Merhaba herkese

Bugün sizlere bir süredir kullandığım Diana Monroe makyaj ürünleri hakkında fikirlerimi anlatacağım.

diana monroe
Dianamonroe Makyaj Malzemeleri
Öncelikle Diana Monroe ürünleri 7renk kozmetik sitesi ve diğer kozmetik satılan bazı internet sitelerinde bulunuyor. Bayağı geniş bir ürün skalası var. Ben kendi denediğim ürünlerin bir kısmını sizlerle paylaşacağım.

diana monroe makyaj malzemeleri


İlk olarak bahsedeceğim ürün Diana Monroe BB krem. Bendeki açık ton olan BB krem hafif bir pudra kokusuna sahip. Benim sevdiğim bir koku olduğu için beni rahatsız etmedi. Benim cildim kuru olduğu için altına nemlendirici sürmediğim zaman çizgilerde az da olsa biraz dolma yaptı bu yüzden hemen hemen tüm BB lerde yaptığım gibi alt kısma bir makyaj bazı ya da nemlendirici ile kullandım. Kapatıcılığını sevdim. Ten rengime çok güzel uyum sağladı. Kısacası çok iyi anlaştık bb krem ile. Diana Monroe BB krem fiyatı 13 TL.





Diana Monroe Highlighter ise bendekiler 02 ve 03 numaraları. 02 numara daha açık beyaza yakın bir ton. Onu daha çok gündüz oturmaları ve normal zamanda kullanırken diğer 03 numara olan koyu rengi akşam gezmelerinde kullanıyorum. Her zamanki gibi çok abartmadan kullanıyorum tabi. Sim sim durmayan ve çok fazla tozutmadan sabitlenen bir yapısı olan aydınlatıcıların en sevdiğim özelliği bazı kişilerde gördüğüm yapıştırma gibi bir görüntüsünün olmaması. Çok güzel bir şekilde yerleşiyor ve istenilen aydınlığı veriyor. Özellikle 03 numara çok doğal bir aydınlık görüntü sunuyor.  Kokusu da çok hoş. Ambalajı iki katlı ve alt katta da ayna ve fırçası buluyor. Diana Monroe Highlighter fiyatı 20 TL.


3 lü kaş farı paletine gelecek olursak renkleri çok güzel. Sanırım ilk kullananlardan biriyim. 3 renk var içerisinde bir tanesi krem formunda diğerleri toz şeklinde. Dağılımı ve yerleşmesi gayet güzel. Sürümü kolay ve 3 farklı tonda olduğu için ben karıştırıp kullanıyorum. Kaş farı olarak geçiyor ama sanırım normal far olarak da kullanacağım.  Ambalaj içerisinde minik aplikatör var ama ben kendi fırçamla daha rahat sürdüm. Henüz satışı olmadığı için kaş farı paleti fiyatını bilmiyorum.



Diana Monroe Plus Waterproof Mascara gene yeni satışa sunulan bir ürün. Tombul bir fırçası var ve uç kısmı da küt. Bu fırçaları ben seviyorum sürerken sıkıntı yaşamıyorum.  Kalıcılığı gayet güzel ve akma yapmadı. Waterproof mascara fiyatını da bilmiyorum sanırım bir kaç aya kadar o da diğer ürünler gibi 7renk sitesinde satışa başlanır.















Metalik gri renkteki Metallic Lipgloss ise tek kelimeyle muhteşem. Kapatıcılığını çok beğendim. Çünkü dudak üzerisinde bu tarz farklı bir renk kullanıldığında en büyük sorun alttan dudak renginin gözükmesidir. Diana Monroe Metallic Lipgloss çok kolay sürülüyor mükemmel kapatıyor ve hemen kuruduğu için bulaşma yapmıyor. Çıkartırken waterproof ürünleri çıkartmakta kullandığım yağ bazlı temizliyiciler ile temizliyorum. Göz kapaklarımda da denedim çok güzel sonuç verdi. Diana Monroe Metallic Lipgloss fiyatı 18TL








DianaMonroe Nude Far paleti
Son tanıtacağım ürün ise Diana Monroe Nude far paleti. İçerisinde 8 farklı renk var. Tozutma sıkıntısı çok yok. Alt kısma baz ile çok daha kalıcı ve canlı gözükse de bazsız görüntüsü de yeterli. İçerisinde minik ışıltıları olan far paletinde siyah ve bakır gibi en çok kullandığım renklerin olması ve çantaya at şık şeklinde pratik olması sevmemde en büyük sebepler. Gene ambalaj içerisinde iki taraflı aplikatörü var. Diana Monroe Nude far paleti fiyatı 19 TL

Sizler Diana Monroe makyaj ürünlerini kullandınız mı?

0 Yorumlar

View My Stats