek kullandığım Diana Monroe Profesyonel makyaj ürünlerini burada anlatmıştım. Etkinliğimizde bizlere hediye edilen ürünler ise yeni seriden. Bu yeni seriyi ilk defa benim etkinliğime katılanların kullanması da LerzanKaradanli23Nisan farklılığı diyelim :) bu güzeller güzeli seriyi sizlere tanıtmaya çalışacağım. Zaten ikinci fotoğrafa bakınca hepsinin ne kadar güzel olduğunu göreceksiniz. Bakıp da bayılmamak mümkün değil

DianaMonroe Profesyonel Makyaj Ürünleri


İlk olarak bu şahane paletten bahsedeceğim. Renkler her mevsime uygun renkler. Bu şahane far paleti 12 renkten oluşuyor. Hepsi de minik ışıltılar barındırıyor ve pigment yapışı şahane. Tozutma yapmıyor ve ufacık bir dokunuşla da rengini veriyor. Baz kullanmadan da çok başarılı. Sol taraftaki  üç renk o kadar güzel ki aydınlatıcı olarak bile kullanılabilir. Diğer toprak tonlarını da allık olarak denedim şahane sonuç verdi. Sadece bu palet ve bir rimelle bile mükemmel makyajlar yapabiliyorsunuz. Mıknatıslı kapağı sayesinde ve koruma kabı ile makyaj çantasında da kolaylıkla taşınabiliyor. Ayrıca şahane bir kokusu var onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Henüz sitede satışı başlatılmadığı için fiyatını bilmiyorum ancak mutlaka alın, aldırın diye şiddetle tavsiye edeceğim bir palet. İlk deneyenlerden olduğum için de mutluluğum çok fazla


İkinci olarak bahsedeceğim ürün çok severek kullandığım Diana Monroe Matte Foundation. Paraben içermeyen E vitamini ve C vitamini içeren fondötenin kapatıcılığı gerçekten de çok iyi. Çizgilere dolmuyor ve uzun süre kalıyor. Su bazlı olduğu için yüzde ağırlık yapmıyor ve kadifemsi bir görüntü sağlıyor. Her cilde uyum sağlayabilecek 6 farklı rengi olan Diana Monroe Mat Fondöten fiyatı şu an indirimde ve 13.90 TL

Diana Monroe Mat Fondöten
Diana Monroe Silk Touch Blush On şahane bir allık. Dokusu ve kadifemsi yapısıyla sağlam kilitli kapağıyla ve dış ambalajı ile favorim oldu. Fırçamı ufacık dokundurmam yetiyor ve tozutma yapmıyor. Diana Monroe Allık bendeki 12 numara.

Diana monroe allık
Diana Monroe Silk Touch Blush On


Diana Monroe Silk Touch Bronzer içinde minik ışıltılar barındıran mis kokulu bir bronzlaştırıcı. Benim kuru cildimde bile harika bir performans sergileyen bronzer asla sim sim durmuyor. Doğal ve aydınlık bir bronzluk veriyor. Bendeki 70 numara olan Diana Monroe Bronzer fiyatını bilmiyorum. 

bronzer
Diana Monroe Silk Touch Bronzer

Diana Monroe Silky Touch Compact Powder kusursuz incecik yapısıyla harika kapatıcılık sağlıyor. Cilt tonumu eşitleyerek kusursuz bir görüntü sağlıyor. Mat bir görüntü sağlayan Diana Monroe Pudra bendeki 65 numara.

diana monroe pudra
Diana Monroe Silky Touch Compact Powder




Diana Monroe ShinyTouch Highlighter gene muhteşem kokusu, çok şık ambalajı ile gönlümü çaldı. Bendeki Diana Monroe Aydınlatıcı 75 numara ve çok esmerler dışında her tene uyabilecek renkte. Diğer ürünlerde olduğu gibi minicik bir fırça darbesi ile bile yeterli derecede ürün fırçaya yerleşip yüzümle bütünleşebiliyor. Diana Monroe ürünlerinin en sevdiğim özelliği de bu çok bereketli olmaları. Daha önceki serideki aydınlatıcılarımı da hala çok severek kullanıyorum. 

Diana Monroe aydınlatıcı
Diana Monroe ShinyTouch Highlighter

Diana Monroe Ultra Dipliner tam benim sevdiğim gibi simsiyah bir dipliner. Çabuk kuruyan ve akma, bulaşma yapmayan yapısıyla benim gibi eyeliner çekme özürlüler için bile çok pratik. Ucundaki aplikatörü işimi çok kolaylaştırıyor. 

diana monroe eyeliner
Diana Monroe Ultra Dipliner
Diana Monroe Waterproof Mascara silikon fırçalı kolay sürülen, hemen kuruyan suya dayanıklı yapısı sayesinde akma, bulaşma yapmayan güzel bir maskara. İlk kullanımda silikon fırçasının esnekliğinden dolayı biraz zorlansam da alışınca çantamdan ayırmadığım rimelim oldu. Kirpiklere hem hacim veriyor hem de uzatma sağlıyor. 

Diana Monroe Maskara
Diana Monroe Waterproof Mascara
Diana Monroe Waterproof Mascara

Diana Monroe Matte Nude Lipstick bendeki 206 numara. Yumuşacık yapısıyla kolay sürülüyor. Kokusu hani eskiden dandy sakızları vardı onlar gibi çok beğendim. Ambalajları da çok sağlam. 

Diana Monroe mat ruj
Diana Monroe Matte Nude Lipstick
Diana Monroe Matte Nude Lipstick

Diana Monroe Makyaj Malzemeleri inceleme yazım bitti ancak ürünlerin fiyatlarını öğrendiğim zaman yazımı düzenleyip ekleme yapacağım. Sizler bu yeni seri Diana Monroe ürünlerini denediniz mi?





28 Yorumlar

  1. Hepsi çok güzel güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Diana Monroe ürünlerini daha önce kullanmadım. Güzel tanıtım için teşekkürler canım. Far paletini çok beğendim tonları tam benlik. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. Daha önce denemediğim bir marka. Güzel görünüyor. Aklımda olsun. Çokkkkk teşekkürler canım 👍🌷🤚

    YanıtlaSil
  4. bu markayı da öğrenmiş oldum canım tanıtım için teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Allık sanırım onlardan güzel far olurmuş :)

    YanıtlaSil
  6. güzel görünüyorlar bu markayı hiç denemediğim için ürünler hakkında hiç bir fikrim yok ama...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İremcim özellikle paleti çok seveceğini düşünüyorum

      Sil
  7. Lerzancım sayende tanımış olduk markayı...

    YanıtlaSil
  8. Diana Monroe yeni seriyi çok severek kullanıyorum gerçekten gayet uygun fiyatlı kaliteli ürünlere sahip bir marka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bayıldım hem ambalajlarına hem de ürünlerin kalitesine

      Sil
  9. Set olarak harika görünüyor 😍 guzel gunlerd e kullan tatlım 😙

    YanıtlaSil
  10. Diana Monroe ürünleri çok güzel görünüyor canim güle güle kullan 😍

    YanıtlaSil
  11. hepsi biribirinden güzel ama palet bir harika gerçekten,
    keyifle kullan tüm ürünlerini....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum canım. Daha güzelleri senin olsun

      Sil
  12. İlk defa duyuyorum markayı ama kaliteli ürünlere benziyor

    YanıtlaSil
  13. Özellikle paleti çok beğendim hepsini Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  14. sendeki palet de oldukca guzel :) emegıne saglık :*

    YanıtlaSil
  15. Çok merak ediyorum markayı nasıldır acaba ya catrıne arleye benzettim azcık. Güzel günlerde kullan abloşcum.

    YanıtlaSil
  16. Ben ilk kez kullandım oldukça iyi tüm ürünleri 😍bronzer ayrı sevdim palet ayrı 😍😍😍

    YanıtlaSil
  17. Özellikle far paleti çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil

View My Stats